!!! DEVELOPMENT MODE !!!

12.000 για κοπή πίτας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Athos
Phorum.gr user: Athos

Re: 12.000 για κοπή πίτας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Maspoli έγραψε: 21 Ιαν 2020, 10:16 Η σχέση του Υπουργού με τους Υπαλλήλους δεν είναι η σχέση η δικιά μου με εσένα και τους φίλους σου.
Αυτό είναι κατανοητό;
Η σχέση αντιθέτως του Υπουργού με τους υπαλλήλους του υπουργείου, ομοιάζει με τη σχέση του κάθε Σκλαβενίτη και τους υπαλλήλους του. Και ο κάθε Σκλαβενίτης, δεν κάνει παρόμοιες εκδηλώσεις επειδή του αρέσει να πετά χρήματα από το παράθυρο. Τις κάνει επειδή τέτοιες εκδηλώσεις προσφέρουν κάτι στην επιχείρηση. Αν εσύ θεωρείς το κόστος για μια εκδήλωση για 750 άτομα, παράλογο, μπορείς να το αναφέρεις και να το συζητήσουμε. Αν δεν το θεωρείς παράλογο, τότε δεν υπάρχει θέμα συζήτησης. Το θέμα είναι απλό.
φίλε γίνεσαι κουραστικός και κάνεις και ζημιά με τις σαχλαμάρες σου

Το δημόσιο επιτρέπεται να κάνει μόνο ότι προβλέπεται από συγκεκριμένες διατάξεις.
Βασική αρχή διοικητικού δικαίου.
Οι γιορτές δεν προβλέπονται. Οι υπηρεσιακοί που ανακατεύτηκαν ρισκάρουν πειθαρχική δίωξη.
Ο Υπουργός μπορεί να έχει ότι σχέσεις θέλει μόνο εάν πληρώνει από την τσέπη του.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Ας τον πιστέψουν επιτέλους ότι έγινε Μεταπολιτευτικός! Στο τέλος θα 'ναι ικανός να φάει λεφτά απο το χρηματηστήριο για να αποδείξει τη μεταπολιτευτοσύνη του! :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 21 Ιαν 2020, 18:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Echelon
Phorum.gr user: selinoid

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Echelon »

Για μια ακόμη φορά τα νδουλικα του πχορουμ παριστάνουν τους χουβαρντάδες, με τα λεφτά των άλλων. :smt005:
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Athos έγραψε: 21 Ιαν 2020, 10:32
Maspoli έγραψε: 21 Ιαν 2020, 10:16 Η σχέση του Υπουργού με τους Υπαλλήλους δεν είναι η σχέση η δικιά μου με εσένα και τους φίλους σου.
Αυτό είναι κατανοητό;
Η σχέση αντιθέτως του Υπουργού με τους υπαλλήλους του υπουργείου, ομοιάζει με τη σχέση του κάθε Σκλαβενίτη και τους υπαλλήλους του. Και ο κάθε Σκλαβενίτης, δεν κάνει παρόμοιες εκδηλώσεις επειδή του αρέσει να πετά χρήματα από το παράθυρο. Τις κάνει επειδή τέτοιες εκδηλώσεις προσφέρουν κάτι στην επιχείρηση. Αν εσύ θεωρείς το κόστος για μια εκδήλωση για 750 άτομα, παράλογο, μπορείς να το αναφέρεις και να το συζητήσουμε. Αν δεν το θεωρείς παράλογο, τότε δεν υπάρχει θέμα συζήτησης. Το θέμα είναι απλό.
φίλε γίνεσαι κουραστικός και κάνεις και ζημιά με τις σαχλαμάρες σου

Το δημόσιο επιτρέπεται να κάνει μόνο ότι προβλέπεται από συγκεκριμένες διατάξεις.
Βασική αρχή διοικητικού δικαίου.
Οι γιορτές δεν προβλέπονται. Οι υπηρεσιακοί που ανακατεύτηκαν ρισκάρουν πειθαρχική δίωξη.
Ο Υπουργός μπορεί να έχει ότι σχέσεις θέλει μόνο εάν πληρώνει από την τσέπη του.
Ενδιαφέρον. Έχεις κάποια παραπομπή ή απλά διευρύνθηκε ο πρωκτός σου και πετάει μαλακίες;
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

την προηγούμενη βδομάδα πήγα γενικό κρατικό νίκαιας.μαλάκες έφριξα.όλα σάπια.12 χιλιαρικάκια δεν μπορούσαν να τα χώσουν εκεί,η πίτα του βορίδη είναι πιο σημαντική
Άβαταρ μέλους
Maspoli

foscilis έγραψε: 21 Ιαν 2020, 10:27
Maspoli έγραψε: 21 Ιαν 2020, 10:16
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Ιαν 2020, 10:09 Αυτό σου λέω τόση ώρα φίλε μου. Δεν είναι τίποτα. Στάξε μου 12.000 να κάνω γιορτή με τους φίλους μου. Δεν είναι τίποτα. Δεν θα έχω πρόβλημα. Εσύ πληρώνεις. Το καταλαβαίνεις αυτό έτσι;
Η σχέση του Υπουργού με τους Υπαλλήλους δεν είναι η σχέση η δικιά μου με εσένα και τους φίλους σου.
Αυτό είναι κατανοητό;
Λάθος.

Ο Σκλαβενίτης είναι ιδιοκτήτης. Ο Βορίδης είναι κι αυτός υπάλληλος (αιρετός). Δεν ξοδεύει δικά του χρήματα αλλά δικά μας. Σταρχιδια του αν θα τα πετάξει από το παράθυρο ή από την πόρτα.
Η κοπή πίτας του κάθε Σκλαβενίτη γίνεται επειδή γουστάρει να πετάει χρήματα από το παράθυρο; Αν ναι, τότε υπάρχει θέμα για τον κάθε υπουργό. Αν όχι, τότε δεν υπάρχει θέμα για τον κάθε υπουργό.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Ιαν 2020, 10:09 Αυτό σου λέω τόση ώρα φίλε μου. Δεν είναι τίποτα. Στάξε μου 12.000 να κάνω γιορτή με τους φίλους μου. Δεν είναι τίποτα. Δεν θα έχω πρόβλημα. Εσύ πληρώνεις. Το καταλαβαίνεις αυτό έτσι;
Η σχέση του Υπουργού με τους Υπαλλήλους δεν είναι η σχέση η δικιά μου με εσένα και τους φίλους σου.
Αυτό είναι κατανοητό;
Φίλε μου, όσο κι αν προσπάθησα να σου τονίσω τις διαφορές δυστυχώς απέτυχα. Κατηγορώ εμένα.
Μια ύστατη προσπάθεια μου θεωρώ δεν θα θεωρηθεί αγένεια.
Ο κάθε Σκλαβενίτης μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει. Δεν καθορίζω εγώ την διαχείριση του. Είμαι σίγουρος ότι τον εξυπηρετεί και καλά κάνει. Στην προκειμένη τα χρήματα που κόστισε ο Μάκης δεν είναι δικά του. Επιπροσθέτως ο Μάκης ζει με χρήματα φορολογουμένων εδώ και χρόνια και το ίδιο και οι υπάλληλοι στο υπουργείο του. Που εδώ και δεκαετίες έχουν μάθει ότι είναι ελεύθεροι να φορτώνουν όλα τα έξοδά τους στον μαλάκα.
Για τη χρησιμότητα μιας τέτοιας εκδήλωσης να είσαι σίγουρος ότι είναι μηδαμινή. Δεν εξυπηρετείσαι εσύ που την χρηματοδοτείς. Αν έχεις διαφορετική άποψη να παραθέσεις σκέψεις σου. Όπως σου είπα κατηγορώ εμένα κι εμπιστεύομαι την κρίση σου.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Maspoli έγραψε: 21 Ιαν 2020, 10:39
Αυτό είναι κατανοητό;
Λάθος.

Ο Σκλαβενίτης είναι ιδιοκτήτης. Ο Βορίδης είναι κι αυτός υπάλληλος (αιρετός). Δεν ξοδεύει δικά του χρήματα αλλά δικά μας. Σταρχιδια του αν θα τα πετάξει από το παράθυρο ή από την πόρτα.
Η κοπή πίτας του κάθε Σκλαβενίτη γίνεται επειδή γουστάρει να πετάει χρήματα από το παράθυρο; Αν ναι, τότε υπάρχει θέμα για τον κάθε υπουργό. Αν όχι, τότε δεν υπάρχει θέμα για τον κάθε υπουργό.
Σου επισημάνθηκε ήδη αρκετές φορές, αλλά δε φαίνεται να αντιλαμβάνεσαι ακόμα ότι ο Βορίδης και ο κάθε Βορίδης και ο κάθε ΓΓ δεν είναι κάποιου είδους φεουδάρχης που το έχει παραχωρηθεί το υπουργείο για 4 χρόνια με σκοπό να το κάνει ο,τι γουστάρει αυτός. Ένας απλός διαχειριστής είναι, και σαν απλό διαχειριστής δεν έχει κανένα δικαίωμα να φέρεται σαν Σκλαβενίτης. Με όποια λογική και να ξοδεύει τα λεφτά του ο Σκλαβενίτης, δεν μπορεί η ίδια λογική να χρησιμοποιείται ως εκλογίκευση για ο,τι κάνει ο Βορίδης.

απλό είναι νομίζω, δεν ξέρω γιατί σε δυσκολεύει
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Maspoli έγραψε: 21 Ιαν 2020, 10:37 Ενδιαφέρον. Έχεις κάποια παραπομπή ή απλά διευρύνθηκε ο πρωκτός σου και πετάει μαλακίες;
μη σου δώσω το κωλάντερο στο χέρι παλιομαλάκα
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

nowhere έγραψε: 21 Ιαν 2020, 10:39 την προηγούμενη βδομάδα πήγα γενικό κρατικό νίκαιας.μαλάκες έφριξα.όλα σάπια.12 χιλιαρικάκια δεν μπορούσαν να τα χώσουν εκεί,η πίτα του βορίδη είναι πιο σημαντική
Τα νοσοκομεία μας θυμίζουν αποστρατικοποιημένη ζώνη. Η απόλυτη εγκατάλειψη. Ο Βορίδης, γνωστός για το πατριωτικό του ανάστημα και την πατριαρχική του φυσιογνωμία, τρώει χρήματα κι εμείς το βαπτίζουμε δεξιότητα.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

το περίεργο είναι ότι υπάρχουν τύποι που τους φαίνεται φυσιολογικό να ζουν σε ένα μπουρδέλο με υπουργούς που νομίζουν ότι είναι στα εμιράτα
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Maspoli έγραψε: 21 Ιαν 2020, 10:39
Αυτό είναι κατανοητό;
Λάθος.

Όπως εξήγησα υπάρχει θέμα γιατί ο υπουργός δεν είναι ιδιοκτήτης ούτε πληρώνει δικά του λεφτά.

Περαιτέρω η αντιστοιχία με τον Σκλαβενίτη είναι λάθος και σε άλλο επίπεδο.

Η κοπή πίτας του Σκλαβενίτη γίνεται επειδή οι ιδιωτικές επιχειρήσεις είναι κερδοσκοπικοί οργανισμοί όπου ο καθένας συμμετέχει για το συμφέρον του και με διάφορα τέτοια έθιμα ενισχύεται η αίσθηση της οικογένειας, του "υπάρχει κάτι παραπάνω" που βελτιώνει τις σχέσεις των υπαλλήλων μεταξύ τους και με τη διοίκηση έχοντας σαν τελικό αποτέλεσμα αυξημένη παραγωγικότητα.

Στο υπουργείο υποτίθεται έχουν πάρει όλοι όρκο να υπηρετούν τον ελληνικό λαό. Αυτό είναι το "κάτι παραπάνω" και δεν εξυπηρετείται ιδιαίτερα αν δημιουργούν μια ημιαργια για τον εαυτό τους κατά την οποία γλεντανε με τους φόρους που πληρώνει ένα μέσο νοικοκυριό για 3 χρόνια, με ποινή κατάσχεσης του σπιτιού του αν δεν το κάνει.

Πολύ καλύτερη αντιστοιχία από τον Σκλαβενίτη είναι κάτι φιλανθρωπικές ΜΚΟ που υποτίθεται τους δίνεις λεφτά για να αγοράσουν εμβόλια για τα παιδιά που πεινάνε στην Αϊτή κι αυτοί κάνουν γκαλά που μόνο τα φορέματα του προσωπικού στοιχίζουν όσο δέκα Αϊτινές πόλεις.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Athos έγραψε: 21 Ιαν 2020, 10:45
Maspoli έγραψε: 21 Ιαν 2020, 10:37 Ενδιαφέρον. Έχεις κάποια παραπομπή ή απλά διευρύνθηκε ο πρωκτός σου και πετάει μαλακίες;
μη σου δώσω το κωλάντερο στο χέρι παλιομαλάκα
Υποθέτω λοιπόν ότι πηγή δεν υπάρχει. Μπορώ φυσικά να αρχίσω να αναρτώ κοπές πίτας από υπουργεία ως γραμματείες αλλά αρκετά ταλαιπωρημένος είναι ο πάτος σου, γιατί να ταλαιπωρηθεί κι ο λάρυγγάς σου.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Γιατί ο Σκλαβενίτης μοιράζει πόνο στα κουμουνια?
Δεν επιβεβαιώνεται το αφήγημα για τους βαναυσους καπιταλιστικούς εργοδότες?
Πάνε και εκείνα τα άγια κουμουνιστικα χρόνια που δούλευες όλη μέρα...Για λίγα κιλά ζάχαρη με το δελτίο .
για την πίτα.
Ε ποιος περίμενε κάτι διαφορετικό?
Βρήκαν και τα κάνουν.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Πως τους πετσόκοψες έτσι ρε Μάκη ;

https://mobile.twitter.com/ethnosgr/sta ... 1806698496
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”