Ενδεχομένως να υπάρχει θολή εικόνα για το ότι ο κάθε άνθρωπος ορίζει το σώμα του βάσει των επιθυμιών του και δεν οφείλει τίποτα και σε κανέναν σε επίπεδο σεξουαλικό.stavmanr έγραψε: 20 Ιαν 2020, 09:52Αυτοδιάθεση ονομάζεται. Χρειάζεται αν συζητήσουμε πραγματικά αν ο κάθε Χελ μετά το βιασμό του (χτύπα ξύλο) θα αισθάνεται ράκος;Naida έγραψε: 19 Ιαν 2020, 23:54Δεν είναι ο εγωισμός. Είναι το σώμα σου, τα όρια σου,η προσωπικότητά σου. Και κάποιος με το έτσι θέλω τα παραβιάζει όλα αυτά με την βία εισβάλει στο σώμα σου και κατ' επέκταση στην ψυχή σου.hellegennes έγραψε: 19 Ιαν 2020, 23:49
Και στον βιασμό αυτό πλήττεται. Νιώσε. Ψυχολογικό είναι το τραύμα. Είναι ότι κάποιος σε ανάγκασε να κάνεις κάτι παρά την θέλησή σου και σε ταπείνωσε.
Αν κάποιος νομίζει ότι η αυτοδιάθεση είναι αστείο, ας πάει να ζήσει στη Σομαλία που δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Επομένως, η μπούργκα αρκεί ή πρέπει να παίρνουν κι άλλα μέτρα ώστε να μην ...ερεθίζουν τους βιαστές;hellegennes έγραψε: 19 Ιαν 2020, 23:18Καλωσόρισες στον πραγματικό κόσμο, που υπάρχουν βιαστές, κλέφτες, δολοφόνοι. Στείλε και τους κλέφτες στο αναμορφωτήριο ώστε να αφήνεις την πόρτα του σπιτιού σου ξεκλείδωτη. Oh, wait. Δεν έχουν φωτεινές επιγραφές «κλέφτης» και «βιαστής» για να τους πιάσεις από πριν. Αν τους πιάσεις, τους κλείνεις φυλακή. Αφού έχουν διαπράξει το έγκλημα.stavmanr έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:14 Απλά μου λες ότι στην κοινωνία μας κυκλοφορούν άνθρωποι που αν δουν μπούτι βιάζουν;
Αυτό γράφεις;
Κι αυτό είναι πρόβλημα της κοπέλας και θα πρέπει η κοπέλα να αλλάξει ντύσιμο επειδή κυκλοφορούν Ορκς ντυμένοι ως έλληνες πολίτες;
Φυσικά και διαφωνώ μαζί σου, και φυσικά και είμαι υπέρ να στείλουμε το Ορκ στο αναμορφωτήριο μέχρι να γίνει άνθρωπος.
Τί προτείνεις;
Παρεμπιπτόντως μετάνιωσα που κλείδωσα την πόρτα μου στην τελευταία διάρρηξη. Πλήρωσα καί την πόρτα εκτός των άλλων.
- hellegennes
Μαρή, εγώ το 'πα 3-4 φορές και δεν μου μιλάς έτσι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν προτείνω τίποτα. Όλοι οι ενήλικες είναι υπεύθυνοι των πράξεών τους. Αν η άλλη θέλει να μπαίνει στα αυτοκίνητα αγνώστων και να κωλοτρίβεται στον κάθε άγνωστο φορώντας προκλητικά ρούχα, δικαίωμά της. Απλά μην βγαίνετε μετά να λέτε μαλακίες για κουλτούρες βιασμού. Θα ήταν πιο τίμιο να λέγατε για κουλτούρα βλακείας.stavmanr έγραψε: 20 Ιαν 2020, 10:03 Επομένως, η μπούργκα αρκεί ή πρέπει να παίρνουν κι άλλα μέτρα ώστε να μην ...ερεθίζουν τους βιαστές;
Τί προτείνεις;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σε πρακτικό επίπεδο έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε χρήστη του φόρουμ; Είναι συχνό το φαινόμενο;
Να μας πει τι έγινε και πως το αντιμετώπισε δηλαδή. Γιατί οι ιστορίες που αναφέρθηκαν είναι από αμφίβολου αξιοπιστίας πηγές και τραβηγμένες απ τα μαλλιά.
Σε μένα δεν έχει συμβεί ποτέ ας πούμε και έχω κάνει πολύ δρόμο, μήπως είναι αστικός μύθος;
Δεν αναφέρομαι εννοείται σε βιασμό, αλλά σε αυτό της διακοπής συνουσίας λόγω αλλαγής διάθεσης
Επίσης πως θα αντιδρούσαν οι άντρες χρήστες αν τους συνέβαινε κάτι τέτοιο; Θα επέμεναν η θα λάκιζαν;
Εγώ πχ θα σκεφτόμουν που έμπλεξα πάλι και θα έπαιρνα τον πούλο. Υποθέτω άλλωστε ότι αν έλεγε γυναίκα κάτι τέτοιο θα ήταν έτσι και αλλιώς ξενέρωτη μέχρι την διακοπή και δεν θα μου ήταν δύσκολο.
Υποθέτω πάντως ότι παίζει ρόλο και η ηλικία, είναι σαφώς πιο δύσκολο να την κάνει ένας 19-20 χρονών που η τεστοστερόνη ξεχειλίζει απ τα αυτιά απο έναν 30+ που έχει κουλάρει.
ΥΓ Μια άλλη ερώτηση στους άντρες. Όποτε βλέπετε ξέκωλη στον δρόμο πείτε αλήθεια, θέλετε να την βιάσετε ε; ε; ε; Τι, όχι; και ποιος τις βιάζει δηλαδή; Οι ψυχάκηδες; Ε τότε ίσως πρέπει να μιλήσουμε σε αυτούς για την ελευθερία έκφρασης και την αυτοδιάθεση. Πιστεύω ότι θα καταλάβουν το λάθος τους και θα μετανοήσουν.
Να μας πει τι έγινε και πως το αντιμετώπισε δηλαδή. Γιατί οι ιστορίες που αναφέρθηκαν είναι από αμφίβολου αξιοπιστίας πηγές και τραβηγμένες απ τα μαλλιά.
Σε μένα δεν έχει συμβεί ποτέ ας πούμε και έχω κάνει πολύ δρόμο, μήπως είναι αστικός μύθος;
Δεν αναφέρομαι εννοείται σε βιασμό, αλλά σε αυτό της διακοπής συνουσίας λόγω αλλαγής διάθεσης
Επίσης πως θα αντιδρούσαν οι άντρες χρήστες αν τους συνέβαινε κάτι τέτοιο; Θα επέμεναν η θα λάκιζαν;
Εγώ πχ θα σκεφτόμουν που έμπλεξα πάλι και θα έπαιρνα τον πούλο. Υποθέτω άλλωστε ότι αν έλεγε γυναίκα κάτι τέτοιο θα ήταν έτσι και αλλιώς ξενέρωτη μέχρι την διακοπή και δεν θα μου ήταν δύσκολο.
Υποθέτω πάντως ότι παίζει ρόλο και η ηλικία, είναι σαφώς πιο δύσκολο να την κάνει ένας 19-20 χρονών που η τεστοστερόνη ξεχειλίζει απ τα αυτιά απο έναν 30+ που έχει κουλάρει.
ΥΓ Μια άλλη ερώτηση στους άντρες. Όποτε βλέπετε ξέκωλη στον δρόμο πείτε αλήθεια, θέλετε να την βιάσετε ε; ε; ε; Τι, όχι; και ποιος τις βιάζει δηλαδή; Οι ψυχάκηδες; Ε τότε ίσως πρέπει να μιλήσουμε σε αυτούς για την ελευθερία έκφρασης και την αυτοδιάθεση. Πιστεύω ότι θα καταλάβουν το λάθος τους και θα μετανοήσουν.
Βρίσκεις ότι κάποιος είναι υπεύθυνος με το ντύσιμό του, αλλά δεν προτείνεις γιατί είναι υπεύθυνος και τί πρέπει να αλλάξει ώστε να μην είναι πια υπεύθυνος...hellegennes έγραψε: 20 Ιαν 2020, 10:22Δεν προτείνω τίποτα.stavmanr έγραψε: 20 Ιαν 2020, 10:03 Επομένως, η μπούργκα αρκεί ή πρέπει να παίρνουν κι άλλα μέτρα ώστε να μην ...ερεθίζουν τους βιαστές;
Τί προτείνεις;
Απλά και μόνο να έχουμε να λέμε δηλαδή.
Αυτό ακριβώς συζητάμε. Ότι όλοι οφείλουν να λαμβάνουν συναίνεση πριν προχωρήσουν σε πράξη που αφορά τα δικαιώματα κάποιου άλλου.Όλοι οι ενήλικες είναι υπεύθυνοι των πράξεών τους.
Η όποια μετάθεση ευθύνης στο θύμα είναι τραγική. Ο θύτης φέρει όλο το βάρος της αποτρόπαιας πράξης, που ήταν δική του καθαρά επιλογή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 20 Ιαν 2020, 10:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άλλο εσύ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Όχι, μού έχει συμβεί το άλλο σενάριο που περιέγραψα, αν και όχι ακριβώς όπως το περιέγραψα. Να φτάσουμε στο κρεβάτι, να γδυθούμε και να αλλάξει γνώμη. Δεν ήταν όμως επειδή ήταν μαλακισμένη, αλλά επειδή φοβήθηκε ότι θα πονούσε (ήταν παρθένα). Παρά τις διαβεβαιώσεις μου έπαθε έναν ψιλοπανικό, οπότε δεν κάναμε τίποτα.stargazer έγραψε: 20 Ιαν 2020, 10:23 Σε πρακτικό επίπεδο έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε χρήστη του φόρουμ; Είναι συχνό το φαινόμενο;
Στις γυναίκες πρέπει να απευθύνεις αυτήν την ερώτηση (εδώ που τα λέμε και στον Dwarven Blacksmith), που πιστεύουν ότι για τους βιασμούς ευθύνεται κάποια «κουλτούρα βιασμού» και όχι άνθρωποι που είναι επικίνδυνοι και ότι αν αλλάξουμε νοοτροπία, θα εξαλειφτούν οι βιασμοί, μωρέ, γιατί, όπως είπες, οι βιαστές θα καταλάβουν το λάθος τους και θα μετανοήσουν.stargazer έγραψε: 20 Ιαν 2020, 10:23 ΥΓ Μια άλλη ερώτηση στους άντρες. Όποτε βλέπετε ξέκωλη στον δρόμο πείτε αλήθεια, θέλετε να την βιάσετε ε; ε; ε; Τι, όχι; και ποιος τις βιάζει δηλαδή; Οι ψυχάκηδες; Ε τότε ίσως πρέπει να μιλήσουμε σε αυτούς για την ελευθερία έκφρασης και την αυτοδιάθεση. Πιστεύω ότι θα καταλάβουν το λάθος τους και θα μετανοήσουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Αγάπη μου από ζάχαρη, αν θέλει να φυλάει τα ρούχα του κανείς, πρέπει να σκέφτεται πώς ντύνεται, πότε και πού.stavmanr έγραψε: 20 Ιαν 2020, 10:25 Βρίσκεις ότι κάποιος είναι υπεύθυνος με το ντύσιμό του, αλλά δεν προτείνεις γιατί είναι υπεύθυνος και τί πρέπει να αλλάξει ώστε να μην είναι πια υπεύθυνος...
Απλά και μόνο να έχουμε να λέμε δηλαδή.
Πιστεύεις ότι αν επιχειρήσω να μπω στην λυρική σκηνή με το σώβρακο θα με πετάξουν έξω ή όχι; Δεν έχω το δικαίωμα αυτοδιάθεσης; Ή εκεί αναγνωρίζεις ότι οι επιλογές μου μπορεί να έχουν συνέπειες;
Αν πάω στα Εξάρχεια ντυμένος μπάτσος, κρατώντας πινακιδάκι που λέει «οι μπάτσοι σας γαμάμε», τι συνέπειες πιστεύεις ότι θα έχει; Δεν έχω το δικαίωμα αυτοδιάθεσης;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Εγώ λέω ότι οι Βιαστές δεν φτιάχνονται στη Μορντορ. Είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, μπορεί και φίλοι μας, συνάδελφοι μας, με εξαιρετικό χιούμορ και μόρφωση.hellegennes έγραψε: 20 Ιαν 2020, 10:34Όχι, μού έχει συμβεί το άλλο σενάριο που περιέγραψα, αν και όχι ακριβώς όπως το περιέγραψα. Να φτάσουμε στο κρεβάτι, να γδυθούμε και να αλλάξει γνώμη. Δεν ήταν όμως επειδή ήταν μαλακισμένη, αλλά επειδή φοβήθηκε ότι θα πονούσε (ήταν παρθένα). Παρά τις διαβεβαιώσεις μου έπαθε έναν ψιλοπανικό, οπότε δεν κάναμε τίποτα.stargazer έγραψε: 20 Ιαν 2020, 10:23 Σε πρακτικό επίπεδο έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε χρήστη του φόρουμ; Είναι συχνό το φαινόμενο;
Στις γυναίκες πρέπει να απευθύνεις αυτήν την ερώτηση (εδώ που τα λέμε και στον Dwarven Blacksmith), που πιστεύουν ότι για τους βιασμούς ευθύνεται κάποια «κουλτούρα βιασμού» και όχι άνθρωποι που είναι επικίνδυνοι και ότι αν αλλάξουμε νοοτροπία, θα εξαλειφτούν οι βιασμοί, μωρέ, γιατί, όπως είπες, οι βιαστές θα καταλάβουν το λάθος τους και θα μετανοήσουν.stargazer έγραψε: 20 Ιαν 2020, 10:23 ΥΓ Μια άλλη ερώτηση στους άντρες. Όποτε βλέπετε ξέκωλη στον δρόμο πείτε αλήθεια, θέλετε να την βιάσετε ε; ε; ε; Τι, όχι; και ποιος τις βιάζει δηλαδή; Οι ψυχάκηδες; Ε τότε ίσως πρέπει να μιλήσουμε σε αυτούς για την ελευθερία έκφρασης και την αυτοδιάθεση. Πιστεύω ότι θα καταλάβουν το λάθος τους και θα μετανοήσουν.![]()
Νταξ εδώ αλλάζει, πρώτη της φορά ήταν, μην γινόμαστε και ζώα. Καλά ξηγήθηκες...hellegennes έγραψε: 20 Ιαν 2020, 10:34Όχι, μού έχει συμβεί το άλλο σενάριο που περιέγραψα, αν και όχι ακριβώς όπως το περιέγραψα. Να φτάσουμε στο κρεβάτι, να γδυθούμε και να αλλάξει γνώμη. Δεν ήταν όμως επειδή ήταν μαλακισμένη, αλλά επειδή φοβήθηκε ότι θα πονούσε (ήταν παρθένα). Παρά τις διαβεβαιώσεις μου έπαθε έναν ψιλοπανικό, οπότε δεν κάναμε τίποτα.stargazer έγραψε: 20 Ιαν 2020, 10:23 Σε πρακτικό επίπεδο έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε χρήστη του φόρουμ; Είναι συχνό το φαινόμενο;
Αν σου συνέβαινε έτσι όπως περιγράφεται στο νήμα τι θα έκανες; Θα επέμενες η θα έφευγες;
Λες δηλαδή ότι αν ο βιαστής διαβάσει το νήμα, δεν θα πει ΠΩΩΩΩ ΘΕΕΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ;Στις γυναίκες πρέπει να απευθύνεις αυτήν την ερώτηση (εδώ που τα λέμε και στον Dwarven Blacksmith), που πιστεύουν ότι για τους βιασμούς ευθύνεται κάποια «κουλτούρα βιασμού» και όχι άνθρωποι που είναι επικίνδυνοι και ότι αν αλλάξουμε νοοτροπία, θα εξαλειφτούν οι βιασμοί, μωρέ, γιατί, όπως είπες, οι βιαστές θα καταλάβουν το λάθος τους και θα μετανοήσουν.![]()
Τότε τι π@π@ριες λέμε 160 σελίδες;
Έτσι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιαν 2020, 10:49
Εγώ λέω ότι οι Βιαστές δεν φτιάχνονται στη Μορντορ. Είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, μπορεί και φίλοι μας, συνάδελφοι μας, με εξαιρετικό χιούμορ και μόρφωση.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Λυπάμαι που θα στο χαλάσω, άλλα και οι ψυχάκηδες έτσι είναι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιαν 2020, 10:49
Εγώ λέω ότι οι Βιαστές δεν φτιάχνονται στη Μορντορ. Είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, μπορεί και φίλοι μας, συνάδελφοι μας, με εξαιρετικό χιούμορ και μόρφωση.
- hellegennes
Κανείς δεν γεννιέται στην Μόρντορ και όλοι οι εγκληματίες και οι σίριαλ κίλερ είναι άτομα της διπλανής πόρτας, συνάδελφοι, με χιούμορ και μόρφωση.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιαν 2020, 10:49 Εγώ λέω ότι οι Βιαστές δεν φτιάχνονται στη Μορντορ. Είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, μπορεί και φίλοι μας, συνάδελφοι μας, με εξαιρετικό χιούμορ και μόρφωση.
Άρα γίνεται να εξαλειφθούν αν τους πείσουμε ότι αυτό που κάνουν είναι κακό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Ας μη γενικεύουμε, οι Τραμπικοι μια χαρά φτιάχνονται στη Μορντορ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1062 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-
- 5 Απαντήσεις