Τι ειναι αυτο; Ποιος απ τους δυο ειναι ο παπας;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
-
Ορέστης 35
Re: Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
Το watchmen
Δυστυχώς όμως ο δημιουργός δήλωσε πως δεν νοιώθει πως θέλει να συνεχίσει με 2η σαιζόν
μείναμε με την αγωνία στο τέλος του τελευταίου επεισοδίου 
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Νομίζω ότι είναι και οι δύο χωρίς όμως το σχίσμα.
Ήδη βγήκε η 3η ,αλλά δε λέω τίποτα γιατί είσαι επικίνδυνη και σε φοβάμαιΕσθήρ έγραψε: 17 Ιαν 2020, 20:31
Εχω δει την πρωτη σεζον,προσπαθω να θυμηθω αν εχω δει και την δευτερη...αλλα γιατι με τοση διαφορα αυτη η σεζον απο την πρωτη;Πολυ καλο ηταν,αλλα το εχω ξεχασει γμτ΄.Και σπαω το κεφαλι νου να θυμηθω αν εχω δει την δευτερη σεζον.
Στύγιε, αν γουστάρεις σειρές της συγκεκριμένης εποχής, δοκίμασε κι αυτά. Αν δεν τα έχεις δει.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
User_601
Ναι,μα επειδη το ειδα οτι βγηκε η τριτη,δεν ξερω αν πρεπει να ξεκινησω την τριτη η τη δευτερη.Μιλαμε για υπαρξιακο ζητημα γμτ.Στύγιος έγραψε: 19 Ιαν 2020, 20:23Ήδη βγήκε η 3η ,αλλά δε λέω τίποτα γιατί είσαι επικίνδυνη και σε φοβάμαιΕσθήρ έγραψε: 17 Ιαν 2020, 20:31
Εχω δει την πρωτη σεζον,προσπαθω να θυμηθω αν εχω δει και την δευτερη...αλλα γιατι με τοση διαφορα αυτη η σεζον απο την πρωτη;Πολυ καλο ηταν,αλλα το εχω ξεχασει γμτ΄.Και σπαω το κεφαλι νου να θυμηθω αν εχω δει την δευτερη σεζον.
![]()
γιατί είσαι επικίνδυνη και σε φοβάμαι
-
User_601
Απο αυτα που εβαλες το πολυυυυυυ καλο ειναι οι Βοργιες.Εξαιρετικο!ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2020, 20:36 Στύγιε, αν γουστάρεις σειρές της συγκεκριμένης εποχής, δοκίμασε κι αυτά. Αν δεν τα έχεις δει.![]()
![]()
Καλα κλασικα ο τζερεμυ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ!
Τα έχω δει ΟΛΑΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2020, 20:36 Στύγιε, αν γουστάρεις σειρές της συγκεκριμένης εποχής, δοκίμασε κι αυτά. Αν δεν τα έχεις δει.![]()
![]()
Δώσε μου ιστορικές σειρές και ταινίες και κάνε με ό,τι θες , βίτσιο λέμε
-
User_601
Ωπα...βρηκαμε κοινο σημειο.Ακριβως το ιδιο!!!!!!!!! Και σε ντοκιμαντερ επισης!
"Αδελφή" ψυχήΕσθήρ έγραψε: 19 Ιαν 2020, 21:08
Ωπα...βρηκαμε κοινο σημειο.Ακριβως το ιδιο!!!!!!!!! Και σε ντοκιμαντερ επισης!![]()
Spoiler
μπρρρρ
Συμπάσχουμε.Στύγιος έγραψε: 19 Ιαν 2020, 20:57
Δώσε μου ιστορικές σειρές και ταινίες και κάνε με ό,τι θες , βίτσιο λέμε![]()
Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στις ιστορικές σειρές και ταινίες, είναι ότι ξέρω την υπόθεση και χαζεύω περισσότερο τη διαφορετική προσέγγιση των χαρακτήρων και των καταστάσεων, ειδικώς όταν αφορούν στο ίδιο θέμα.
Και για να είμαι ειλικρινής, μ' αυτόν τον τρόπο βλέπω τις περισσότερες σειρές/ταινίες, ιστορικές ή μη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
User_601
Ισως το εχω ξαναγραψει,αλλα επειδη ειπαμε για ιστορικα,τις βερσαλλιες τις ειδες; ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!

BBC TWO αν θυμαμαι καλα.Εντυπωσιακο,εξαιρετικες ερμηνιες και πολυ ενδιαφερον πλοκη.
Εξαιρετικος ο λουδοβικος,αλλα λατρεψα ΠΟΛΥ τον αδελφο του.Και κουκλος ο ατιμος.
Αν δεν το εχεις δει,δες το οπωσδηποτε .
-
User_601
οκ,μου ετρεξαν τα σαλια.Αυριο ξεκιναω την δευτερη σεζον.Ουτως η αλλως και να την εχω δει θα την εχω ξεχασει,Αν την εχω δει,θα το θυμηθω και θα παω τριτη.Αν δεν την θυμηθω ακομα καλυτερα θα ξαναδω την δευτερη.Παντως αυριο ξεκιναω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση