Cavaliere έγραψε: 16 Ιαν 2020, 16:16
Γιατί η Σακελλαροπούλου να μην είναι σωστά καταρτισμένη σε θέματα διεθνούς δικαίου; Ο Παυλόπουλος δίδασκε Δημόσιο, και όχι Διεθνές, Δίκαιο. Ως Πρόεδρος όταν αναλαμβάνεις, μελετάς πολύ τέτοια θέματα.
Η Σακελλαροπουλου κατ' αρχην ΔΕΝ ειναι πολιτικος ενω ο Παυλοπουλος υπηρξε επανειλημμενα βουλευτης και υπουργος και ΠτΔ. Η πολιτικη και διπλωματικη εμπειρια του Παυλοπουλου ειναι ισως μοναδικη για Ελληνα ενω της Σακελαρροπουλου ειναι ανυπαρκτη.
Αυτά είναι ανύπαρκτα επιχειρήματα. Και ο Παυλόπουλος πριν γίνει πολιτικός, δεν ήτανε. Επειδή δεν ήτανε, δεν έπρεπε να γίνει; Αν ο άνθρωπος ε'ιναι ικανός και σοβαρός, αξίζει για αξιώματα.
Cavaliere έγραψε: 16 Ιαν 2020, 16:22
Αυτά είναι ανύπαρκτα επιχειρήματα. Και ο Παυλόπουλος πριν γίνει πολιτικός, δεν ήτανε. Επειδή δεν ήτανε, δεν έπρεπε να γίνει; Αν ο άνθρωπος ε'ιναι ικανός και σοβαρός, αξίζει για αξιώματα.
Και εχει την πολυτελεια ο ελληνικος λαος να περιμενει τα χρονια που χρειαστηκε ο Παυλοπουλος για να αποκτησει αναλογη εμπειρια η Σακελαρροπουλου;
Τον Παυλοπουλο τον εκτιμανε οι Μερκελ και ο Μακρον και ο ΠΟυτιν ενω ταπωσε τον Ερντογαν.
Την Σακελλαροπουλου εσυ δεν την ηξερες και ελαχιστοι την γνωριζουν. Στην Ευρωπη ΚΑΝΕΝΑΣ.
Αρίστος έγραψε: 16 Ιαν 2020, 16:11
Ο Παυλοπουλος οταν ο Ερντογαν εβγαλε γλωσσα στην επισκεψη του στην Ελλαδα τον ΤΑΠΩΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ επειδη εχει αριστες γνωσεις στο διεθνες δικαιο και στα ελληνοτουρκικα.
Με την ιδια ετοιμοτητα μπορει να μιλησει ο Παυλοπουλος για τα ελληνοτουρκικα στην Μερκελ και στον Πουτιν.
Αν κρίνεις από την προηγούμενη φωτό, που είναι από κάμερα κινητού, μάλλον δεν καταλαβαίνεις πόσο για τον πούτσο είναι οι κάμερες των κινητών και πόσο παραμορφώνουν την εικόνα.
δεν ειναι τοσο για τον πουτσο οι καμερες κινητων οσο οτι ευκολα γινεται με ενα κινητο το λαθος να βγει η φωτογραφια με το κινητο οχι σε παράλληλη θεση ως προς τον αξονα υψους του αντικειμενου προς φωτογραφηση. Παντως εμενα μου διδει της αισθηση της πολυ κοντης γυναικας. 160 τοπ.
Nostalgia έγραψε: 15 Ιαν 2020, 22:05
Σορρυ αλλα ειναι αυτη ενα προσωπο που ενωνει ολους τους Ελληνες; Προσωπικα αγνοουσα την υπαρξη της....
Εκτιμούσα τον Σαρτζετάκη, λόγω του παρελθόντος του και αποδείχτηκε φελλός σαν ΠτΔ.
Δεν γουστάριζα τον Στεφανόπουλο σαν πολιτικό, αλλά με εξέπληξε ευχάριστα σαν ΠτΔ, πολύ ευχάριστα.
Υπομονή και θα δούμε.
Μωρε ναι, μπορει να ειναι καλη, δεν την ξερω ομως και αυτο σχολιασα, οτι μου ειναι αγνωστη.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Αρίστο, η πρόεδρος δεν χρειάζεται να ξέρει τίποτα. Είναι διακοσμητικό στοιχείο. Αν ήταν δική μου επιλογή θα διάλεγα τον Τομ Χανκς ή τον Ντάνιελ Ντει Λιούις.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Ιαν 2020, 16:49
Αρίστο, η πρόεδρος δεν χρειάζεται να ξέρει τίποτα. Είναι διακοσμητικό στοιχείο. Αν ήταν δική μου επιλογή θα διάλεγα τον Τομ Χανκς ή τον Ντάνιελ Ντει Λιούις.
Αυτο το διακοσμητικο στοιχειο εχει ομως τη δυνατοτητα να αρνηθει να υπογραψει τη συμφωνια περι συνεκμεταλλευσης με την Τουρκια και να ριξει ετσι την κυβερνηση γιατι τοτε θα παμε σε εκλογες δημοψηφισματικου χαρακτηρα.
Αυτος ειναι και ο λογος που ο ΚΟυλης το ζορισε πολυ για να βρει υποψηφιο.
Σε απλα ελληνικα: ο Κουλης πιθανοτατα ετοιμαζει τοσες πολλες υποχωρησεις με την Τουρκια που δυσκολα θα βρισκοταν Σαμαρικος η Καραμανλικος Προεδρος που να υπογραψει το τελικο κειμενο.
Γι' αυτο ο Κουλης θελησε ατομο ασφαλειας απο την κεντροαριστερα.
Ελπιζω να πεφτω εξω αλλα για μενα αυτος ειναι ο λογος που δεν εκανε προεδρο το Σαμαρα η εστω καποιο Σαμαρικο προεδρο.