Σκότωσε την πατριαρχία που έχεις μέσα σου, σταμάτα να αναπαράγεις τις στερεοτυπίες της, πες όχι στην καταπίεση, ντύσου σαν τσούλα, έτσι όπως πραγματικά αισθάνεσαι, μην γίνεσαι υποχοίριο των αντρώνε - γουρουνιώνε.Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 16:53Γιατί έτσι μου σκάσε ρε μικρή πασχαλίτσα..sys3x έγραψε: 13 Ιαν 2020, 16:50Γιατί έβαλες ζακέτα πατριαρχικό σκουπίδι;Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 16:43
Αυτό μου θύμισε πρόσφατο σκηνικό, που ήμουν με τον έτσι μου( Fein μάστιγα) μετά από το.... Και καθόμασταν και φορούσα μια μπλούζα εκείνη την μέρα πολύ ανοιχτή και του μίλαγα εγώ για κάτι τσίχλες και το μάτι του, συνέχεια εκεί.
Του λέω "βρε συ τώρα δεν...;γιατί με κοιτάς εκεί ενώ σου μιλάω;"
"Έχεις την προσοχή μου"
"Όχι δεν την έχω, την έχεις αλλού την προσοχή σου"
"Αληθές αλλά κι αυτό δικό σου είναι, να ξέρεις σ' ακούω συνέχισε"
Έβαλα κι εγώ ζακέτα και όντως είχα την προσοχή του μετά.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- blackpaint
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
ποσο τραγικος εισαι ρε τυπε, ελπιζω να μην εχεις κορη. Η να σε παρακολουθει καποιος ειδικος. Μηπως να πληρωνε η κορη καποιον να σε ληστευε στο μαγαζι -λιγο (χωρις να σε βλαψει) - αμα δεν της εδινες χαρτζηλικι; Ετσι, για να μη λες μαλακιες μετα.Ασέβαστος έγραψε: 13 Ιαν 2020, 13:43
ναι. αν η κορη μου ελεγε τετοιες μαλακιες, μπορει και να πληρωνα καποιον να την τρομοκρατησει λιγο (χωρις να τη βλαψει) για να την κανει να καταλαβει τη διαφορα αναμεσα στο με κουπουπωσε στον υπνο ο γκομενος και στο βιασμο. ισως οχι στο επιπεδο που περιεγραψα,(γιατι στο πχορουμ ειμαστε, σηκωνει λιγο υπερβολη) αλλα παντως μια τρομαρα θα ηταν χρησιμη.
για το καλο της, ως μαθημα.
Είπαν οι γάιδαροι τους πετεινούς κεφάλες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έχεις γίνει πολύ κοινότυπος εσύ τον τελευταίο χρόνο.Feindflug έγραψε: 13 Ιαν 2020, 16:59 Τύποι, αν τελειώσατε το θέμα με την ανατολή, μπορούμε να συζητήσουμε για την ατάκα με την συλλογή γραμματοσήμων;
Εγώ παλιά είχα την εξής ατάκα, θέλεις να έρθεις απ το σπίτι να σε δείξω την σαύρα μου;, πετύχαινε αλλά τότε όντως είχα σαύρα στο σπίτι, οκ δύο σαύρες.
.
.
και καλούσες και τρίτη? Jurassic park φάση?sys3x έγραψε: 13 Ιαν 2020, 17:10Έχεις γίνει πολύ κοινότυπος εσύ τον τελευταίο χρόνο.Feindflug έγραψε: 13 Ιαν 2020, 16:59 Τύποι, αν τελειώσατε το θέμα με την ανατολή, μπορούμε να συζητήσουμε για την ατάκα με την συλλογή γραμματοσήμων;
Εγώ παλιά είχα την εξής ατάκα, θέλεις να έρθεις απ το σπίτι να σε δείξω την σαύρα μου;, πετύχαινε αλλά τότε όντως είχα σαύρα στο σπίτι, οκ δύο σαύρες.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Στο Τσέρνομπιλ γεννήθηκες, τύπε;sys3x έγραψε: 13 Ιαν 2020, 17:10Έχεις γίνει πολύ κοινότυπος εσύ τον τελευταίο χρόνο.Feindflug έγραψε: 13 Ιαν 2020, 16:59 Τύποι, αν τελειώσατε το θέμα με την ανατολή, μπορούμε να συζητήσουμε για την ατάκα με την συλλογή γραμματοσήμων;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Κάθε μέρα, όχι μόνο Τρίτη.Lord Brum έγραψε: 13 Ιαν 2020, 17:11και καλούσες και τρίτη? Jurassic park φάση?sys3x έγραψε: 13 Ιαν 2020, 17:10Έχεις γίνει πολύ κοινότυπος εσύ τον τελευταίο χρόνο.Feindflug έγραψε: 13 Ιαν 2020, 16:59 Τύποι, αν τελειώσατε το θέμα με την ανατολή, μπορούμε να συζητήσουμε για την ατάκα με την συλλογή γραμματοσήμων;
.
.
Eσείς πάλι, μην τυχόν και δείτε επιστημονικό ενδιαφέρον για τα ερπετά, αμέσως να το παρεξηγήσετε.sys3x έγραψε: 13 Ιαν 2020, 17:10Έχεις γίνει πολύ κοινότυπος εσύ τον τελευταίο χρόνο.Feindflug έγραψε: 13 Ιαν 2020, 16:59 Τύποι, αν τελειώσατε το θέμα με την ανατολή, μπορούμε να συζητήσουμε για την ατάκα με την συλλογή γραμματοσήμων;
Spoiler
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οι σαύρες ήταν αγορασμένες από το μεγάλο το πετ σοπ στον βαρδάρη, ήταν του κολλητού με τον οποίο ήμαστάνε συγκάτοικοι.Feindflug έγραψε: 13 Ιαν 2020, 17:13Στο Τσέρνομπιλ γεννήθηκες, τύπε;sys3x έγραψε: 13 Ιαν 2020, 17:10Έχεις γίνει πολύ κοινότυπος εσύ τον τελευταίο χρόνο.Feindflug έγραψε: 13 Ιαν 2020, 16:59 Τύποι, αν τελειώσατε το θέμα με την ανατολή, μπορούμε να συζητήσουμε για την ατάκα με την συλλογή γραμματοσήμων;
Ψέματα είπα πάντως, δεν καλούσα ποτέ, άμα πήγαινε η συζήτηση εκεί απλά έλεγα ότι έχω σαύρες στο σπίτι, δε με πίστευαν, έρχονταν σπίτι, πίστευαν.
.
.
- blackpaint
θα θελες ο αντρας σου να προσλαβει εναν κακοποιο να στησει ενα σεναριο σεξουαλικης τρομοκρατησης στην κορη σου; Θα θελες ο πατερας σου να χε κανει το ιδιο σε σενα, εαν νομιζε πως δεν φερεσαι οπως εκεινος θεωρει σωστο;
Όχι, έναν ιγκουάνο και μία ιγκουάνα είχαμε, που και που τις τάιζα, πολύ βαρεμένα ζωάκια πάντως, η ιγκουάνα έκανε μόνο κανένα τσαλιμάκι, ο άλλος στα παπάργια του ήτανε.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2020, 17:16Eσείς πάλι, μην τυχόν και δείτε επιστημονικό ενδιαφέρον για τα ερπετά, αμέσως να το παρεξηγήσετε.sys3x έγραψε: 13 Ιαν 2020, 17:10Έχεις γίνει πολύ κοινότυπος εσύ τον τελευταίο χρόνο.Feindflug έγραψε: 13 Ιαν 2020, 16:59 Τύποι, αν τελειώσατε το θέμα με την ανατολή, μπορούμε να συζητήσουμε για την ατάκα με την συλλογή γραμματοσήμων;
Εγώ παλιά είχα την εξής ατάκα, θέλεις να έρθεις απ το σπίτι να σε δείξω την σαύρα μου;, πετύχαινε αλλά τότε όντως είχα σαύρα στο σπίτι, οκ δύο σαύρες.![]()
Σε κάθε περίπτωση, ελπίζω να μην κατέληγες με τρεις σαύρες.Spoiler
![]()
.
.
Μα δεν αισθάνομαι τσούλα. Καλά μερικές φορές μπορεί να αισθάνομαι. Αλλά υποχείριο(υποθέτω έκανες ορθογραφικό και δεν εννοούσες κάτιsys3x έγραψε: 13 Ιαν 2020, 17:05
Σκότωσε την πατριαρχία που έχεις μέσα σου, σταμάτα να αναπαράγεις τις στερεοτυπίες της, πες όχι στην καταπίεση, ντύσου σαν τσούλα, έτσι όπως πραγματικά αισθάνεσαι, μην γίνεσαι υποχοίριο των αντρώνε - γουρουνιώνε.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Έλληνας θα ήταν.sys3x έγραψε: 13 Ιαν 2020, 17:20 Όχι, έναν ιγκουάνο και μία ιγκουάνα είχαμε, που και που τις τάιζα, πολύ βαρεμένα ζωάκια πάντως, η ιγκουάνα έκανε μόνο κανένα τσαλιμάκι, ο άλλος στα παπάργια του ήτανε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Κανένα ορθογραφικό.Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 17:20Μα δεν αισθάνομαι τσούλα. Καλά μερικές φορές μπορεί να αισθάνομαι. Αλλά υποχείριο(υποθέτω έκανες ορθογραφικό και δεν εννοούσες κάτιsys3x έγραψε: 13 Ιαν 2020, 17:05
Σκότωσε την πατριαρχία που έχεις μέσα σου, σταμάτα να αναπαράγεις τις στερεοτυπίες της, πες όχι στην καταπίεση, ντύσου σαν τσούλα, έτσι όπως πραγματικά αισθάνεσαι, μην γίνεσαι υποχοίριο των αντρώνε - γουρουνιώνε.) των ανδρώνε δεν έγινα ποτές. Καλά μερικές φορές έγινα
![]()
Βαράτε με κι ας κλαίω.
.
.
Σαφώς όχι.blackpaint έγραψε: 13 Ιαν 2020, 17:17θα θελες ο αντρας σου να προσλαβει εναν κακοποιο να στησει ενα σεναριο σεξουαλικης τρομοκρατησης στην κορη σου; Θα θελες ο πατερας σου να χε κανει το ιδιο σε σενα, εαν νομιζε πως δεν φερεσαι οπως εκεινος θεωρει σωστο;
Όπως δεν θα' θελα να κατηγορούσε η κάθε μουρλή τον πατέρα ή το γιο μου για βιαστή.
Και σε κάθε περίπτωση υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά μεταξύ μιας κακόγουστης φάρσας από μια καταγγελία με βαρύτατες συνέπειες, ακόμη κι αν αποδειχθεί αναληθής.
Καταλαβαίνετε τη διαφορά;
Αν κρίνω από το μέχρι τώρα "σκεπτικό", προφανέστατα όχι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1065 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-