!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:03
nowhere έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:54
Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:48 Και τι λέτε για την βιασμένη; Ότι δεν έπρεπε να φοράει προκλητικά ρούχα;
με ρωτάς πράγματα που ξέρεις.ας πούμε το καλοκαίρι όταν έχει 40 βαθμούς τι πιο λογικό από το να κυκλοφορείς με μαγιό,να μπαίνεις στο λεωφορείο ,να πηγαίνεις στη δουλειά σου,για κάποιο λόγο όμως δεν το κάνεις
Να πας με το μαγιό; Μπορεί να πας με το σορτς και το μισό κωλομερι εξω. Τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει άλλη μια ψωλού που θεωρεί αξία στη ζωή να καυλώνει του γύρω.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
stargazer

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stargazer »

Διάβαζα τώρα την είδηση για την δίκη των δολοφόνων Τοπαλούδη.

Τα σχόλια από κάτω είναι ενδεικτικά του πόσο οι άντρες δικαιολογούν τέτοια περιστατικά. Παλούκωμα, κρεμάλα κλπ

Αυτοί θα καταδικαστούν θα πάνε φυλακή, τέλος. Η μικρή όμως δεν θα ξανάρθει πίσω.

Αν όμως ήταν λιγότερο επιπόλαια θα ζούσε τώρα και δεν θα έβλεπα την μάνα της ένα ανθρώπινο ράκος στα δικαστήρια. Αν ήμουν πατέρας της θα προτιμούσα να είχε αίσθηση κινδύνου και να κάθονταν σπίτι, παρά να κάνω ντιμπεητ για τις διαφορές της ουτοπίας με την πραγματικότητα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Πω-πω! Διαβάζω αυτά που διαβάζω εδώ, και μετά λένε εμένα μισογύνη και αγάμητο. Και δεν είναι ότι θίγομαι, είναι που μου γ@μάνε άσχετα ποστ που ανοίγω!

Ρε, δεν πάμε καλά, όχι δεν ανέχομαι την αδικία.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:00
hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:52
Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:43

Κατανοείς το ότι το οποιο επικίνδυνο πράγμα,όπως το να πας στο σπίτι αυτουνού που γνώρισες δεν έχει σχέση με το ότι θα τον βιασμό σαν αποτελεσμα; Αντιλαμβάνεσαι οτι έτσι αφαιρείς ευθύνη από τον βιαστή;
Εσύ αφαιρείς ευθύνη από τον κλέφτη;
Φυσικά και αφαιρείς ευθύνη από τον κλέφτη όταν θα εστιασεις στο ότι το θύμα φέρθηκε απερίσκεπτα και άφησε το πορτοφόλι στο παγκάκι.
Αθώος ο κλέφτης. Κουλτούρα κλοπής.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Otto Weininger έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:16
Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:05 Θα έχει γέλιο να κλειδώσει το νήμα.
Αν, γίνει ξέρεις εσύ. Βάφτισέ το βιασμό, πάρε τον νάνο και τον comet και πηγαίνετε στο Σύνταγμα:

ΚΛΕΙ-ΔΩ-ΣΕ :vp11: ΤΟ-ΝΗ-ΜΑ :vp11: :vp11: OΒΙΑΣΤΗΣ :vp11: ΕΙΣΑΙ-ΣΥ :vp11: ΣΥΝΤΟ-ΝΙΣΤΗ :vp11:

Μέχρι και τραγούδι στη Eurovision θα σε κάνουν όπου θα το ερμηνεύει ένα κουνέλι που θα αυτοπροσδιορίζεται αηδόνι
Είπα να έκανα μια αναπαράσταση της πρόκλησης στον ψι, αλλά άστο .
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Ιδεολογικά έχετε χάσει την μάχη από την Naida και να μην συνεχιστεί το νήμα
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Χαοτικός έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:19
nowhere έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:54
με ρωτάς πράγματα που ξέρεις.ας πούμε το καλοκαίρι όταν έχει 40 βαθμούς τι πιο λογικό από το να κυκλοφορείς με μαγιό,να μπαίνεις στο λεωφορείο ,να πηγαίνεις στη δουλειά σου,για κάποιο λόγο όμως δεν το κάνεις
Να πας με το μαγιό; Μπορεί να πας με το σορτς και το μισό κωλομερι εξω. Τι σημαίνει αυτό;

Και γιατί πρέπει αυτό να είναι κακό; Καλά κάνει και μας καυλώνει. Θέλουμε να καυλώσουμε.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

nemo έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:32 Ιδεολογικά έχετε χάσει την μάχη από την Naida και να μην συνεχιστεί το νήμα
Ναι έτσι μάλιστα να κλειδώσει το νημα. Συμφωνώ.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Το νήμα γιατί να κλειδωθεί; Γιατί κοντεύει 100 σελίδες; Δηλαδή είναι η εθιμοτυπία όταν ένα νήμα γίνεται πολυσέλιδο να κλειδώνεται;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:33

Και γιατί πρέπει αυτό να είναι κακό; Καλά κάνει και μας καυλώνει. Θέλουμε να καυλώσουμε.
Να τους καυλώνει και να αποκλείει την ικανοποίησή τους, είναι κακό.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Alien666 έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:35 Το νήμα γιατί να κλειδωθεί; Γιατί κοντεύει 100 σελίδες; Δηλαδή είναι η εθιμοτυπία όταν ένα νήμα γίνεται πολυσέλιδο να κλειδώνεται;
Είναι σαν την ραδιενέργεια. Οταν ξεπεράστει ένα όριο βλακείας, το νήμα κλειδώνει.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:34
nemo έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:32 Ιδεολογικά έχετε χάσει την μάχη από την Naida και να μην συνεχιστεί το νήμα
Ναι έτσι μάλιστα να κλειδώσει το νημα. Συμφωνώ.
Ιδεολογικά η Νάιδα ήταν χαμένη από την πρώτη κιόλας σελίδα. Απλά είμαστε καλοί άνθρωποι και δεν σταματάμε τις προσπάθειες να την βάλουμε στον ίσιο δρόμο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:55
the comet the course the tail έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:44 αυτό που είδα να αναφέρεται (αδιευκρίνιστα ίσως) είναι ότι το θύμα φέρει ευθύνη. γιατί ντύθηκε έτσι; γιατί μέθυσε; ξεβράκωτη στα αγγούρια; κλπ.

έχει ευθύνη ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ. αντιστροφή της ευθύνης.

δλδ δεν υπάρχει λύση, δεν πρόκειται να υπάρξει πρόοδος. τι συζητάμε; γιατί διαμαρτύρεται η κάθε βλαμμένη;

ας βάλλουν μπούργκες. ο κόσμος είναι ανώμαλος. πάει. ας το πάρουμε απόφαση. :102:
Κομήτη, εσύ κλειδώνεις το σπίτι σου όταν φεύγεις; Γιατί; Πιστεύεις ότι αυτή είναι η λύση; Δεν πρέπει να υπάρξει πρόοδος; Γιατί διαμαρτύρεται ο κάθε βλαμμένος που του έκαναν διάρρηξη;

Ας βάλουν συναγερμούς. Ο κόσμος είναι ανώμαλος. Πάει. Ας το πάρουμε απόφαση.
η μικροαστικές αντιλήψεις μέχρι το συναγερμό φτάνουν. εγώ σαν άνθρωπος σκεπτόμενος και προοδευτικός θα αναζητήσω τα βαθύτερα αίτια που κάνουν κάποιον κλέφτη και θα με ενδιέφερε μια κουβέντα πάνω σε αυτό.

πάντως ο βιασμός είναι βιασμός.

η κλοπή έχει μεγάλο φάσμα. πολλοί κλέβουν και νόμιμα.

ηλίθιο παράδειγμα. :102:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Χαοτικός έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:36
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:33

Να τους καυλώνει και να αποκλείει την ικανοποίησή τους, είναι κακό.

Κι εγώ καβλώνω με τον γείτονα που φοράει γυαλιά, πρέπει να με ικανοποιήσει;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Το σίγουρο είναι ότι για τους ονειροπαρμένους, το "βιαστής" μπορεί και κυρίως πρέπει να αποδίδεται τόσο χαλαρά όσο και το "φονιάδες των λαών", "δολοφόνοι των ονείρων μας" κλπ

Και συνεννοούνται στη γλώσσα των ξωτικών.

Δεν εξηγείται αλλιώς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”