Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Naida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 19:12
Δεν συμφωνώ ότι δημιουργεί βιαστές. Μπορεί και να κάνω λάθος όμως και να ισχύει κατά κάποιο τρόπο. Αλλά δεν νομίζω.
Με την ίδια λογική αν κάποιος πάει με μία προχωρημένη και πρόστυχη γκόμενα και μετά πάει να εφαρμόσει (βλακωδώς) τα ίδια σε μία άβγαλτη ημιπαρθένα (σε επικοινωνιακό επίπεδο για παράδειγμα), είναι πιθανό να προβεί σε σεξουαλική επίθεση (π.χ. κάποιο χούφτωμα).
Ε, το ίδιο "επηρεάζεται" κάποιος που βλέπει πορνογραφία. Αν είναι χαζός και νομίζει ότι όσα βλέπει έχουν εφαρμογή παραέξω, το ίδιο θα πάθαινε αν άκουγε φουσκωμένες ψευτο-ιστορίες από φίλους του, ή αν έκρινε εσφαλμένα από προηγούμενες αναμετρήσεις που είχε, με γυναίκες άλλης προσωπικότητας.
Για αυτό είπα ότι αυτό που κάνουν είναι να αλλοιώνουν την σεξουαλική εικόνα ανδρών και γυναικών και τις σχέσεις.
foscilis έγραψε: 12 Ιαν 2020, 18:11
δεν καταλαβαίνω τι επιχείρημα είναι αυτό. Επειδή υπάρχουν άνθρωποι που τους πάτησε αυτοκίνητο ενώ περίμεναν στη στάση σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άθρωποι που φταίνε για το ότι τους πάτησε αυτοκίνητο προσπαθώντας να διασχίσουν την εθνική οδό με τα πόδια ακριβώς μετά από στροφή; Και σημαίνει κάποιο από αυτά τα δύο ότι επιτρέπεται να πατάς κόσμο με το αυτοκίνητο;
Ξέχασες να βάλεις στο.παραδειγμα σου ότι ο οδηγός και στις δύο περιπτώσεις ήθελε να σκοτώσει τον πεζό.
foscilis έγραψε: 12 Ιαν 2020, 18:15
Και επίσης μήπως υποβιβάζουμε λίγο την εμπειρία της γυναίκας που άνοιξε την πόρτα σε αυτόν που νόμιζε πως ήταν τεχνικός του ΟΤΕ και κατέληξε να τη βασανίζει δυο μέρες, όταν την εξισώνουμε με την εμπειρία της γυναίκας που φώναξε τον fuck buddy της [!] 2 η ώρα το βράδυ σπίτι της αλλά όταν φασωθήκανε του είπε ότι καλύτερα να μην προχωρήσουν γιατί έχει περίοδο αλλά αυτός της είπε δεν τον νοιάζει κι εκείνη γελώντας του είπε "είσαι λίγο ανωμαλάρα" και γελώντας πήγαν στο κρεβάτι και γελώντας στήθηκε στα τέσσερα και γέλαγε ακόμα πιο πολύ όταν σκεφτόταν τους λεκέδες από το αίμα στα σεντόνια αλλά μέσα της πονούσε και την άλλη μέρα ήταν φρικαρισμένη από έναν ακόμα βιασμό;
Μήπως η δεύτερη περίπτωση είναι ολίγον σπάνια και ολίγον φανταστική; Μήπως το πιο πιθανό είναι να είναι μια με την παρέα της να πιει λίγο παραπάνω, ίσως και πολύ να της πει πχ ο φίλος θα σε γυρίσω εγώ και στο αυτοκίνητο να της την πέσει και να ακολουθήσει ο εξής διάλογος με τα αντίστοιχα σπρωξιδια
-δεν θέλω
-ελα αφου το θες
- αλήθεια δεν θέλω
-ελα αφου σε είδα πως χόρευες και με κοιταγες
-μα δεν θέλω, άσε με
-ελα που δεν θες, δε θα το μάθει ο δικός σου
-δε γουστάρω @#@&#&
-ελα μωρή καριόλα που δεν θες κιολας
Και κάπου εκεί επιβάλεται η μυϊκή δύναμη.
Νομίζω είναι πιο ρεαλιστικό από τη δική σου περίπτωση.
Αυτός είναι η πιο συνηθισμένη περίπτωση μαλάκα βρε Νάιδα. Όλες έχουμε γνωρίσει τέτοιους, είτε στη δουλειά είτε σε παρέες. Μπορεί να θεωρήσουν ερωτική πρόκληση ακόμη και μια συζήτηση για τον καιρό σε μια παρέα 10 ατόμων. Αλλά αν είναι γνωστοί από παρέα, το βλέπω μάλλον χλωμό να προχωρήσει στα περαιτέρω με μυϊκή επιβολή, είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει "δικός". Σε κάθε περίπτωση, σε αμάξι με μαλάκα δεν μπαίνεις. Παίρνεις ταξί.
Naida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 19:12
Δεν συμφωνώ ότι δημιουργεί βιαστές. Μπορεί και να κάνω λάθος όμως και να ισχύει κατά κάποιο τρόπο. Αλλά δεν νομίζω.
Με την ίδια λογική αν κάποιος πάει με μία προχωρημένη και πρόστυχη γκόμενα και μετά πάει να εφαρμόσει (βλακωδώς) τα ίδια σε μία άβγαλτη ημιπαρθένα (σε επικοινωνιακό επίπεδο για παράδειγμα), είναι πιθανό να προβεί σε σεξουαλική επίθεση (π.χ. κάποιο χούφτωμα).
Ε, το ίδιο "επηρεάζεται" κάποιος που βλέπει πορνογραφία. Αν είναι χαζός και νομίζει ότι όσα βλέπει έχουν εφαρμογή παραέξω, το ίδιο θα πάθαινε αν άκουγε φουσκωμένες ψευτο-ιστορίες από φίλους του, ή αν έκρινε εσφαλμένα από προηγούμενες αναμετρήσεις που είχε, με γυναίκες άλλης προσωπικότητας.
Για αυτό είπα ότι αυτό που κάνουν είναι να αλλοιώνουν την σεξουαλική εικόνα ανδρών και γυναικών και τις σχέσεις.
Naida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 18:30
Ξέχασες να βάλεις στο.παραδειγμα σου ότι ο οδηγός και στις δύο περιπτώσεις ήθελε να σκοτώσει τον πεζό.
Μήπως η δεύτερη περίπτωση είναι ολίγον σπάνια και ολίγον φανταστική; Μήπως το πιο πιθανό είναι να είναι μια με την παρέα της να πιει λίγο παραπάνω, ίσως και πολύ να της πει πχ ο φίλος θα σε γυρίσω εγώ και στο αυτοκίνητο να της την πέσει και να ακολουθήσει ο εξής διάλογος με τα αντίστοιχα σπρωξιδια
-δεν θέλω
-ελα αφου το θες
- αλήθεια δεν θέλω
-ελα αφου σε είδα πως χόρευες και με κοιταγες
-μα δεν θέλω, άσε με
-ελα που δεν θες, δε θα το μάθει ο δικός σου
-δε γουστάρω @#@&#&
-ελα μωρή καριόλα που δεν θες κιολας
Και κάπου εκεί επιβάλεται η μυϊκή δύναμη.
Νομίζω είναι πιο ρεαλιστικό από τη δική σου περίπτωση.
Αυτός είναι η πιο συνηθισμένη περίπτωση μαλάκα βρε Νάιδα. Όλες έχουμε γνωρίσει τέτοιους, είτε στη δουλειά είτε σε παρέες. Μπορεί να θεωρήσουν ερωτική πρόκληση ακόμη και μια συζήτηση για τον καιρό σε μια παρέα 10 ατόμων. Αλλά αν είναι γνωστοί από παρέα, το βλέπω μάλλον χλωμό να προχωρήσει στα περαιτέρω με μυϊκή επιβολή, είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει "δικός". Σε κάθε περίπτωση, σε αμάξι με μαλάκα δεν μπαίνεις. Παίρνεις ταξί.
Αυτός ο τύπος είναι ο τύπος μαλάκας. Μάλιστα.
Μα είναι. Υπάρχει και ο άλλος τύπος που η γυναίκα μπαίνει στο αμάξι του μετά το μπαρ, όχι για να την αφήσει έξω από την πόρτα του δικού της σπιτιού αλλά για να πάνε παρέα στο δικό του ή δικό της σπίτι. Ή να πάνε στο Σούνιο για να χαζέψουν παρέα την ανατολή. Εδώ υπάρχει πιθανότητα να εκληφθεί η αμιγώς φιλική διάθεση της γυναίκας ως συναίνεση σε κάτι διαφορετικό;
Αυτός ο τύπος είναι ο τύπος μαλάκας. Μάλιστα.
Μα είναι. Υπάρχει και ο άλλος τύπος που η γυναίκα μπαίνει στο αμάξι του μετά το μπαρ, όχι για να την αφήσει έξω από την πόρτα του δικού της σπιτιού αλλά για να πάνε παρέα στο δικό του ή δικό της σπίτι. Ή να πάνε στο Σούνιο για να χαζέψουν παρέα την ανατολή. Εδώ υπάρχει πιθανότητα να εκληφθεί η αμιγώς φιλική διάθεση της γυναίκας ως συναίνεση σε κάτι διαφορετικό;
Δηλαδή αν πάω σπίτι του ή πάμε να χαζέψουμε την ανατολή θα πρέπει υποχρεωτικά να κάνω σεξ μαζί του; πόθεν προκύπτει αυτό;
Feindflug έγραψε: 12 Ιαν 2020, 18:46
...drunk, sleeping κι ότι άλλο βάλει το μυαλό σας.
και μετα δεν υπαρχει κουλτουρα βιασμου.
Τις κουλτούρες anal, strapon και όλων των υπολοίπων κατηγοριών ξέχασες, τύπε.
δε θα ενδωσω σε κινκ σειμινγκ, αλλα οι πιο παραπανω κατηγοριες συνηθως συνοδευονται με πιο εκδηλα πορνογραφικα niche, με σαφεστερες αναφορες στον βιασμο, την υποταγη και τον εξευτελισμο, τα οποια γινονται ολο και πιο διαδεδομενα και μεηνστρημ.
Τις κουλτούρες anal, strapon και όλων των υπολοίπων κατηγοριών ξέχασες, τύπε.
δε θα ενδωσω σε κινκ σειμινγκ, αλλα οι πιο παραπανω κατηγοριες συνηθως συνοδευονται με πιο εκδηλα πορνογραφικα niche, με σαφεστερες αναφορες στον βιασμο, την υποταγη και τον εξευτελισμο, τα οποια γινονται ολο και πιο διαδεδομενα και μεηνστρημ.
Όταν γίνονται σε κάποιο lgbtq+ event είναι ελευθεριακή σεξουαλικότητα, όταν προβάλλονται στις καπιταλιστικές πορνοσελίδες, ειναι κουλτούρα βιασμού.
Οταν βγαίνουν στα gay pride με δερμάτινα, περιλαίμιο και έναν/μια να τους τραβάει, είναι απελευθέρωση και καμάρι και πρέπει να τους καλούμε στα δημοτικά σχολεία για ομιλίες.
Αν είναι straight φάση και o sub είναι άντρας ενώ η γκόμενά τον μαστιγώνει και τον στραπονιαζει είναι επίσης όλα οκ, όπως την βρίσκει ο καθένας.
Αν όμως είναι straight φάση και η sub είναι θηλυκό (κανονικό) τότε πατριαρχία, μισογυνισμος, κουλτούρα βιασμού.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά τουφέκια πέφτουν.
Μήνα για μπάλα σφάζονται, μήνα για τον Προκόπη;
Ουδέ για γάμο σφάζονται, γράφουν και τον Προκόπη,
η Νάιδα κάνει πόλεμο μ’ οπλαρχηγό τον Μπλάκι
κι ο Nero ψάχνει Διγενείς για τα δικά του αλώνια.
-Νάιδα, ρίξε τ' άρματα, δεν είναι εδώ Da capo
Εδώ είναι ντόπιος καφενές, δεν θένε βετζετέριαν.
-Το πχόρουμ κι αν προσκύνησε κι αν πέσει αυτό το κάστρο
η Νάιδα αφέντες Φόσηδες δεν έκαμε, δεν κάνει.
Πλακάτ στο χέρι άρπαξε, κόρες και κόρους κράζει
Σκλάβες αντρών μη ζήσωμε, παιδιά μαζί μου ελάτε
Και τα ταμπούρλα αρχίσανε κι όλοι τρανς γενήκαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 12 Ιαν 2020, 20:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η δεύτερη περίπτωση είναι αληθινή ιστορία και την έγραψε μία συντάκτης της Α Μπα κανονικά με το ονοματεπώνυμό της στο Facebook της. Φρικαρισμένη με τον τύπο που δεν κατάλαβε ότι τη βίασε.
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 20:04Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά τουφέκια πέφτουν.
Μήνα για μπάλα σφάζονται, μήνα για τον Προκόπη;
Ουδέ για γάμο σφάζονται, γράφουν και τον Προκόπη,
η Νάιδα κάνει πόλεμο μ’ οπλαρχηγό τον Μπλάκι
κι ο Nero ψάχνει Διγενείς για τα δικά του αλώνια.
-Νάιδα, ρίξε τ' άρματα, δεν είναι εδώ Da cappo
Εδώ είναι ντόπιος καφενές, δεν θένε βετζετέριαν.
-Το πχόρουμ κι αν προσκύνησε κι αν πέσει αυτό το κάστρο
η Νάιδα αφέντες Φόσηδες δεν έκαμε, δεν κάνει.
Πλακάτ στο χέρι άρπαξε, κόρες και κόρους κράζει
Σκλάβες αντρών μη ζήσωμε, παιδιά μαζί μου ελάτε
Και τα ταμπούρλα αρχίσανε κι όλοι τρανς γενήκαν.
foscilis έγραψε: 12 Ιαν 2020, 20:07
η δεύτερη περίπτωση είναι αληθινή ιστορία και την έγραψε μία συντάκτης της Α Μπα κανονικά με το ονοματεπώνυμό της στο Facebook της. Φρικαρισμένη με τον τύπο που δεν κατάλαβε ότι τη βίασε.