!!! DEVELOPMENT MODE !!!
H ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ foscilis
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: H ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ foscilis

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν τους ψήφισα και θεωρώ το κεφαλαιοποιητικό σύστημα τρελή απάτη. Αξίζει σε αυτό το σημείο να πούμε ότι όλοι ανεξαιρέτως οι ευνοημένοι συνταξιούχοι έχουν πείσει τον εαυτό τους ότι έχουμε κεφαλαιοποιητικό σύστημα, ότι τα 60 ευρώ κρατήσεων που έδιναν κάθε μήνα για 20 χρόνια με μαγικό τρόπο επενδύθηκαν και έγιναν 2000 για 35 χρόνια + διάρκεια ζωής της ανύπαντρης θυγατέρας τους και το επαναλαμβάνουν με κάθε ευκαιρία στη μίρλα τους.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 12 Ιαν 2020, 12:04το κομμα που ψηφισατε στηριζει το κεφαλαιοποιητικο συστημα δλδ την φτωχοποιηση του χαμηλο συταξιουχουfoscilis έγραψε: 12 Ιαν 2020, 11:59 Το φοβερό είναι ότι "καβαλάνε" συμβολικά τον όντως φτωχό συνταξιούχο. Μιλάμε για άτομα που έπαιρναν δύο χιλιάδες τους πήγε για λίγο χίλια πεντακοσια, ξαναρθανε στα δύο χιλιάδες και ζητάνε αναδρομικά 40.000 με τόκο, ολόκληρο σπίτι ρε μαλακα σαν ΔΙΑΦΟΡΑ σε σχέση με τα τέσσερα σπίτια που πληρώθηκαν εκείνη την εξαετια και ποζάρουν σαν οι απόμαχοι που υφίστανται ανελέητες διώξεις και δεν έχουν για το φασκομηλό τους. Και τσιμπάνε και κάτι όντως χαμηλοσυνταξιουχοι όπως ο Νανδρος και βγαίνουν να τους υπερασπιστούν.
αυτός είναι εντελώς ξεχωριστή κατηγορία, συνταξιούχος ΟΓΑ, συνταξιούχος με την ελάχιστη κλπ. Πράγματι δεν πλήρωνε εισφορές και πράγματι συνήθως ο μόνος λόγος που βγήκε στη σύνταξη είναι ότι κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να γλιτώσει τη φυλακή για την μικροπαραβατικότητα που συνιστούσε συνολικά η θλιβερή και αναξιοπρεπής ύπαρξή του.εδω ο χαμηλοσυνταξιουχος κατα βαση δεν πληρωνε εισφορες![]()
Εγώ αναφέρομαι σε νορμάλ συνταξιούχους με σχετικά χαμηλή σύνταξη σε σχέση με τους μισθούς τους (και κυρίως σε σχέση με τους ευνοημένους), για παράδειγμα με 34 χρόνια στο Δημόσιο το 2009 ήσουν ο υπεργαμάτος που "προσέφερε" 4 χρόνια παραπάνω απ' όσα όφειλε και σήμερα παίρνεις περίπου 1200 ενώ με 34 χρόνια στο ΙΚΑ και υπερδιπλάσιες ασφαλιστέες εισφορές ήσουν το σκουλήκι που βγήκε με μειωμένη και σήμερα παίρνεις 700.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 12 Ιαν 2020, 12:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dwarven Blacksmith
Τον κρατάς από τα @@ γιατί ο βιοπορισμος του μαφιοζου εξαρτάται άμεσα από την ικανότητα του να κρατάει το λόγο του.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 12 Ιαν 2020, 12:27Δεν έχει σημασία εάν χρωστάς η σου χρωστάνε εάν δεν έχεις εσύ η αυτοι την ισχύ να απαιτήσεις η απαιτήσουν και να πάρουν τα χρήματαΒλήμα έγραψε: 12 Ιαν 2020, 12:18Κι εγώ χρωστάω κάτι χιλιάρικα σ' έναν τύπο κι αφού του λέω ότι δεν έχω να του τα δώσω μου σπάει τ' αρχίδια ότι τα θέλει.elchav έγραψε: 10 Ιαν 2020, 15:25 Αν οι παραπάνω κυρίες και κύριοι, δεν χαρακτηρίζονται πλήρως από τη φράση "γαμημενοι ζητιάνοι" του χρήστη foscilis ,με ποια φράση μπορούν να χαρακτηριστούν πλήρως;
Τροφή για σκέψη
Γαμημένος ζητιάνος...![]()
Χρωστώ εγώ στον μαφιόζο της περιοχής και μου χρωστάει και αυτός
Ποιος από τους δύο έχει την ισχύ να πληρώσει η να απαιτήσει να του δώσουν αυτά που του χρωστούν ;
Ναι κάνετε και συμψηφισμό.
Έχοντας το όπλο στον κρόταφο ;Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Ιαν 2020, 12:35Τον κρατάς από τα @@ γιατί ο βιοπορισμος του μαφιοζου εξαρτάται άμεσα από την ικανότητα του να κρατάει το λόγο του.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 12 Ιαν 2020, 12:27Δεν έχει σημασία εάν χρωστάς η σου χρωστάνε εάν δεν έχεις εσύ η αυτοι την ισχύ να απαιτήσεις η απαιτήσουν και να πάρουν τα χρήματαΒλήμα έγραψε: 12 Ιαν 2020, 12:18
Κι εγώ χρωστάω κάτι χιλιάρικα σ' έναν τύπο κι αφού του λέω ότι δεν έχω να του τα δώσω μου σπάει τ' αρχίδια ότι τα θέλει.
Χρωστώ εγώ στον μαφιόζο της περιοχής και μου χρωστάει και αυτός
Ποιος από τους δύο έχει την ισχύ να πληρώσει η να απαιτήσει να του δώσουν αυτά που του χρωστούν ;
Ναι κάνετε και συμψηφισμό.
Επειδή δεν ξέρω, ρωτάω: ο βασικός μισθός στον ιδιωτικό τομέα που αναφέρεις, είναι για ανειδίκευτο εργάτη;foscilis έγραψε: 12 Ιαν 2020, 11:37 Οι μισθοί του Δημοσίου και οι περισσότερες συντάξεις αυξήθηκαν παρά πολύ μεταξύ 1998 και 2008.
Ο ενας λόγος ήταν μια αλυσίδα από δικαστικές αποφασεις που επιδικαζαν αυξήσεις οι δικαστές στους εαυτούς τους συμπαρασύροντας μετά και όλους τους άλλους επειδή όλοι οι μισθοί στο δημόσιο και οι περισσότερες συντάξεις δημοσίου και ευγενών ταμείων συνδέονται με μαθηματικούς τύπους.
Ο άλλος ήταν ότι οι μικρές ετήσιες αυξήσεις που μόνο αυτοί οι κλάδοι έπαιρναν, σε περιβάλλον σταθερού νομίσματος ήταν χοντρά λεφτά. Ακριβώς όπως τα δάνεια με 3% επιτόκιο που για τεράστια έκπληξη των Ελ αποδείχτηκαν πανάκριβα.
Για παράδειγμα ο βασικός μισθός ανθυπολοχαγού αυξήθηκε από 168.000 δρχ το 1997 σε 182.000 το 1998 (αναδρομικά κιόλας) και σήμερα με όλες τις αυξήσεις (και κάποιες μειώσεις,) που έχουν μεσολαβησει είναι 1115 ευρώ δηλαδή 380.000 δρχ. 125% αύξηση.
Τα ίδια συνέβησαν σε όλο το Δημόσιο και τα ευγενή ταμεία, για τους παλιούς κυρίως.
Την ίδια χρονιά (1998) ο βασικός μισθός στον ιδιωτικό τομεα ήταν 145000 και το πιο πολύ που έφτασε μέχρι την κρίση ήταν 750 ευρώ δηλαδή 225000. Τώρα όπως ξέρουμε είναι ακόμα λιγότερο, 650 ευρώ αλλά αν πάρουμε την καλύτερη μέρα του η αύξηση ήταν 50%, σχεδόν τρεις φορές μικρότερη από του λοχαγού ή του συνταξιούχου του Δημοσίου.
Μιλάμε δηλαδή για μια τεράστια μεταφορά χρημάτων (γιατί όλοι αυτοί είναι εκατομμύρια άτομα) προς αυτούς τους κλάδους σαν αποτέλεσμα ρουσφετιων και δικαστικών αποφάσεων, πέρα και πάνω από τις δυνατότητες της οικονομίας και προφανώς έξω από το job description που είχαν αυτές οι δουλειές στις... ελληνικές ταινιες πριν εξήντα χρονια!
Γιατί σε αυτή την περίπτωση συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Αν όμως είναι, πάσο.
Yippie Kay Yay
Τα απαιτεί από τον εγγυητή, σε αυτήν την περίπτωση το κράτος. Όπως αν πτωχεύσει η ασφαλιστική σου εταιρεία εσύ θα διεκδικήσεις αποζημίωση από την εγγυήτρια...Belisarius έγραψε: 12 Ιαν 2020, 12:23Δεν είναι ακριβώς αυτό. Στη περίπτωση μας μια εταιρία χρωστάει τα λεφτά σε έναν εργαζόμενο και καθώς η εταιρεία πτώχευσε και δεν έχει να τα δώσει, ο "έχων λαμβάνειν" απαιτεί τα λεφτά από τους υπόλοιπους εργαζόμενους που δεν έχουν να φάνε.Βλήμα έγραψε: 12 Ιαν 2020, 12:18Κι εγώ χρωστάω κάτι χιλιάρικα σ' έναν τύπο κι αφού του λέω ότι δεν έχω να του τα δώσω μου σπάει τ' αρχίδια ότι τα θέλει.elchav έγραψε: 10 Ιαν 2020, 15:25 Αν οι παραπάνω κυρίες και κύριοι, δεν χαρακτηρίζονται πλήρως από τη φράση "γαμημενοι ζητιάνοι" του χρήστη foscilis ,με ποια φράση μπορούν να χαρακτηριστούν πλήρως;
Τροφή για σκέψη
Yippie Kay Yay
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Ο εγγυητής είναι η ίδια η εταιρία που δεν πληρώνει. Και ο εγγυητής έχει πτωχεύσει.Airman68 έγραψε: 12 Ιαν 2020, 15:27Τα απαιτεί από τον εγγυητή, σε αυτήν την περίπτωση το κράτος. Όπως αν πτωχεύσει η ασφαλιστική σου εταιρεία εσύ θα διεκδικήσεις αποζημίωση από την εγγυήτρια...Belisarius έγραψε: 12 Ιαν 2020, 12:23Δεν είναι ακριβώς αυτό. Στη περίπτωση μας μια εταιρία χρωστάει τα λεφτά σε έναν εργαζόμενο και καθώς η εταιρεία πτώχευσε και δεν έχει να τα δώσει, ο "έχων λαμβάνειν" απαιτεί τα λεφτά από τους υπόλοιπους εργαζόμενους που δεν έχουν να φάνε.Βλήμα έγραψε: 12 Ιαν 2020, 12:18
Κι εγώ χρωστάω κάτι χιλιάρικα σ' έναν τύπο κι αφού του λέω ότι δεν έχω να του τα δώσω μου σπάει τ' αρχίδια ότι τα θέλει.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Έχω πληρώσει, μαζί με τους εργοδότες μου, τα κέρατα μου! Μην γράφεις τέτοιες παπαριές!hellegennes έγραψε: 12 Ιαν 2020, 05:311. ναιMaspoli έγραψε: 11 Ιαν 2020, 15:25Γιατί θεωρείς ότι αξίζεις σύνταξη; Χιλιάδες γενιές πριν από εσένα τα έβγαλαν πέρα χωρίς συνταξη. Εσύ σε τι είσαι καλύτερος από εκείνες τις γενιές;enterprise-psi έγραψε: 11 Ιαν 2020, 13:11
Εδώ που τα λέμε , εμείς δεν θα πάρουμε σύνταξη ποτέ , όπως τα κάνατε , οπότε....
2. εκείνες οι γενιές δεν πλήρωναν τίποτα. Εμείς πληρώνουμε. Ας καταργηθεί το ασφαλιστικό να επιστρέψουμε στο προηγούμενο σύστημα. Μεταξύ άλλων να πάψουμε να πληρώνουμε και τις συντάξεις σας, Μπούμερ.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
OK, BOOMERMaspoli έγραψε: 12 Ιαν 2020, 10:07 Ο θείος σου σίγουρα σπούδασε υπό χειρότερες συνθήκες και πιο δύσκολα απ' ότι εσύ. Η γενιά του-παρόλο που τα στραβά της υπερέχουν των θετικων-κάτι πρόσθεσε στις κατακτήσεις των προηγουμενων γενιών. Οι μόνες γενιές που ανατραφηκαν στα πούπουλα, δεν πρόσφεραν τίποτε σε κατακτήσεις, δεν αγωνίστηκαν για τίποτα και όχι τυχαία τρώνε τη μία πουτσα μετά την άλλη είναι όσοι γεννήθηκαν από το 1974 και μετά. Ο χειρότερος κατιμάς της ελληνικής ιστορίας.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Τι επαίχθει με τον πατ φίλτατε, γνωρίζεις;Maspoli έγραψε: 12 Ιαν 2020, 10:10 Και φυσικά η μη θελκτικότητα της θέσης του ΔΥ είναι επαναλαμβανόμενο μοτίβο στον κινηματογράφο. Δυστυχώς απωλεσαμε τον πατησιωτη που θα στο επιβεβαιώνε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ποιους πιάσατε και σε ποιές ημερομηνίες άλλαξαν οι κανόνες?νανδρος αινειαν δήλωσαν συνταξιούχοι και οι κανόνες για την εκλεκτή φυλή των δυ είναι οι ίδιοι χοντρικάDwarven Blacksmith έγραψε: 12 Ιαν 2020, 11:50 Ήμαρτον, είμαστε στο νήμα με τις συνταξεις, τους έχουμε πιάσει με τη γίδα στην πλάτη, δηλαδή μιλάμε κυριολεκτικα για ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΊΝΑΙ ΑΛΛΟΙ, και λένε "Μα κύριε μου, μήπως γενικεύετε; Ιδού κάποιοι άλλοι να κατηγόρησετε".
-
opsimasmenos
Μιλάει π. χ. για το 800μ.χ. Τότε που δεν υπήρχε ο θεσμός.Nandros έγραψε: 12 Ιαν 2020, 16:36Έχω πληρώσει, μαζί με τους εργοδότες μου, τα κέρατα μου! Μην γράφεις τέτοιες παπαριές!hellegennes έγραψε: 12 Ιαν 2020, 05:311. ναιMaspoli έγραψε: 11 Ιαν 2020, 15:25
Γιατί θεωρείς ότι αξίζεις σύνταξη; Χιλιάδες γενιές πριν από εσένα τα έβγαλαν πέρα χωρίς σύνταξη . Εσύ σε τι είσαι καλύτερος από εκείνες τις γενιές;
2. εκείνες οι γενιές δεν πλήρωναν τίποτα. Εμείς πληρώνουμε. Ας καταργηθεί το ασφαλιστικό να επιστρέψουμε στο προηγούμενο σύστημα. Μεταξύ άλλων να πάψουμε να πληρώνουμε και τις συντάξεις σας, Μπούμερ.![]()
.
Με τους μισθούς επι δραχμης οι εισφορές σε σημερινές τιμές ήταν αστείες. Αυτό το πλήρωσα τα κέρατα μου το λένε όλοι και περιμένουν με ένα μαγικό τρόπο οι 30000 δρχ το μήνα που πλήρωναν στα ειτις να τους δώσουν 2-3 χιλιάρικα ευρώ το μήνα σήμερα. Αυτό το μου τα χρωστάτε γιατί υπολόγιζα να κονομαω στα γεράματα είναι ότι πιο εμετικό έχει ακουστεί ιδίως όταν ακούγεται από δεκοτσηδες που βγήκαν στη σύνταξη στα 55 η από δασκάλες με 20 χρόνια υπηρεσίας. Κανονικά πρέπει να τους ζητηθούν και χρήματα πίσω.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
To υπογραμμισμένο το έγραψα εγώ και απαντώ:Lord Brum έγραψε: 12 Ιαν 2020, 19:58 Με τους μισθούς επι δραχμης οι εισφορές σε σημερινές τιμές ήταν αστείες. Αυτό το πλήρωσα τα κέρατα μου το λένε όλοι και περιμένουν με ένα μαγικό τρόπο οι 30000 δρχ το μήνα που πλήρωναν στα ειτις να τους δώσουν 2-3 χιλιάρικα ευρώ το μήνα σήμερα. Αυτό το μου τα χρωστάτε γιατί υπολόγιζα να κονομαω στα γεράματα είναι ότι πιο εμετικό έχει ακουστεί ιδίως όταν ακούγεται από δεκοτσηδες που βγήκαν στη σύνταξη στα 55 η από δασκάλες με 20 χρόνια υπηρεσίας. Κανονικά πρέπει να τους ζητηθούν και χρήματα πίσω.
1/ Όλα μου τα χρόνια δούλεψα στον ΙΤ. Κακώς ανακατεύεις δεκοτσηδες που βγήκαν στη σύνταξη στα 55 η δασκάλες με 20 χρόνια υπηρεσίας.
2/ ΔΕΝ υπολόγιζα να κονομάω στα γεράματα και εμετικός είσαι εσύ που με συκοφαντείς. Απόδειξη ότι έχω κάνει την μπάζα μου και η πολύ χαμηλή μου σύνταξη δεν με ζορίζει.
3/ Σαν εργαζόμενος στον ναυτιλιακό τομέα, οι αποδοχές μου ήταν σε εισηγμένο συνάλλαγμα που η χώρα το είχε/έχει τεράστια ανάγκη, για να ξοδεύετε εσείς μέρος από αυτό αγοράζοντας εισαγόμενες μαλακίες. Από αυτή την σκοπιά η χώρα χρωστάει και μένα και στο συνάφι μου, αλλά ποτέ δεν το κάναμε θέμα.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 606 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
-
- 76 Απαντήσεις