Εννοείς την τρόικα και τους βαλκανοφιλ;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 15:10η σοβιετία είναι αυτή που αναγκάζει εργαζόμενους των 500 ευρώ να δουλεύουν κυριακάτικα για να κατεβαίνει η μπουρζουαζία στην ερμού να αγοράσει τσάντες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί οι δημόσιες υπηρεσίες και οι τράπεζες δεν είναι ανοικτές τα σαββατοκύριακα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γιατί οι δημόσιες υπηρεσίες και οι τράπεζες δεν είναι ανοικτές τα σαββατοκύριακα;
My Life had stood, a Loaded Gun
Re: Γιατί οι δημόσιες υπηρεσίες και οι τράπεζες δεν είναι ανοικτές τα σαββατοκύριακα;
Όχι φαρμακεία, εφημερεύοντα φαρμακεία γαμώ την συντεχνία τους.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 15:09 μπορείς να βρεις φαρμακεία ανοικτά τη Κυριακή
τράπεζες όμως όχι
Γιατί να τρέχω εγώ στο Κουκάκι επειδή ο κάθε φαρμακοτρίφτης θέλει να ψωλάρει το ΣΚ;
Όλα ανοιχτά, κάτω οι συντεχνίες και οι σοβιετίες.
Κανονικά οι Δημόσιες Υπηρεσίες θα έπρεπε να μην δέχονται καν κοινό. Όλα τα θέματα θα έπρεπε ννα διεκπεραιώνονται είτε με αλληλογραφία είτε online.
Οι τράπεζες θα έπρεπε να λειτουργούν με το 1/5 των υπαλλήλων που έχουν σήμερα. Όλα ηλεκτρονικά, και άνοιγμα και το Σάββατο για κανένα άνοιγμα λογαριασμού.
Καταστήματα λιανικής στην Ελλάδα πλην τουριστικών περιοχών δεν έχει νόημα να ανοίγουν κυριακή. Οι τζίροι είναι της πλάκας, μόνο τα λειτουργικά έξοδα ανεβαίνουν. Αφήστε που συνεχώς ανεβαίνει το ηλεκτρονικό εμπόριο και το πιθανότερο να αρχίσουν να κλείνουν τα φυσικά καταστήματα ούτως ή άλλως.
Όταν δεν μπορείς να φτιάξεις τίποτα σοβαρό σε αυτή τη χώρα, πετάς πυροτεχνήματα. Θα ανοίγουμε τα καταστήματα Κυριακές..σπουδαία μεταρρύθμιση.
Οι τράπεζες θα έπρεπε να λειτουργούν με το 1/5 των υπαλλήλων που έχουν σήμερα. Όλα ηλεκτρονικά, και άνοιγμα και το Σάββατο για κανένα άνοιγμα λογαριασμού.
Καταστήματα λιανικής στην Ελλάδα πλην τουριστικών περιοχών δεν έχει νόημα να ανοίγουν κυριακή. Οι τζίροι είναι της πλάκας, μόνο τα λειτουργικά έξοδα ανεβαίνουν. Αφήστε που συνεχώς ανεβαίνει το ηλεκτρονικό εμπόριο και το πιθανότερο να αρχίσουν να κλείνουν τα φυσικά καταστήματα ούτως ή άλλως.
Όταν δεν μπορείς να φτιάξεις τίποτα σοβαρό σε αυτή τη χώρα, πετάς πυροτεχνήματα. Θα ανοίγουμε τα καταστήματα Κυριακές..σπουδαία μεταρρύθμιση.
Οι συνδικαλιστές των ΔΥ είχαν δίκιο στο επιχείρημα πως αν υποχωρήσουν αυτοί δεν θα βελτιωθεί η θέση του ιδιωτικού τομέα, αλλά πρέπει αυτοί να αγωνιστούν να ανέβουν. Αποδείχθηκε με την κρίση. Η απάντηση λοιπόν είναι να επανέλθει η Κυριακή αργία για όλους. Και σιγά πόσο δημόσιο έχει μείνει πια; Σχεδόν όλα τα κάνεις ηλεκτρονικάΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 14:37 εφόσον θέλουμε τα μαγαζιά ανοικτά τις Κυριακές, γιατί δεν ισχύει για όλους τότε;
πόσες δουλειές θα μπορούσαν να διεκπεραιωθούν ταχύτερα αν οι δημόσιες υπηρεσίες ήταν ανοικτές 7 μέρες τη βδομάδα; ανάπτυξη δεν θέλομε;
πόσος κόσμος θα γλίτωνε ταλαιπωρία αν μπορούσε να πάει και το Σάββατο ή τη Κυριακή σε κάποια δημόσια υπηρεσία;
γιατί θα πρέπει εγώ να λείψω από τη δουλειά μου για να επισκεφτώ μια δημόσια υπηρεσία ή μια τράπεζα;
επίσης, τις Κυριακές που είναι ανοικτά τα μαγαζιά, γιατί τα ΜΜΜ δεν λειτουργούν κανονικά σαν να ήταν καθημερινή αλλά αντιθέτως έχει ένα δρομολόγιο ανά μια ώρα στα λεωφορεία και ανα 20 λεπτά στα τρένα;
ή εκεί δε μας παίρνει; κάνει τζιζ μήπως;
ποιος θα τα βάλει με το κατεστημένο του δημοσίου;
διευκρινίζω ότι εγώ είμαι κατά της εργασίας την Κυριακή, αλλά οι κουραδόμαγκες των ελ κυβερνήσεων ξέρουν να επιβάλλονται εκεί που τους παίρνει γι'αυτό διακωμωδώ το γεγονός ότι είναι τόσο κότες που κάνουν τις πάπιες εκεί που δεν τους παίρνει.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Επίσης τα πακιστανικά παντοπωλεία και τα κινεζικά καθαριστήρια είναι ήδη ανοιχτά της Κυριακές και στην Ελλάδα, άρα δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε από το εξωτερικό. Θα μου πεις δεν έχουμε πακιστανούς σε όλη την Ελλάδα. Ε, ο Κούλης το φροντίζει κι' αυτό.
Εγώ τώρα στο γραφείο είμαι. Κάθε Σαββατοκύριακο έχω συναντήσεις με Αθηναίους που φτιάχνουν ή επισκευάζουν σπίτι και κάνουν παράλληλα και την εκδρομή τους.Bipsco έγραψε: 12 Ιαν 2020, 14:55 Γιατί να μην πάει κανείς την Κυριακή στον λογιστή ή στο μηχανικό ή στον δικηγόρο;
Τα Δικαστήρια γιατί δεν δικάζουν και ΣΚ;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Γιατί είναι δημόσιοι υπάλληλοι.
Το χειρότερο είναι ότι κλείνουν τον Αύγουστο.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
σωστόν
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Επίσης, γιατί δεν γίνονται δίκες μετά τις 15:00; Γιατί να μην δικάζουν μέχρι τις 9 το βράδυ, τουλάχιστον; Ας χωριστούν σε βάρδιες. 
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Με το να σκίζουν καλοπληρωμένους εργαζόμενους τα τζάμπο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 15:11πώς θα έρθει η ανάπτυξη όταν το υπουργείο ανάπτυξης ξύνει τα παπ@ρια του κάθε Σάββατο και κάθε Κυριακή;
ε;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Μ' αρέσει πάντως που σιγά- σιγά αρχίζουν να ταυτίζονται οι έννοιες "δικαιώματα εργαζομένων" και "σοβιετία".
Σε καλό δρόμο είμαστε. Βαδίζουμε αργά μεν, αλλά προς την σωστή κατεύθυνση.
Σε καλό δρόμο είμαστε. Βαδίζουμε αργά μεν, αλλά προς την σωστή κατεύθυνση.
Συνήθως η γραμματέα θέλει να φύγει.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 15:58 Επίσης, γιατί δεν γίνονται δίκες μετά τις 15:00; Γιατί να μην δικάζουν μέχρι τις 9 το βράδυ, τουλάχιστον; Ας χωριστούν σε βάρδιες.![]()
Οι δικαστές κάθονται κανά δυό ώρες περισσότερο.
- Dwarven Blacksmith
Εγώ είμαι υπέρ του εξαωρου, αλλά εκεί βέβαια δεν στηρίζουν όσοι είναι κατά της εργάσιμης Κυριακής. Εκεί βλαπτεται η ανταγωνιστικότητα, πέφτουν οι μισθοί, χάνονται θέσεις εργασίας, σβήνει ο ήλιος.
Ντροπή σας αν ψωνιζετε 7 με 9.
Ντροπή σας αν ψωνιζετε 7 με 9.
Δεν βλέπω κάτι περίεργο, κι εγώ είχα 2 ραντεβού το πρωί και μια κλήση, ενώ σκέφτομαι να τηλεφωνήσω και σε μια πελάτισσα (της βγάζω το διαζύγιο) για να χωθώ πάραυτα.Μηχανικός έγραψε: 12 Ιαν 2020, 15:54Εγώ τώρα στο γραφείο είμαι. Κάθε Σαββατοκύριακο έχω συναντήσεις με Αθηναίους που φτιάχνουν ή επισκευάζουν σπίτι και κάνουν παράλληλα και την εκδρομή τους.Bipsco έγραψε: 12 Ιαν 2020, 14:55 Γιατί να μην πάει κανείς την Κυριακή στον λογιστή ή στο μηχανικό ή στον δικηγόρο;
Οι ελεύθεροι επαγγελματίες όμως έχουν το αβαντάζ να είναι κύριοι του προγράμματος τους. Αν θέλω να αράξω το ΣΚ ή να πάω εκδρομή, απλά βάζω flight mode. Οι υπάλληλοι δεν το έχουν αυτό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 60 Απαντήσεις
- 2537 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-