Πολεμικές μηχανές. Ούτε μια απώλεια δεν είχαν.Δημοκράτης έγραψε: 12 Ιαν 2020, 10:31Σκότωσαν πολλούς Τούρκους οι αναρχικοί;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Ιαν 2020, 09:33 Τι να κάνει και ο χαφταρ. Αφού οι ελληναραδες το παίζουν τουρκοφαγοι εκ τους ασφαλούς. Δε βλέπω καμία κίνηση να πάει να πολεμήσει κανένας εθελοντικά. Οι μόνοι Έλληνες που έχουν πολεμήσει Τούρκους τις τελευταίες δεκαετίες, είναι αναρχικοί στις κουρδικες περιοχές. Τα εθνικια χεστες κλασσικά, αντε να πάρουν στο κυνήγι κάνα Πακιστανο κακομοίρη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συριζαίικο και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ
-
Von Mackensen
Re: Συριζαίικο και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Έχουν κάψει φλάντζες, εντελώς.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 12 Ιαν 2020, 09:17
Και η Ελλάδα ας πούμε τι θα μπορούσε να κάνει για αυτό το ενδεχόμενο.Μήπως να αρχίζαμε και proxy war στην Λιβύη?Σας έχει φάει η μαλακία μου φαίνεται
Τέτοια αντιπολίτευση, ούτε παραγγελία να την είχε η Ν.Δ.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Πήγαινε κι εσύ αντί να τρως όλη μέρα χυλόπιτες στα σοσιαλ μίντια, και να μην πετύχεις ούτε νερόκότα.Δημοκράτης έγραψε: 12 Ιαν 2020, 10:31Σκότωσαν πολλούς Τούρκους οι αναρχικοί;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Ιαν 2020, 09:33 Τι να κάνει και ο χαφταρ. Αφού οι ελληναραδες το παίζουν τουρκοφαγοι εκ τους ασφαλούς. Δε βλέπω καμία κίνηση να πάει να πολεμήσει κανένας εθελοντικά. Οι μόνοι Έλληνες που έχουν πολεμήσει Τούρκους τις τελευταίες δεκαετίες, είναι αναρχικοί στις κουρδικες περιοχές. Τα εθνικια χεστες κλασσικά, αντε να πάρουν στο κυνήγι κάνα Πακιστανο κακομοίρη.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Otto Weininger
Ξέρω, ξέρω. Οι εκ των έσω πήγες σας. Πάμε σε εκλογές αύριο.aljawn έγραψε: 12 Ιαν 2020, 11:17Τύπε μου μια ερώτηση: τι ακριβώς θα ζητήσουμε στην Χάγη;
Για να ξέρουμε, αν θα μας αντιμετωπίσουν με οίκτο, θυμηδία ή σιχασιά.
ΥΓ. Μλκ φαρμακοτρίφτη, στοκάριζε βαζελίνες και λιδοκαΐνη, θα τις χρειαστείς σύντομα.![]()
![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
+ 20% o Κούλης με την υπογραφή του συνυποσχετικού.kameron έγραψε: 12 Ιαν 2020, 11:38Έχουν κάψει φλάντζες, εντελώς.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 12 Ιαν 2020, 09:17
Και η Ελλάδα ας πούμε τι θα μπορούσε να κάνει για αυτό το ενδεχόμενο.Μήπως να αρχίζαμε και proxy war στην Λιβύη?Σας έχει φάει η μαλακία μου φαίνεται
Τέτοια αντιπολίτευση, ούτε παραγγελία να την είχε η Ν.Δ.
My Life had stood, a Loaded Gun
Στο μεταξύ στο Αντινιούζ έχουν γίνει μπερσέκερς:
Σίγουρα ξέρει ο Μ.Βαρβιτσιώτης που πέφτει το Ιράν και ποιος ήταν ο Σουλεϊμανί;
Υπονοείτε ότι ο Barbie είναι άσχετος;
Η Ελλάδα «ικέτης» στον Τράμπ για να τηλεφωνήσει στον Ερντογάν
Σε λίγο δεν θα χρειάζεται ο Ποκοπίκος να κάνει αντιπολίτευση, θα ξεφτιλίζονται από μόνοι τους.

Σίγουρα ξέρει ο Μ.Βαρβιτσιώτης που πέφτει το Ιράν και ποιος ήταν ο Σουλεϊμανί;
Υπονοείτε ότι ο Barbie είναι άσχετος;
Η Ελλάδα «ικέτης» στον Τράμπ για να τηλεφωνήσει στον Ερντογάν
Σε λίγο δεν θα χρειάζεται ο Ποκοπίκος να κάνει αντιπολίτευση, θα ξεφτιλίζονται από μόνοι τους.
My Life had stood, a Loaded Gun
-
Δημοκράτης
Έχω δεν είμαι αναρχικος ρε συ να είμαι πολεμική μηχανή. Αλλά δεν. Μας είπες, που πολεμισαν τα παλικάρια σας και πόσους Τούρκους ξεκαναν;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:48Πήγαινε κι εσύ αντί να τρως όλη μέρα χυλόπιτες στα σοσιαλ μίντια, και να μην πετύχεις ούτε νερόκότα.Δημοκράτης έγραψε: 12 Ιαν 2020, 10:31Σκότωσαν πολλούς Τούρκους οι αναρχικοί;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Ιαν 2020, 09:33 Τι να κάνει και ο χαφταρ. Αφού οι ελληναραδες το παίζουν τουρκοφαγοι εκ τους ασφαλούς. Δε βλέπω καμία κίνηση να πάει να πολεμήσει κανένας εθελοντικά. Οι μόνοι Έλληνες που έχουν πολεμήσει Τούρκους τις τελευταίες δεκαετίες, είναι αναρχικοί στις κουρδικες περιοχές. Τα εθνικια χεστες κλασσικά, αντε να πάρουν στο κυνήγι κάνα Πακιστανο κακομοίρη.
Δεν μας λες και κάτι άλλο ρε φίλε, οι κουρδοι ταξικο αγώνα κάνουν; γιατί εγώ νομίζω ότι κάνουν εθνικιστικό
-
Δημοκράτης
Μιλάμε τόσο σκληρό αγώνα μόνο ο Κολοκοτρώνης έκανε και αυτός ήταν και εθνικό φασίστας οπότε δεν μετράει.Von Mackensen έγραψε: 12 Ιαν 2020, 11:22Πολεμικές μηχανές. Ούτε μια απώλεια δεν είχαν.Δημοκράτης έγραψε: 12 Ιαν 2020, 10:31Σκότωσαν πολλούς Τούρκους οι αναρχικοί;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Ιαν 2020, 09:33 Τι να κάνει και ο χαφταρ. Αφού οι ελληναραδες το παίζουν τουρκοφαγοι εκ τους ασφαλούς. Δε βλέπω καμία κίνηση να πάει να πολεμήσει κανένας εθελοντικά. Οι μόνοι Έλληνες που έχουν πολεμήσει Τούρκους τις τελευταίες δεκαετίες, είναι αναρχικοί στις κουρδικες περιοχές. Τα εθνικια χεστες κλασσικά, αντε να πάρουν στο κυνήγι κάνα Πακιστανο κακομοίρη.
Τι διαβάζουμε εδώ μέσα ρε φίλε;
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ξερωγώ, να στείλει τον υπουργό εξωτερικών στη Λιβυη να συναντήσει τον επαναστάτη,Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 12 Ιαν 2020, 09:17 Και η Ελλάδα ας πούμε τι θα μπορούσε να κάνει για αυτό το ενδεχόμενο.Μήπως να αρχίζαμε και proxy war στην Λιβύη?Σας έχει φάει η μαλακία μου φαίνεται
πριν να πάει ο πρωθυπουργός στην Ουάσιγκτον να παρακαλέσει για διαμεσολάβηση και να πάρει τα @ρχδ@ του Τραμπ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 12 Ιαν 2020, 14:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αφού δεν είσαι, η παίρνεις ένα καλεμι να ξεσφηνωσεις την κωλαρα σου από τον καναπέ, η το βουλώνεις, απλά τα πράγματα.Δημοκράτης έγραψε: 12 Ιαν 2020, 14:40Έχω δεν είμαι αναρχικος ρε συ να είμαι πολεμική μηχανή. Αλλά δεν. Μας είπες, που πολεμισαν τα παλικάρια σας και πόσους Τούρκους ξεκαναν;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:48Πήγαινε κι εσύ αντί να τρως όλη μέρα χυλόπιτες στα σοσιαλ μίντια, και να μην πετύχεις ούτε νερόκότα.
Δεν μας λες και κάτι άλλο ρε φίλε, οι κουρδοι ταξικο αγώνα κάνουν; γιατί εγώ νομίζω ότι κάνουν εθνικιστικό
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
-
Δημοκράτης
Φίλε βλέπω ότι δυσκολεύεσαι να απαντήσεις σε απλές ερωτήσεις. Δηλαδή νταξει καλό είναι το να πουλάς παπά για δηθες τουεκοφαγους αναρχικούς αλλά μη περιμένεις να δεχτούμε τις πιπες σου αμασητες. Που 5 ματατζηδες καθάρισαν τις καταλήψεις στα εξαρχεια και μας το παίζετε τουρκοφαγοι οι κοτεςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Ιαν 2020, 14:45Αφού δεν είσαι, η παίρνεις ένα καλεμι να ξεσφηνωσεις την κωλαρα σου από τον καναπέ, η το βουλώνεις, απλά τα πράγματα.Δημοκράτης έγραψε: 12 Ιαν 2020, 14:40Έχω δεν είμαι αναρχικος ρε συ να είμαι πολεμική μηχανή. Αλλά δεν. Μας είπες, που πολεμισαν τα παλικάρια σας και πόσους Τούρκους ξεκαναν;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:48
Πήγαινε κι εσύ αντί να τρως όλη μέρα χυλόπιτες στα σοσιαλ μίντια, και να μην πετύχεις ούτε νερόκότα.