!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 20:04
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2020, 20:02
Όταν γράφεις για "γυναίκα που έχει υποστεί βιασμό" εννοείς κάποια από τις ηλίθιες τσιρλίντερς των ελληνικών δρώμενων;

Ή κάτι άλλο;
Όχι αυτές που βάζετε εσείς στο κάδρο κάθε φορά που ακούγεται η λέξη βιασμός.
Εμείς καδράρουμε τον βιασμό ή αυτές;

Γιατί αν θεωρεί το κάθε σούργελο το ότι μπορεί να χρησιμοποιεί χαλαρά το κοπυράιτ του βιασμού για να καλύψει τα δικά του εγκεφαλικά κενά και τις ψυχοσωματικές του τρικυμίες, κάνει μεγάλο λάθος.

Όσο θεωρεί δικαίωμα της η κάθε αλλοπαρμένη να κουνάει το δαχτυλάκι της χαρακτηρίζοντας όποιον γουστάρει βιαστή, διατηρώ το δικαίωμα να τη χαρακτηρίζω ηλίθια. Στην τελική, είναι πολύ πιο σοφτ χαρακτηρισμός.

Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2020, 20:13
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2020, 20:02
Όταν γράφεις για "γυναίκα που έχει υποστεί βιασμό" εννοείς κάποια από τις ηλίθιες τσιρλίντερς των ελληνικών δρώμενων;

Ή κάτι άλλο;

Γιατί αν θεωρεί το κάθε σούργελο το ότι μπορεί να χρησιμοποιεί χαλαρά το κοπυράιτ του βιασμού για να καλύψει τα δικά του εγκεφαλικά κενά και τις ψυχοσωματικές του τρικυμίες, κάνει μεγάλο λάθος.

Όσο θεωρεί δικαίωμα της η κάθε αλλοπαρμένη να κουνάει το δαχτυλάκι της χαρακτηρίζοντας όποιον γουστάρει βιαστή, διατηρώ το δικαίωμα να τη χαρακτηρίζω ηλίθια. Στην τελική, είναι πολύ πιο σοφτ χαρακτηρισμός.

Αφού με το που ακούτε την λέξη βιασμός αμέσως ανατρέχετε στις γυναίκες που έχουν υποστεί βιασμό και καλά ότι θα διαφωνούσαν πχ με τις ενέργειες των κοριτσιών στο Σύνταγμα. Τώρα εσύ χρησιμοποίησες την φράση βιασμός χωρίς αναισθητικό για κάτι άσχετο. Βέβαια μεταφορικά θα μου πεις ωστόσο :102:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 19:43
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 11 Ιαν 2020, 19:32
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 11 Ιαν 2020, 19:02

Οι περισσότερες γυναίκες που ξέρω δηλώνουν ότι δεν είναι φεμινίστριες!
Το φεμινιστικό κίνημα αφορά τα νομικά , ανθρώπινα , κοινωνικά πολιτικά οικονομικά δικαιώματα των γυναικών
ΔΕΝ αφορά το τι κάνει ένα ζευγάρι στην προσωπική ερωτική του σχέση ούτε το το κάνει στο κρεβάτι του
Στο κρεβάτι δεν υπάρχει ισότητα , ένας είναι από πάνω και ένας από κάτω
Και την στιγμή που μια γυναίκα , όπως και ένας άνδρας άνετα μπορεί να φύγει από μια σχέση , ΔΕΝ υφίσταται θέμα καταπίεσης

Κατά δεύτερον
Πατριαρχία στην Ελλάδα ΔΕΝ υπάρχει από την εποχή που οι γυναίκες βγήκαν στην αγορά εργασίας και έχουν δικό τους πορτοφόλι ..
Κουμάντο σε μια οικογένεια όπως και στην κοινωνία κάνει όποιος κρατάει . .πορτοφόλι
:vp6:

Να πω ότι αυτό ήταν το βασικότερο βήμα. Βέβαια η νοοτροπία, σαν νοοτροπία υπάρχει ακόμα σε μεγάλο βαθμο σε άντρες-γυναίκες. Αλλά σιγά σιγά αλλάζει :hebit:
Άρα , πατριαρχια ΔΕΒ υφίσταται !!!

Την στιγμή που μια γυναίκα έχει την οικονομική άνεση να απομακρυνθεί από τον σύζυγο της η και την πατρική της οικογένειά ,και έχει μάλιστα και την νομική ελευθερία να το κάνει , δεν υφίσταται καταπίεση ..

Και η νοοτροπία έχει άμεση σχέση με τις οικονομικές συνθήκες σύμφωνα με το ...Κατά Καρλ Μαρξ ευαγγέλιο ..
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 11 Ιαν 2020, 20:21
Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 19:43
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 11 Ιαν 2020, 19:32

Το φεμινιστικό κίνημα αφορά τα νομικά , ανθρώπινα , κοινωνικά πολιτικά οικονομικά δικαιώματα των γυναικών
ΔΕΝ αφορά το τι κάνει ένα ζευγάρι στην προσωπική ερωτική του σχέση ούτε το το κάνει στο κρεβάτι του
Στο κρεβάτι δεν υπάρχει ισότητα , ένας είναι από πάνω και ένας από κάτω
Και την στιγμή που μια γυναίκα , όπως και ένας άνδρας άνετα μπορεί να φύγει από μια σχέση , ΔΕΝ υφίσταται θέμα καταπίεσης

Κατά δεύτερον
Πατριαρχία στην Ελλάδα ΔΕΝ υπάρχει από την εποχή που οι γυναίκες βγήκαν στην αγορά εργασίας και έχουν δικό τους πορτοφόλι ..
Κουμάντο σε μια οικογένεια όπως και στην κοινωνία κάνει όποιος κρατάει . .πορτοφόλι
:vp6:

Να πω ότι αυτό ήταν το βασικότερο βήμα. Βέβαια η νοοτροπία, σαν νοοτροπία υπάρχει ακόμα σε μεγάλο βαθμο σε άντρες-γυναίκες. Αλλά σιγά σιγά αλλάζει :hebit:
Άρα , πατριαρχια ΔΕΒ υφίσταται !!!

Την στιγμή που μια γυναίκα έχει την οικονομική άνεση να απομακρυνθεί από τον σύζυγο της η και την πατρική της οικογένειά ,και έχει μάλιστα και την νομική ελευθερία να το κάνει , δεν υφίσταται καταπίεση ..

Και η νοοτροπία έχει άμεση σχέση με τις οικονομικές συνθήκες σύμφωνα με το ...Κατά Καρλ Μαρξ ευαγγέλιο ..
Υφίσταται η νοοτροπία. Όχι για πολύ όμως :8)

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 20:18

Αφού με το που ακούτε την λέξη βιασμός αμέσως ανατρέχετε στις γυναίκες που έχουν υποστεί βιασμό και καλά ότι θα διαφωνούσαν πχ με τις ενέργειες των κοριτσιών στο Σύνταγμα. Τώρα εσύ χρησιμοποίησες την φράση βιασμός χωρίς αναισθητικό για κάτι άσχετο. Βέβαια μεταφορικά θα μου πεις ωστόσο :102:
Χρησιμοποίησα τη φράση "βιασμός της λογικής χωρίς αναισθητικό".

Και ναι, οι βλάκες είναι κατά συρροή βιαστές της λογικής.

Κατά τα άλλα Νάιδα, ειλικρινά δεν έχω καταλάβει γιατί ενοχλείσαι όταν συνδέουμε τα "κορίτσια" που έχουν γίνει σταυροφόροι της ερμηνείας του βιασμού... με το βιασμό.

Με τι θα έπρεπε να τα συνδέουμε; Με τις κολώνες της δεη;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2020, 20:31

Κατά τα άλλα Νάιδα, ειλικρινά δεν έχω καταλάβει γιατί ενοχλείσαι όταν συνδέουμε τα "κορίτσια" που έχουν γίνει σταυροφόροι της ερμηνείας του βιασμού... με το βιασμό.

Δεν συνδέετε τα "κοριτσια" με τον βιασμό. Έχετε κάνει επιστήμη να αναφέρεστε συνεχώς σε θύματα βιασμού για το πόσο θα ενοχλούνταν από τις ενέργειες αυτές που είναι για την αφύπνιση όλων σχετικά με τις νοοτροπίες που καλλιεργούν νοοτροπία βιαστη ή από την αφήγηση της κοπέλας του νήματος. Σαν να είναι ντεφακτο ότι θα ήταν ενάντια σε κάτι από αυτά γιατί υπέστησαν βιασμό. Με άλλα λόγια χρησιμοποιείτε τα θύματα βιασμού για να την πείτε στις φεμινίστριες κτλ.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 13:37
hellegennes έγραψε: 11 Ιαν 2020, 13:31
Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 13:07 Αυτό που δήθεν τάχα μου σας πήρε ο πόνος για την λέξη βιασμός και τον ευτελισμό της κτλ κτλ με συγκινεί.
Με κίνδυνο να θιχτείς, αυτήν την φορά θα σ'την πω.

Είσαι ηλίθια; Πας καλά που έστω και υπονοείς ότι υπάρχουν φυσιολογικοί άνθρωποι που δεν θεωρούν τον βιασμό ειδεχθές έγκλημα και τον εξευτελισμό της έννοιάς του αποτρόπαιο;
Έχεις πιάσει λάθος παλμό. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θεωρούν βιασμό πχ το να βιάσει κάποιος μια γυναίκα μεθυσμένη. Μια γυναίκα που ήρθε σε επαφή με κάποιον παρά τη θέλησή της αλλά δεν φέρει σημάδια βιας, μια γυναίκα που ήπιε λίγο παραπάνω με κάποιον και αυτός εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία της για αντίσταση. Βέβαια αν ακούσουν για μια γυναίκα ημιλιπόθυμη με σκισμένα ρούχα και χτυπημένη, εκεί ναι θα πουν βιάστηκε. Κι εκεί πάλι δεν ειμαι σίγουρη.
Πραγματικά, επειδή παρεξηγείσαι εύκολα, δεν το έγραψα για να σε θίξω, αλλά λίγο σκέψου τι γράφεις. Είναι σαν να λες «μα, αφού δεν σας νοιάζει ο βιασμός», γιατί το «σας πήρε τάχα μου ο πόνος» αυτό σημαίνει. Εγώ προσωπικά το βρίσκω προσβλητικό.

Ο βιασμός είναι βιασμός. Συνεπάγεται κάτι που γίνεται διά της βίας. Το να κάνεις σεξ με μεθυσμένο ή μεθυσμένη ΔΕΝ είναι βιασμός, εκτός κι αν ο άλλος είναι αναίσθητος ή δεν ήθελε να κάνετε τίποτα και τον έφερες εσύ σε σημείο μέθης για να εκμεταλλευτείς τις μειωμένες αντιστάσεις του. Αυτό είναι εκμετάλλευση και η εκμετάλλευση είναι μορφή βίας. Το 90% του σεξ φοιτητών είναι σεξ μεταξύ μεθυσμένων στον έναν ή τον άλλον βαθμό. Αυτό δεν είναι σεξουαλικός βιασμός, είναι βιασμός της λογικής.

Ο βιασμός δεν φέρει πάντα σημάδια σωματικής πάλης, γιατί μπορεί το θύμα να βρίσκεται υπό απειλή (βία) ή η βία να είναι ψυχολογική. Αυτό το αναγνωρίζουν και τα δικαστήρια και όλος ο κόσμος.

Οπότε σε παρακαλώ μην δημιουργείς αχυράνθρωπους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Δεν ξέρω αν μπορεί πράγματι να χαρακτηριστεί βιασμός κάτι τέτοιο, αλλα σίγουρα είναι ένα εξαιρετικά ανησυχητικό δείγμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 11 Ιαν 2020, 22:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 13:53
Alien666 έγραψε: 11 Ιαν 2020, 13:47
Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 13:44

Τον εκμεταλλεύτηκε πως;
Αφού και οι δυο ήπιανε πολύ και κάνανε σεξ, τότε πώς αυτός εκμεταλλεύτηκε αυτή και όχι το αντίστροφο;
Να ένα διαμαντάκι, ευχαριστώ :hebit:
μόλις μίλησα για βιασμό γυναίκας που δεν είχε τις αισθήσεις της από το ποτό αμέσως μπήκες στο τριπάκι να δικαιολογήσεις, αιτιολογήσεις, αθωώσεις το αρσενικό.
Ο λογικός άνθρωπος θα πει ναι ρε φίλε αυτό είναι βιασμός. Όταν η άλλη είναι λιώμα και δεν καταλαβαίνει και πάει ο άλλος και την πηδάει είναι βιασμός. Και το αντίθετο να γινόταν πάλι βιασμός του άνδρα θα ήταν. Αντ' αυτού μπήκες κατευθείαν στην λογική της δικαιολόγησης.
Όχι, δεν είπες πουθενά τέτοιο πράγμα:
Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 13:37μια γυναίκα μεθυσμένη
μια γυναίκα που ήπιε λίγο παραπάνω
Στην φούρια σου να υποστηρίξεις την θέση σου, δεν θυμάσαι τι γράφεις και μετά βγάζεις συμπεράσματα από τις απαντήσεις, κρίνοντάς τις ως απαντήσεις σε κάτι που ΔΕΝ είπες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 11 Ιαν 2020, 22:35
Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 13:37
hellegennes έγραψε: 11 Ιαν 2020, 13:31

Με κίνδυνο να θιχτείς, αυτήν την φορά θα σ'την πω.

Είσαι ηλίθια; Πας καλά που έστω και υπονοείς ότι υπάρχουν φυσιολογικοί άνθρωποι που δεν θεωρούν τον βιασμό ειδεχθές έγκλημα και τον εξευτελισμό της έννοιάς του αποτρόπαιο;
Έχεις πιάσει λάθος παλμό. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θεωρούν βιασμό πχ το να βιάσει κάποιος μια γυναίκα μεθυσμένη. Μια γυναίκα που ήρθε σε επαφή με κάποιον παρά τη θέλησή της αλλά δεν φέρει σημάδια βιας, μια γυναίκα που ήπιε λίγο παραπάνω με κάποιον και αυτός εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία της για αντίσταση. Βέβαια αν ακούσουν για μια γυναίκα ημιλιπόθυμη με σκισμένα ρούχα και χτυπημένη, εκεί ναι θα πουν βιάστηκε. Κι εκεί πάλι δεν ειμαι σίγουρη.
Πραγματικά, επειδή παρεξηγείσαι εύκολα, δεν το έγραψα για να σε θίξω, αλλά λίγο σκέψου τι γράφεις. Είναι σαν να λες «μα, αφού δεν σας νοιάζει ο βιασμός», γιατί το «σας πήρε τάχα μου ο πόνος» αυτό σημαίνει. Εγώ προσωπικά το βρίσκω προσβλητικό.

Ο βιασμός είναι βιασμός. Συνεπάγεται κάτι που γίνεται διά της βίας. Το να κάνεις σεξ με μεθυσμένο ή μεθυσμένη ΔΕΝ είναι βιασμός, εκτός κι αν ο άλλος είναι αναίσθητος ή δεν ήθελε να κάνετε τίποτα και τον έφερες εσύ σε σημείο μέθης για να εκμεταλλευτείς τις μειωμένες αντιστάσεις του. Αυτό είναι εκμετάλλευση και η εκμετάλλευση είναι μορφή βίας. Το 90% του σεξ φοιτητών είναι σεξ μεταξύ μεθυσμένων στον έναν ή τον άλλον βαθμό. Αυτό δεν είναι σεξουαλικός βιασμός, είναι βιασμός της λογικής.

Ο βιασμός δεν φέρει πάντα σημάδια σωματικής πάλης, γιατί μπορεί το θύμα να βρίσκεται υπό απειλή (βία) ή η βία να είναι ψυχολογική. Αυτό το αναγνωρίζουν και τα δικαστήρια και όλος ο κόσμος.

Οπότε σε παρακαλώ μην δημιουργείς αχυράνθρωπους.
Δεν μίλησα για σεξ μεταξύ μεθυσμένων. Για βιασμό μίλησα εκμεταλλευόμενος κάποιος την μέθη της άλλης. Και αναίσθητη να μην είναι αλλά δεν καταλαβαίνει τζίζας και ο άλλος είναι σε θέση να καταλάβει και εκμεταλλευτεί την κατάσταση της, βιασμός είναι.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 11 Ιαν 2020, 22:40
Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 13:53
Alien666 έγραψε: 11 Ιαν 2020, 13:47

Αφού και οι δυο ήπιανε πολύ και κάνανε σεξ, τότε πώς αυτός εκμεταλλεύτηκε αυτή και όχι το αντίστροφο;
Να ένα διαμαντάκι, ευχαριστώ :hebit:
μόλις μίλησα για βιασμό γυναίκας που δεν είχε τις αισθήσεις της από το ποτό αμέσως μπήκες στο τριπάκι να δικαιολογήσεις, αιτιολογήσεις, αθωώσεις το αρσενικό.
Ο λογικός άνθρωπος θα πει ναι ρε φίλε αυτό είναι βιασμός. Όταν η άλλη είναι λιώμα και δεν καταλαβαίνει και πάει ο άλλος και την πηδάει είναι βιασμός. Και το αντίθετο να γινόταν πάλι βιασμός του άνδρα θα ήταν. Αντ' αυτού μπήκες κατευθείαν στην λογική της δικαιολόγησης.
Όχι, δεν είπες πουθενά τέτοιο πράγμα:
Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 13:37μια γυναίκα μεθυσμένη
μια γυναίκα που ήπιε λίγο παραπάνω
Στην φούρια σου να υποστηρίξεις την θέση σου, δεν θυμάσαι τι γράφεις και μετά βγάζεις συμπεράσματα από τις απαντήσεις, κρίνοντάς τις ως απαντήσεις σε κάτι που ΔΕΝ είπες.
Μα γράφω για αδυναμία αντίστασης. Δεν το πρόσεξες;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Το μεσημέρι βίασα την φακή. Μπήκα μέσα της και πήρα αυτό που ήθελα. Δεν ρώτησα για συγκατάθεση. Απλά ικανοποίησα το ένστικτο μου. Νιώθω υπέροχα.

Υ.Γ.: Όλα είναι βιασμός.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Feindflug έγραψε: 11 Ιαν 2020, 22:47 Το μεσημέρι βίασα την φακή. Μπήκα μέσα της και πήρα αυτό που ήθελα. Δεν ρώτησα για συγκατάθεση. Απλά ικανοποίησα το ένστικτο μου. Νιώθω υπέροχα.

Peak boomer humor.
Οι φακές γκρινιάζουν λιγότερο τουλάχιστον , ΑχαΑΧΑχαχαΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχαχ *πεθαίνει*
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιαν 2020, 22:51
Feindflug έγραψε: 11 Ιαν 2020, 22:47 Το μεσημέρι βίασα την φακή. Μπήκα μέσα της και πήρα αυτό που ήθελα. Δεν ρώτησα για συγκατάθεση. Απλά ικανοποίησα το ένστικτο μου. Νιώθω υπέροχα.

Peak boomer humor.
Οι φακές γκρινιάζουν λιγότερο τουλάχιστον , ΑχαΑΧΑχαχαΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχαχ *πεθαίνει*
Εσύ μπορεί να το βρίσκεις αστείο φίλε, γιατί κάνεις το παλικάρι στην φακή επειδή σε παίρνει κι έτσι διαιωνίζεται η αγρικουλτούρα βιασμού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 20:38
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2020, 20:31

Δεν συνδέετε τα "κοριτσια" με τον βιασμό. Έχετε κάνει επιστήμη να αναφέρεστε συνεχώς σε θύματα βιασμού για το πόσο θα ενοχλούνταν από τις ενέργειες αυτές που είναι για την αφύπνιση όλων σχετικά με τις νοοτροπίες που καλλιεργούν νοοτροπία βιαστη ή από την αφήγηση της κοπέλας του νήματος. Σαν να είναι ντεφακτο ότι θα ήταν ενάντια σε κάτι από αυτά γιατί υπέστησαν βιασμό. Με άλλα λόγια χρησιμοποιείτε τα θύματα βιασμού για να την πείτε στις φεμινίστριες κτλ.
Το ότι διαχωρίζουμε τα θύματα βιασμού από κάθε ηλίθια που θεωρεί βιασμό τη φάση που περιγράφει, παίζει ως πιθανότητα;

Ε, όσο κάποιες δεν καταλαβαίνουν ότι με αυτές τις αντιδράσεις, αποενοχοποιούνται και όσοι όντως έχουν κουλτούρα βιασμού και το κάθε πραγματικό θύμα μπαίνει στο τσουβάλι "οκ, ακόμη μια υστερική που θεωρεί βιασμό το χούφτωμα απ' τον γκόμενο", θα πρέπει να συνηθίσουν στην ιδέα ότι κάποιοι τις θεωρούν ηλίθιες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”