!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ίφιδα έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:32
Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:24 . Εγώ το βρίσκω κριπι :102:
Κριπι μπορεί να θεωρηθεί και το δέσιμο το οποίο είναι δυνητικά πιο επικινδυνο, κριπι το οποιοδήποτε φετίχ ή το παίξιμο ρόλων :102:
Σε όλα υπάρχει θεωρητικά μια συνέναιση. Αλλιώς δεν είναι δεν σεξουαλικά παιχνίδια κτλ. Κατά τη γνώμη μου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

vantono έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:35 Μια φορά με έδεσε μία εμένα, και αμέσως άρχισε να με τρώει η μύτη μου. Μου την έξυσε. Μετά με έτρωγε το πόδι μου, μου το έξυσε κι αυτό. Μετά με έλυσε εντελώς και με παράτησε. Δεν είμαι εγώ για τέτοια τελικά.
Το δέσιμο είναι μεγάλη ,μεγάλη υπόθεση.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Nero έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:36
:o
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:38
vantono έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:35 Μια φορά με έδεσε μία εμένα, και αμέσως άρχισε να με τρώει η μύτη μου. Μου την έξυσε. Μετά με έτρωγε το πόδι μου, μου το έξυσε κι αυτό. Μετά με έλυσε εντελώς και με παράτησε. Δεν είμαι εγώ για τέτοια τελικά.
Ας μου έδενε τα πόδια, ή έστω το ένα χέρι. Το άλλο το θέλω ελεύθερο για ώρα ανάγκης. Μπορεί να σου τύχει το οτιδήποτε. Αλλα μαλλον δεν κανω για σουμπάς τελικά :e040:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

vantono έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:42
Ας μου έδενε τα πόδια, ή έστω το ένα χέρι. Το άλλο το θέλω ελεύθερο για ώρα ανάγκης. Μπορεί να σου τύχει το οτιδήποτε. Αλλα μαλλον δεν κανω για σουμπάς τελικά :e040:
Μα δεν είναι σουμπης οποίος δέχεται να δεθεί.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:33
Βιασμός δεν είναι.Μπορεί και να της το είχε κάνει κι άλλες φορές και να μη το είχε καταλάβει. Μπορεί κάποια στιγμή από το γούστο του να την πότιζε τίποτα σιγά ζευγάρι είναι και να φώναζε και 5-10 νοματαιους, μπορεί κι αυτή να κοιμόταν με ανοιχτό τα πόδια με βελάκια που να δείχνουν το μνι της και να έγραφε με φωσφοριζέ γράμματα "please tease me".Πολλά μπορεί. Εγώ είπα πως το βλέπω βάσει της περιγραφη της. Και αυτό που βλέπω είναι μια πράξη που μου χτυπάει καμπανάκι.
Όχι, το να σε ποτίζουν χάπια για να σε κάνουν ότι θέλουν, με το να σε πειράζουν την ώρα που κοιμάσαι δεν είναι το ίδιο, είναι τελείως διαφορετικά πράγματα και κακώς μπαίνουν στην ίδια πρόταση γιατί ευτελιζεται η σοβαρότητα της περίπτωσης με τη νάρκωση. Ούτε το να είσαι σκατά από αλκοολ και να σε πειράζουν είναι το ίδιο με το να κοιμάσαι ένα φυσιολογικό βράδυ στο σπίτι σου. Κάπου ώπα!
Σε όλα υπάρχει θεωρητικά μια συνέναιση. Αλλιώς δεν είναι δεν σεξουαλικά παιχνίδια κτλ. Κατά τη γνώμη μου.
Η συναίνεση είναι η σχέση. Το ζευγάρι συζητάει απ την αρχή τί του αρέσει και τί όχι στο περιπου. Στην πορεία ανακαλύπτουν κι άλλα. Δεν υπάρχει συναίνεση για κάθε πραξη όμως. Να σε φιλήσω; Ναι. Να σε χουφτωσω; ναι. Να σε γλύψω; Ναι. Εδω; Ενταξει. Επειδή λοιπόν δε γίνεται αυτό το πράγμα, εσύ απλώς θα πεις αυτό που δε σου αρέσει χωρίς να χρειάζεται ο άλλος συναίνεση για το καθετί.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Φαντασθείτε τώρα, να γίνει διάσημος ο νεαρός και σε καμμιά τριανταριά χρόνια να κάνει καταγγελία η τρελλή ότι τη βίασε. Αυτό κι αν είναι κρίπι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ίφιδα έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:46
Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:33
Βιασμός δεν είναι.Μπορεί και να της το είχε κάνει κι άλλες φορές και να μη το είχε καταλάβει. Μπορεί κάποια στιγμή από το γούστο του να την πότιζε τίποτα σιγά ζευγάρι είναι και να φώναζε και 5-10 νοματαιους, μπορεί κι αυτή να κοιμόταν με ανοιχτό τα πόδια με βελάκια που να δείχνουν το μνι της και να έγραφε με φωσφοριζέ γράμματα "please tease me".Πολλά μπορεί. Εγώ είπα πως το βλέπω βάσει της περιγραφη της. Και αυτό που βλέπω είναι μια πράξη που μου χτυπάει καμπανάκι.
Όχι, το να σε ποτίζουν χάπια για να σε κάνουν ότι θέλουν, με το να σε πειράζουν την ώρα που κοιμάσαι δεν είναι το ίδιο, είναι τελείως διαφορετικά πράγματα και κακώς μπαίνουν στην ίδια πρόταση γιατί ευτελιζεται η σοβαρότητα της περίπτωσης με τη νάρκωση. Ούτε το να είσαι σκατά από αλκοολ και να σε πειράζουν είναι το ίδιο με το να κοιμάσαι ένα φυσιολογικό βράδυ στο σπίτι σου. Κάπου ώπα!
Η συναίνεση είναι η σχέση. Το ζευγάρι συζητάει απ την αρχή τί του αρέσει και τί όχι στο περιπου. Στην πορεία ανακαλύπτουν κι άλλα. Δεν υπάρχει συναίνεση για κάθε πραξη όμως. Να σε φιλήσω; Ναι. Να σε χουφτωσω; ναι. Να σε γλύψω; Ναι. Εδω; Ενταξει. Επειδή λοιπόν δε γίνεται αυτό το πράγμα, εσύ απλώς θα πεις αυτό που δε σου αρέσει χωρίς να χρειάζεται ο άλλος συναίνεση για το καθετί.
Κάτσε ρε Ιφιδα , μίλησες για μπορεί και έβαλα κι άλλα ενδεχόμενα στο μπορεί σου. Δεν θεωρείς μπορεί να συμβεί κάτι που ανέφερα επειδή α μωρέ ζευγαράκι, μικρούλης ήταν απλά πειραματίστηκε κτλ; Μιλάμε για ενδεχόμενα. Τι ευτελισμούς μου λες;
Σχετικά με την συναίνεση που παίρνεις αυτόματα όταν είσαι ζευγάρι με κάποιον και κάπου εξερευνάτε τα γούστα σας αλλά νόμιζα ότι στόχος είναι η κοινή απόλαυση των δυο. Τώρα να φτιάχνεται ο άλλος να βάζει δάχτυλα την ώρα που δεν καταλαβαίνεις τίποτα και να πάει να την παίζει ε εμένα μου κάνει ψυχανωμαλο. Ειναί έτσι; Δεν είναι; είμαι υπερβολική; Δεν ξέρω. Ξέρω ότι δεν θα τον εμπιστευόμουν δευτερόλεπτο.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ίφιδα έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:46 Η συναίνεση είναι η σχέση. Το ζευγάρι συζητάει απ την αρχή τί του αρέσει και τί όχι στο περιπου. Στην πορεία ανακαλύπτουν κι άλλα.
Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις αλλά προσπάθησα να κάνω εικόνα το μπολντ στην κυριολεκτική απόδοση και έβαλα τα γέλια. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

στην καριέρα μου με έχουν δέσει μόνο τύποι με στολή.ευτυχώς έφτανα να ξύσω την μύτη μόνος μου γιατί δεν μου φαινόντουσαν πρόθυμοι
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:55Τώρα να φτιάχνεται ο άλλος να βάζει δάχτυλα την ώρα που δεν καταλαβαίνεις τίποτα και να πάει να την παίζει ε εμένα μου κάνει ψυχανωμαλο. Ειναί έτσι; Δεν είναι; είμαι υπερβολική; Δεν ξέρω. Ξέρω ότι δεν θα τον εμπιστευόμουν δευτερόλεπτο.
Οκ, για να μιλήσουμε σοβαρά, εγώ δεν το βρίσκω καθόλου ψυχανώμαλο. Δεν ξέρω την ψυχοσύνθεση του συγκεκριμένου νεαρού αλλά το να θέλει να χαϊδέψει κάποιος τον σύντροφο του την ώρα που κοιμάται (ακριβώς επειδή κοιμάται) το βρίσκω εκτός από φυσικό και ενδιαφέρον. Γιατί; Γιατί βλέπεις την ασυνείδητη αντίδραση του σώματος του σε ένα χάδι. Αυτό είναι κάτι πολύ πιο αυθεντικό από τον οποιονδήποτε "ρόλο" με δεσίματα κλπ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιαν 2020, 11:08
Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:55Τώρα να φτιάχνεται ο άλλος να βάζει δάχτυλα την ώρα που δεν καταλαβαίνεις τίποτα και να πάει να την παίζει ε εμένα μου κάνει ψυχανωμαλο. Ειναί έτσι; Δεν είναι; είμαι υπερβολική; Δεν ξέρω. Ξέρω ότι δεν θα τον εμπιστευόμουν δευτερόλεπτο.
Οκ, για να μιλήσουμε σοβαρά, εγώ δεν το βρίσκω καθόλου ψυχανώμαλο. Δεν ξέρω την ψυχοσύνθεση του συγκεκριμένου νεαρού αλλά το να θέλει να χαϊδέψει κάποιος τον σύντροφο του την ώρα που κοιμάται (ακριβώς επειδή κοιμάται) το βρίσκω εκτός από φυσικό και ενδιαφέρον. Γιατί; Γιατί βλέπεις την ασυνείδητη αντίδραση του σώματος του σε ένα χάδι. Αυτό είναι κάτι πολύ πιο αυθεντικό από τον οποιονδήποτε "ρόλο" με δεσίματα κλπ
Οκ αυτή είναι η δική σου οπτική και δεν έχεις πρόβλημα. Εμένα η οπτική μου είναι άλλη. Έχω το δικαίωμα αυτό;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Nero έγραψε: 10 Ιαν 2020, 11:10
Gherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:42
Nero έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:36
:o
ίσως να αναβάλεις τα σχέδια :102:
Δεν πάσχω από καρδιά αλλά για καλό και για κακό θα το ξεχάσω. :-?
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”