!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Johann Sebastian Bach
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
-
User_601
Re: Johann Sebastian Bach
Υποβαλλω ταν σεβη μου και στον μπαχ.Μετα τον Μοτσαρτ τον θεωρω τον καλυτερο.
Προφανως εχει παιχτει,αλλα ας βαλω το αγαπημενο μου.
Τα παθη του Ματθαιου.ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!
Το πρωτοακουσα μικρη,σε μια ταινια,στο σινεμα ,μετα το ακουσα σε μια εκθεση ζωγραφικης και εψαχνα μανιωδως να βρω τι ειναι αυτο που ακουσα.Ηξερα οτι ειναι μπαχ,αλλα δεν ηξερα τι ακριβως ειναι.
Προφανως εχει παιχτει,αλλα ας βαλω το αγαπημενο μου.
Το πρωτοακουσα μικρη,σε μια ταινια,στο σινεμα ,μετα το ακουσα σε μια εκθεση ζωγραφικης και εψαχνα μανιωδως να βρω τι ειναι αυτο που ακουσα.Ηξερα οτι ειναι μπαχ,αλλα δεν ηξερα τι ακριβως ειναι.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ρε σεις. Πόσα δάκτυλα χρειαζεται για να το παίξεις αυτό, 14,17;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Αυτό είναι μία προσθήκη του Gounod σε πρελούδιο του Bach. Συνήθως τραγουδάει μια φωνή ή ένα όργανο τη μελωδία και συνοδεύει το πιάνο. Επειδή όταν γίνεται η διασκευή πλέον το πιάνο έχει πεντάλ δεν είναι αδύνατο να το εκτελέσεις και μόνο στο πιάνο.
Αφού σου αρέσει αυτό το έργο δοκίμασε αν τύχει κάποια στιγμή να το ακούσεις και σε αυτή την εκτέλεση. Ηχητικά δεν είναι τόσο καλό σε αυτή τη μεταφορά στο youtube αλλά νομίζω ότι είναι ενδιαφέρουσα. Αν το βρεις σε CD ή LP ακόμα καλύτερα.Εσθήρ έγραψε: 06 Ιαν 2020, 19:55 Προφανως εχει παιχτει,αλλα ας βαλω το αγαπημενο μου.
-
User_601
Ηδη ακουσα την αρχη,πολυ ωραιο,σε ευχαριστω πολυ,το εβαλα σελιδοδηκτες.ST48410 έγραψε: 06 Ιαν 2020, 20:26Αφού σου αρέσει αυτό το έργο δοκίμασε αν τύχει κάποια στιγμή να το ακούσεις και σε αυτή την εκτέλεση. Ηχητικά δεν είναι τόσο καλό σε αυτή τη μεταφορά στο youtube αλλά νομίζω ότι είναι ενδιαφέρουσα. Αν το βρεις σε CD ή LP ακόμα καλύτερα.Εσθήρ έγραψε: 06 Ιαν 2020, 19:55 Προφανως εχει παιχτει,αλλα ας βαλω το αγαπημενο μου.
Beria, έχω εκπέσει στην ανάγκη σου, με το που πάτησα το πλέη στην προσπάθεια μου να ξεπεράσω το αρχικό σοκ (!) από *αυτά που διάβασα μπήκε μέσα η αφεντικίνα μου (ΜΟΥΝΑΡΟΣ) και με λέει "τι είναι αυτά που ακούς (;), με τρομάζουν και με φέρνουν στο μυαλό πεθαμένους" (! - διπλό, τριπλό, τρίδιπλο σοκ!!!!). Γίνεται σε παρακαλάω πολύ να σπάσουμε για λίγο το πακτ μας και να ρίξομε ένα συγυρισμένο μπαν στην κυρία (έστω για ένα εξάμηνο, φτάνει, ας μην είμαστε υπερβολικοί) για την ανείπωτη ύβρις; (την αφεντικίνα άφησε την σε μένα, θα της ξηγηθώ εγώ όπως της αρμόζει, προχτέ την πήγα να την κεράσω σφηνάκια, που νάξερε τι την περιμένει τώρα...)Εσθήρ έγραψε: 06 Ιαν 2020, 19:55 Υποβαλλω ταν σεβη μου και στον μπαχ.Μετα τον Μοτσαρτ τον θεωρω τον καλυτερο.*
Άν αφήκουμε τέτοιου είδους ύβρεις να ποστάρονται χωρίς να τιμούμε το σχήμα τι άλλο έχουμε να διαβάσουμε στο μέλλον;
ρωτάω, τι;
τι ε;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και αν δε σε πάει η καρδγιά για μπαν συμβιβάζομαι και με μαστίγωμα ή έστω έναν λάητ δημόσιο λιθοβολισμό για να συμπορευόμασθε και με τις νέες τάσεις αρκεί να υπάρχουν ασφαλή διαπιστευτήργια.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
User_601
Μια απο τα ιδια σε εσενα φιλος,επειδη στο θεμα του μοτσαρτ εγραψες παρομοια υβρι.sys3x έγραψε: 06 Ιαν 2020, 20:45Beria, έχω εκπέσει στην ανάγκη σου, με το που πάτησα το πλέη στην προσπάθεια μου να ξεπεράσω το αρχικό σοκ (!) από *αυτά που διάβασα μπήκε μέσα η αφεντικίνα μου (ΜΟΥΝΑΡΟΣ) και με λέει "τι είναι αυτά που ακούς (;), με τρομάζουν και με φέρνουν στο μυαλό πεθαμένους" (! - διπλό, τριπλό, τρίδιπλο σοκ!!!!). Γίνεται σε παρακαλάω πολύ να σπάσουμε για λίγο το πακτ μας και να ρίξομε ένα συγυρισμένο μπαν στην κυρία (έστω για ένα εξάμηνο, φτάνει, ας μην είμαστε υπερβολικοί) για την ανείπωτη ύβρις; (την αφεντικίνα άφησε την σε μένα, θα της ξηγηθώ εγώ όπως της αρμόζει, προχτέ την πήγα να την κεράσω σφηνάκια, που νάξερε τι την περιμένει τώρα...)Εσθήρ έγραψε: 06 Ιαν 2020, 19:55 Υποβαλλω ταν σεβη μου και στον μπαχ.Μετα τον Μοτσαρτ τον θεωρω τον καλυτερο.*
Άν αφήκουμε τέτοιου είδους ύβρεις να ποστάρονται χωρίς να τιμούμε το σχήμα τι άλλο έχουμε να διαβάσουμε στο μέλλον;
ρωτάω, τι;
τι ε;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και αν δε σε πάει η καρδγιά για μπαν συμβιβάζομαι και με μαστίγωμα ή έστω έναν λάητ δημόσιο λιθοβολισμό για να συμπορευόμασθε και με τις νέες τάσεις αρκεί να υπάρχουν ασφαλή διαπιστευτήργια.
![]()
Αμ πως!

ο Βόλφυ είναι ένας πανάξιος συνεχιστής του ευαγγελίου που μας έφερε η μουσική του Θεού υποσχόμενη ένα καλλίτερο μέλλον για ολάκερη την ανθρωπότητα αμαρτωλή.Εσθήρ έγραψε: 06 Ιαν 2020, 20:48Μια απο τα ιδια σε εσενα φιλος,επειδη στο θεμα του μοτσαρτ εγραψες παρομοια υβρι.sys3x έγραψε: 06 Ιαν 2020, 20:45Beria, έχω εκπέσει στην ανάγκη σου, με το που πάτησα το πλέη στην προσπάθεια μου να ξεπεράσω το αρχικό σοκ (!) από *αυτά που διάβασα μπήκε μέσα η αφεντικίνα μου (ΜΟΥΝΑΡΟΣ) και με λέει "τι είναι αυτά που ακούς (;), με τρομάζουν και με φέρνουν στο μυαλό πεθαμένους" (! - διπλό, τριπλό, τρίδιπλο σοκ!!!!). Γίνεται σε παρακαλάω πολύ να σπάσουμε για λίγο το πακτ μας και να ρίξομε ένα συγυρισμένο μπαν στην κυρία (έστω για ένα εξάμηνο, φτάνει, ας μην είμαστε υπερβολικοί) για την ανείπωτη ύβρις; (την αφεντικίνα άφησε την σε μένα, θα της ξηγηθώ εγώ όπως της αρμόζει, προχτέ την πήγα να την κεράσω σφηνάκια, που νάξερε τι την περιμένει τώρα...)Εσθήρ έγραψε: 06 Ιαν 2020, 19:55 Υποβαλλω ταν σεβη μου και στον μπαχ.Μετα τον Μοτσαρτ τον θεωρω τον καλυτερο.*
ρωτάω, τι;
τι ε;
![]()
Αμ πως!
![]()
.
.
-
User_601
Ο θεος υποκλιθηκε στον βολφυ και του εδωσε τα πρωτεια.Ο μαθητης καλυτερος απο τον δασκαλο..sys3x έγραψε: 06 Ιαν 2020, 21:19ο Βόλφυ είναι ένας πανάξιος συνεχιστής του ευαγγελίου που μας έφερε η μουσική του Θεού υποσχόμενη ένα καλλίτερο μέλλον για ολάκερη την ανθρωπότητα αμαρτωλή.Εσθήρ έγραψε: 06 Ιαν 2020, 20:48Μια απο τα ιδια σε εσενα φιλος,επειδη στο θεμα του μοτσαρτ εγραψες παρομοια υβρι.sys3x έγραψε: 06 Ιαν 2020, 20:45
Beria, έχω εκπέσει στην ανάγκη σου, με το που πάτησα το πλέη στην προσπάθεια μου να ξεπεράσω το αρχικό σοκ (!) από *αυτά που διάβασα μπήκε μέσα η αφεντικίνα μου (ΜΟΥΝΑΡΟΣ) και με λέει "τι είναι αυτά που ακούς (;), με τρομάζουν και με φέρνουν στο μυαλό πεθαμένους" (! - διπλό, τριπλό, τρίδιπλο σοκ!!!!). Γίνεται σε παρακαλάω πολύ να σπάσουμε για λίγο το πακτ μας και να ρίξομε ένα συγυρισμένο μπαν στην κυρία (έστω για ένα εξάμηνο, φτάνει, ας μην είμαστε υπερβολικοί) για την ανείπωτη ύβρις; (την αφεντικίνα άφησε την σε μένα, θα της ξηγηθώ εγώ όπως της αρμόζει, προχτέ την πήγα να την κεράσω σφηνάκια, που νάξερε τι την περιμένει τώρα...)
ρωτάω, τι;
τι ε;
![]()
Αμ πως!
![]()

Μεταφορικα το λεω.Δεν ηταν μαθητης του μπαχ.
οκ, αυτό ήταν.
Spiros252 δώσε μου λίγο το πάσγουώρντ σου λίγο σε παρακαλώ.
Spiros252 δώσε μου λίγο το πάσγουώρντ σου λίγο σε παρακαλώ.
.
.