Προσωπικώς, νοιώθω οργή στην ιδέα ότι ο οποιοσδήποτε θα μπει με το έτσι θέλω στο χώρο μου, όπως και για τον οποιονδήποτε θελήσει να βιαιοπραγήσει πάνω μου, χωρίς να τον έχω προκαλέσει.Χαοτικός έγραψε: 06 Ιαν 2020, 16:26Όχι δεν το γράφουν με την ευρύτερη έννοια. Η ταράτσα είναι μέρος του σπιτιού με την ευρύτερη έννοια. Μεγάλη ξεφτίλα να λένε ότι θα πετάξουν τη γυναίκα από τις σκάλες κι εσύ να το υποστηρίζεις αυτό. Και μην αρχίσεις τα "που το υποστήριξα, δείξε μου ποστ" και άλλες μαλακίες. Το κάνεις και φαίνεται.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιαν 2020, 15:52Ε πείτε ρε παιδιά, ότι το γράφετε με την ευρύτερη έννοια και έχω να κοιμηθώ από τότε που έγινε το κακό.Namrail έγραψε: 06 Ιαν 2020, 15:41
Η βίαιη σύλληψη φαίνεται ότι έγινε στην ταράτσα, όπου βέβαια θεωρείται τμήμα της κατοικίας με την ευρυτερη έννοια.
Εκεί συναντήθηκαν τα αδέρφια και ο πατέρας με την αστυνομία και εκει τους περάστηκαν οι χειροπέδες. Στην ταράτσα ανέβηκε και η μάνα που φυσικά διαμαρτυθηκε για το όλο σκηνικό οπότε οι μπάτσοι της συνέστησαν να πάψει να μιλάει για να μην την πετάξουν από τη σκάλα.![]()
Ελπίζω να μην μπουν ποτέ σπίτι σου οι οποιοιδήποτε και να σου λένε ότι θα σε πετάξουν από το μπαλκόνι. Είναι άσχημο και βλαπτικό πολύ για τον ψυχισμό του ανθρώπου.
Θα θεωρούσα προβληματικό για τον ψυχισμό μου, το αντίθετο.
Αυτό όμως δεν ισχύει μόνον για την αστυνομική βία, έτσι;
Ισχύει και για την αντιβία που υποστηρίζει ή επιχειρεί στο χαλαρό, ο κάθε παπάρας.
Βασικό.