ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιαν 2020, 10:58
Νάιδα, το σκηνικό θυμίζει χριστουγεννιάτικη ρομαντική κομεντί. Θα σου πω και το τέλος. Θα πας να τους δεις και κάπου εκεί η κοπελιά θα σου πει ότι είναι πολ ντάνσερ και ότι έκανε τη χάρη στον κολλητό της να γυρίσουν αυτό το βιντεάκι για να ζηλέψεις. Μέχρι και μονόπετρο περιμένω.
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιαν 2020, 10:58
Νάιδα, το σκηνικό θυμίζει χριστουγεννιάτικη ρομαντική κομεντί. Θα σου πω και το τέλος. Θα πας να τους δεις και κάπου εκεί η κοπελιά θα σου πει ότι είναι πολ ντάνσερ και ότι έκανε τη χάρη στον κολλητό της να γυρίσουν αυτό το βιντεάκι για να ζηλέψεις. Μέχρι και μονόπετρο περιμένω.
σιγα το ζητημα, γιατι να μην τη ν φερει, πρωτη φορα ακουτε να μοιραζονται 2 γυναικες 1 αντρα; δεν ειναι τοσο σπανιο, και καποιες φορες γινεται και χωρις δραματα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
σιγα το ζητημα, γιατι να μην τη ν φερει, πρωτη φορα ακουτε να μοιραζονται 2 γυναικες 1 αντρα; δεν ειναι τοσο σπανιο, και καποιες φορες γινεται και χωρις δραματα.
Ναι, στην αρχή του είπε να τη φέρει και μετά σε άγνωστο χρόνο να μην τη φέρει, λες και είναι μπρελόκ.
Η φάση που το μοίρασμα δεν έχει δράματα, αφορά κυρίως σε παντρεμένα ζευγάρια που είναι βολεμένοι και οι δύο... ή και οι τρεις.
Πράγμα που δεν είναι τόσο σύνηθες όταν η μοιρασιά αφορά σε γυναίκα.
Δεν θα τον μοιραζόμασταν μωρέ και εσύ απλά δω τι θα μου πει και να την δω από κοντά.
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιαν 2020, 11:47
Τελικώς τι ακριβώς σου είπε όταν βρεθήκατε μόνον τα δυο σας;
Δεν είπαμε τίποτα.Τίποτα όμως. Έκανε σαν τζακ ράσελ μπροστά στο λουρί για βόλτα, σαν κοκακιασμένο. Τον ρώτησα 50 φορές αν έχει πάρει τίποτα μη τυχόν και μου μείνει στα χέρια να ξέρω τι να κάνω. Είπε όχι.
Μόνο όταν με γύριζε σπίτι με ρώτησε πως πέρασα και αν έκανα κάτι ξεχωριστό,
Τον ρώτησα και εγώ πως πέρασε και μου είπε ότι πέρασε καλά με φίλους, πολύ ποτό, φαγητό και ύπνο. Αυτά ήταν όλα που είπαμε.
Δεν είπαμε τίποτα.Τίποτα όμως. Έκανε σαν τζακ ράσελ μπροστά στο λουρί για βόλτα, σαν κοκακιασμένο. Τον ρώτησα 50 φορές αν έχει πάρει τίποτα μη τυχόν και μου μείνει στα χέρια να ξέρω τι να κάνω. Είπε όχι.
Τον ρώτησα και εγώ πως πέρασε και μου είπε ότι πέρασε καλά με φίλους, πολύ ποτό, φαγητό και ύπνο. Αυτά ήταν όλα που είπαμε.
Κατάλαβα, "χάρηκε που σε είδε", κόψατε τη βασιλόπιτα και όλα καλά.
Κατάλαβα, "χάρηκε που σε είδε", κόψατε τη βασιλόπιτα και όλα καλά.
Έτσι ακριβώς, ακριβώς όμως. Αλλά χαρήκαμε και οι δυο