Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 13 Δεκ 2019, 15:26
Γυναίκα λέει το προφίλ μου
Τι δεν καταλαβαίνεις;
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 22:50
Εμείς τα πτωχα πλην τίμια κορίτσια τι πρέπει να κάνωμε;
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 22:21
Προσωπικά δε συμφωνώ εμείς οι γυναίκες να πηγαίνουμε στρατό
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 02 Ιαν 2020, 10:24
Πρέπει να στε πολύ καλωδιωμένοι στο ίντερνετ για να μην καταλαβαίνετε τη διαφορά όταν κάποιος μιλάει ειλικρινά ή όχι
Η νάιδα είναι, γι' αυτό σε κοροϊδεύει, αδυνατεί να καταλάβει ότι άλλαξες.
υπάρχει μια μαγική εφαρμογούλα στο κινητό με την οποία μπορείτε να βρείτε ερωτικό ταίρι
το θέμα βέβαια είναι τι τύχη έχει αυτή η έξυπνη εφαρμογούλα που λέγεται tinder
Απ' ό,τι μάλλον ξέρετε βλέπεις τις φωτό μιας κοπέλας πατάς λάικ και αρχίζεις το τσατ
έχω να πω ότι η τύχη μου μέχρι στιγμής μ' έχει ταιριάξει με βλαχοπούτανα λόγω location
Έχει κανεις προχωρήσει στο σεξουαλικό κομμάτι με το tinder;
Mπορεί να γίνει νταραβέρι κανονικό;
re mikroaste επαναστάτη της χούφτας
να γαμίσεις απ το τίντερ ψάχνεις ;
οξω ξεφτίλα απ την παράγκα
Πρέπει να στε πολύ καλωδιωμένοι στο ίντερνετ για να μην καταλαβαίνετε τη διαφορά όταν κάποιος μιλάει ειλικρινά ή όχι
εδώ! ειδικός.διακρίνω επίσης το τρολάρισμα ή το τίποτα που κρύβεται πίσω από ένα και καλά τρολάρισμα
...τα ψέματα καταστρέφουν την εμπιστοσύνη. Όταν κάποιος λέει ψέματα, οι άνθρωποι γύρω του, επειδή δεν μπορούν να ξέρουν πότε λέει την αλήθεια και πότε λέει ψέματα, σταματούν να τον πιστεύουν γενικά.
εδώ! ειδικός.διακρίνω επίσης το τρολάρισμα ή το τίποτα που κρύβεται πίσω από ένα και καλά τρολάρισμα