!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Δεν πάτε καλά ρε πούστη μου ..
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Βαριέμαι και νυστάζω και βαριέμαι πολύ. Και νυστάζω.Μήπως να μην πάω; Έχω και βηχα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Δεν ηταν αρκετες οι ωτασπιδες. Επρεπε να ειχα παει στο αλλο δωματιο.
Βαριέμαι. Έφαγα, ήπια, ανεκτηκα στωικά τις θειαδες που είχαν κάνει κατάληψη στο σαλόνι και απαίτησαν άκρα του τάφου σιωπή όσο παιζόταν το καφέ της χαράς αλλά και το εορταστικό του Μπέζου με τη φριτεζα, ευχήθηκα για τις γιορτες με διπλό ασπασμό στα μάγουλα δέκα ανθρωπων και μετά από τόση υπομονή δεν βλέπω στην ομήγυρη να υπάρχει διάθεση για κάνα ποκερακι της προκοπής, μπας και μπει καλά το έτος.
Κάτι για 21 ακούω με φασόλια. Τραγωδια. Καλύτερα να είχα μείνει σπίτι, να έφτιαχνα μόνος μου μια καθόλου εορταστική μακαρονάδα (που και παλι θα ήταν καλύτερη από το χοιρινό φούρνου με την απαίσια bbc "χειροποίητη" σωσ της θείας στην οποία εγκληματικά προσέθεσε και λικέρ μαστίχας) και να έτρεχα μαραθώνιο τουρνουά στην pokerstars.
Ή ιδανικότερα να έκανα αυτό που σκεφτόμουν το πρωί. Να πήγαινα στην τιμημενη Πάτρα. Φευ, τίποτα από αυτά.
Κάτι για 21 ακούω με φασόλια. Τραγωδια. Καλύτερα να είχα μείνει σπίτι, να έφτιαχνα μόνος μου μια καθόλου εορταστική μακαρονάδα (που και παλι θα ήταν καλύτερη από το χοιρινό φούρνου με την απαίσια bbc "χειροποίητη" σωσ της θείας στην οποία εγκληματικά προσέθεσε και λικέρ μαστίχας) και να έτρεχα μαραθώνιο τουρνουά στην pokerstars.
Ή ιδανικότερα να έκανα αυτό που σκεφτόμουν το πρωί. Να πήγαινα στην τιμημενη Πάτρα. Φευ, τίποτα από αυτά.
Με βλέπουν που "παίζω" με το κινητό, (γράφοντας στο πχωρουμ) και με παρακινούν να αφήσω το "μαραφετι" και να τους συνοδεύσω στην 21 με τα φασόλια.
Καταραμένοι μπουμερς. Πόσο δίκιο είχε τελικά ο νάνος.
Καταραμένοι μπουμερς. Πόσο δίκιο είχε τελικά ο νάνος.
Μια χαρά ήταν το Καφέ της Χαράς, δεν το περίμενα.
Αμα ακούω χοιρινό, δεν έχω καμία γευστική προσδοκία. Χίλιες φορες τραχανας με γίδινο τυράκι μέσα.
Αμα ακούω χοιρινό, δεν έχω καμία γευστική προσδοκία. Χίλιες φορες τραχανας με γίδινο τυράκι μέσα.
Εμένα με πήρε ο ύπνος με το κινητό στο χερι και ξύπνησα 12.02 από τα πυροτεχνήματα . Πρόλαβα και είδα όμως και ελάχιστα παράπονο δεν έχω 
Μίλησα και με όλο το σόι, έβγαλα να ξεπαγωσει και για αύριο που το είχα ξεχάσει. Ξετρύπωσα και τα γατιά που είχαν χωθεί κάτω από τους καναπέδες από τον φόβο τους. Και τώρα σκέφτομαι να πάω αξίζει ο κόπος η να συνεχίσω τον ύπνο;
Μίλησα και με όλο το σόι, έβγαλα να ξεπαγωσει και για αύριο που το είχα ξεχάσει. Ξετρύπωσα και τα γατιά που είχαν χωθεί κάτω από τους καναπέδες από τον φόβο τους. Και τώρα σκέφτομαι να πάω αξίζει ο κόπος η να συνεχίσω τον ύπνο;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
20 πιάτα είχε το τραπέζι, εκ των οποίων κανένα δεν ταίριαζε με το άλλο. Από τη μια το χοιρινό φούρνου, από την άλλη φτερούγες κοτόπουλου, από την τρίτη λαζάνια γεμιστά και γω δεν ξέρω με τι. Σπανακόρυζο, λαχανοντολμάδες με κιμά, φρικασέ με κάτι απροσδιόριστο, σαλατα του Καίσαρα και καλα με ένα κάρο αυγα που επέπλεαν στην κορυφή, αρνίσια παιδάκια στο φούρνο με μια ακόμα άθλια χειροποίητη σως και το καλύτερο , χειροποίητα λουκάνικα που μύριζαν αίμα.Maspoli έγραψε: 01 Ιαν 2020, 00:47
Έφαγα ίσαμε τρεις μπουκιες από το εορταστικό τραπέζι και ψάχνω στο ίντερνετ να βρω κάνα σουβλατζίδικο ή έστω κάνα βρώμικο ανοιχτό κάπου στην ευρύτερη περιοχή, μπας και φάω κάτι στο γυρισμό.
Θα έπαιρνα τα λαζάνια. Ή τους λαχανοντολμάδες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
revegion enos atomou
Πανελλήνιο συνέδριο δεσποινιδων με τις γάτες τους;Naida έγραψε: 01 Ιαν 2020, 00:49 Εμένα με πήρε ο ύπνος με το κινητό στο χερι και ξύπνησα 12.02 από τα πυροτεχνήματα . Πρόλαβα και είδα όμως και ελάχιστα παράπονο δεν έχω
Μην πας, θα εισαι σαν την μύγα μες στο ράφι με το γάλα
Πανευρωπαϊκό θα έλεγα. Αλλά έχεις δίκιο όταν τελείωσα το ποστ πήρα την σοβαρή απόφαση κrevegion enos atomou έγραψε: 01 Ιαν 2020, 01:00Πανελλήνιο συνέδριο δεσποινιδων με τις γάτες τους;Naida έγραψε: 01 Ιαν 2020, 00:49 Εμένα με πήρε ο ύπνος με το κινητό στο χερι και ξύπνησα 12.02 από τα πυροτεχνήματα . Πρόλαβα και είδα όμως και ελάχιστα παράπονο δεν έχω
Μην πας, θα εισαι σαν την μύγα μες στο ράφι με το γάλα
να μην πάω. Εξάλλου θα παίξουν χαρτιά και έχω σοβαρές πιθανότητες να φύγω άφραγκη.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γέλασα με τα επιπλέοντα αυγά στην σίζαρ
Το σπανακόρυζο δεν κατάλαβα πώς κολλάει σε τέτοιο τραπέζι αλλά τέσπα
Εγώ αυτήν την στιγμή έχω σκάσει αλλά θα ήθελα μια καυτερή σούπα, να ξεβουλώσει η ρινική συμφόρηση!
Το σπανακόρυζο δεν κατάλαβα πώς κολλάει σε τέτοιο τραπέζι αλλά τέσπα
Εγώ αυτήν την στιγμή έχω σκάσει αλλά θα ήθελα μια καυτερή σούπα, να ξεβουλώσει η ρινική συμφόρηση!
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Δεν ξέρω τι θα επαιρνες εσύ, εγώ πάντως θα πάρω ένα εορταστικό γεύμα ενός πατσατζιδικου εδώ κοντά που διανυκτερεύει και δίνει μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα να φας μια σταυλισια μοσχαρίσια μπριζόλα με πατάτες και μια σαλάτα επιλογής , με 20 ευρωπουλα. Και θα πω και ευχαριστώ.