!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Ακόμη εδώ είσαι μαρη;
Πότε θα πας;
Αυτός θα γίνει λιωμα κ ούτε να σηκωθεί νανοιξει δε θα μπορεί.
Πότε θα πας;
τροφιμα ειναι υπερβολή νομίζω, θα αντέξεις 1-2 μέρες, μην φέρνουμε την καταστροφη χωρίς λόγο
Φαντάζεσαι και να πάω τζάμπα και να γυρίσω πίσω;Custom_F έγραψε: 29 Δεκ 2019, 18:08 Ακόμη εδώ είσαι μαρη;
Πότε θα πας;
Αλλά εντάξει νομίζω θα είναι κι άλλοι εκεί κάποιος θα πάρει τον κώλο του να μ' ανοίξει. Αλλά είπε θα έπινε και καφέ είπε.
Λίγο σαλαμάκι; Λίγες σταφίδες για το κρύο;enaon έγραψε: 29 Δεκ 2019, 18:09 τροφιμα ειναι υπερβολή νομίζω, θα αντέξεις 1-2 μέρες, μην φέρνουμε την καταστροφη χωρίς λόγο
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
σαλαμάκι ναι, τις σταφίδες δεν θα μπορείς να τις πιάσεις, ασε που θα σπάσεις κανένα δόντι, σαν πετρούλες θα γίνουν στους -5.
καλό ταξίδι.
καλό ταξίδι.
Μήπως πηγαίνει κ κανας άλλος προς τα κει;Naida έγραψε: 29 Δεκ 2019, 18:13Φαντάζεσαι και να πάω τζάμπα και να γυρίσω πίσω;Custom_F έγραψε: 29 Δεκ 2019, 18:08 Ακόμη εδώ είσαι μαρη;
Πότε θα πας;
Αυτός θα γίνει λιωμα κ ούτε να σηκωθεί νανοιξει δε θα μπορεί.![]()
Αλλά εντάξει νομίζω θα είναι κι άλλοι εκεί κάποιος θα πάρει τον κώλο του να μ' ανοίξει. Αλλά είπε θα έπινε και καφέ είπε.Λίγο σαλαμάκι; Λίγες σταφίδες για το κρύο;enaon έγραψε: 29 Δεκ 2019, 18:09 τροφιμα ειναι υπερβολή νομίζω, θα αντέξεις 1-2 μέρες, μην φέρνουμε την καταστροφη χωρίς λόγο
Ρε! Στους γονείς σου πας;
Τσου, αυτοί που είναι εκεί είναι του σογιού και θα φύγουν. Θα μείνουν τα παπούδια που θα πάνε για ύπνο κι εμείς που θα κάτσουμε ή κάτω στο τζάκιCustom_F έγραψε: 29 Δεκ 2019, 18:17Μήπως πηγαίνει κ κανας άλλος προς τα κει;Naida έγραψε: 29 Δεκ 2019, 18:13Φαντάζεσαι και να πάω τζάμπα και να γυρίσω πίσω;Custom_F έγραψε: 29 Δεκ 2019, 18:08 Ακόμη εδώ είσαι μαρη;
Πότε θα πας;
Αυτός θα γίνει λιωμα κ ούτε να σηκωθεί νανοιξει δε θα μπορεί.![]()
Αλλά εντάξει νομίζω θα είναι κι άλλοι εκεί κάποιος θα πάρει τον κώλο του να μ' ανοίξει. Αλλά είπε θα έπινε και καφέ είπε.Λίγο σαλαμάκι; Λίγες σταφίδες για το κρύο;enaon έγραψε: 29 Δεκ 2019, 18:09 τροφιμα ειναι υπερβολή νομίζω, θα αντέξεις 1-2 μέρες, μην φέρνουμε την καταστροφη χωρίς λόγο
Ρε! Στους γονείς σου πας;
Ίσως να έρθουν κι άλλοι και θα παίξουμε χαρτιά
Είναι κάτι χιλιόμετρα μακριά οι γονείς μου και σιγά μη δεν τους έλεγα έλατε να με πάρετε
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ε νταχς...Naida έγραψε: 29 Δεκ 2019, 18:29Τσου, αυτοί που είναι εκεί είναι του σογιού και θα φύγουν. Θα μείνουν τα παπούδια που θα πάνε για ύπνο κι εμείς που θα κάτσουμε ή κάτω στο τζάκιCustom_F έγραψε: 29 Δεκ 2019, 18:17Μήπως πηγαίνει κ κανας άλλος προς τα κει;Naida έγραψε: 29 Δεκ 2019, 18:13
Φαντάζεσαι και να πάω τζάμπα και να γυρίσω πίσω;![]()
Αλλά εντάξει νομίζω θα είναι κι άλλοι εκεί κάποιος θα πάρει τον κώλο του να μ' ανοίξει. Αλλά είπε θα έπινε και καφέ είπε.
Λίγο σαλαμάκι; Λίγες σταφίδες για το κρύο;
Ρε! Στους γονείς σου πας;ή πάνω στο δώμα
![]()
Ίσως να έρθουν κι άλλοι και θα παίξουμε χαρτιά![]()
Είναι κάτι χιλιόμετρα μακριά οι γονείς μου και σιγά μη δεν τους έλεγα έλατε να με πάρετε![]()
Με τόσα που είπαμε, πιστεύω αντέχεις και το τρένο κ το κρύο...
Τι ταντεχεις δηλαδή, όνειρο σου φαίνονται!
Μωρέ το δάγκωσα για τα καλά. Αλλά ήμουν τυχερή και ήρθε γρήγορα.Custom_F έγραψε: 29 Δεκ 2019, 18:33
Ε νταχς...
Με τόσα που είπαμε, πιστεύω αντέχεις και το τρένο κ το κρύο...
Τι ταντεχεις δηλαδή, όνειρο σου φαίνονται!![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πάει, πέρασε τώρα!
Ήταν όμορφα;
Εκτός το ότι ήταν ψιλολιώμα όλοι αλλά εντάξει γέλασα πολύ, πήρα ταξί να γυρίσω πιασωκώλικη η ταρίφα αλλά εντάξει γλίτωσα το κρύο και ήταν ωραίος ο ταρίφας με ωραία μουσική και μου έστειλε μνμ ο σχωρεμένος αλλά τον έγραψα κανονικά δε μπήκα καν να διαβάσω το μνμ, ήταν τέλεια με το τζάκι, η φωτίτσα το τσικ τσικ. Χαλάρωση.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 29 Δεκ 2019, 23:32Εκτός το ότι ήταν ψιλολιώμα όλοι αλλά εντάξει γέλασα πολύ, πήρα ταξί να γυρίσω πιασωκώλικη η ταρίφα αλλά εντάξει γλίτωσα το κρύο και ήταν ωραίος ο ταρίφας με ωραία μουσική και μου έστειλε μνμ ο σχωρεμένος αλλά τον έγραψα κανονικά δε μπήκα καν να διαβάσω το μνμ, ήταν τέλεια με το τζάκι, η φωτίτσα το τσικ τσικ. Χαλάρωση.
Όταν το διαβάσεις, πες τι έλεγε!
Μπαίνω στο viber αλλά δεν μπαίνω να το διαβάσω. Το διάβασα απο την οθόνηCustom_F έγραψε: 29 Δεκ 2019, 23:40Naida έγραψε: 29 Δεκ 2019, 23:32Εκτός το ότι ήταν ψιλολιώμα όλοι αλλά εντάξει γέλασα πολύ, πήρα ταξί να γυρίσω πιασωκώλικη η ταρίφα αλλά εντάξει γλίτωσα το κρύο και ήταν ωραίος ο ταρίφας με ωραία μουσική και μου έστειλε μνμ ο σχωρεμένος αλλά τον έγραψα κανονικά δε μπήκα καν να διαβάσω το μνμ, ήταν τέλεια με το τζάκι, η φωτίτσα το τσικ τσικ. Χαλάρωση.
Όταν το διαβάσεις, πες τι έλεγε!![]()
Όποιος παίζει με την φωτιά στο τέλος καίγεται.
Επειδή ανέβασα το τζάκι με τη φωτίτσα. Έλεγα να του πω "μη φοβάσαι εσένα δεν σε καίω" αλλά άστο γιατί θα απαντήσει και μετά θα απαντήσω κτλ κτλ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
"...κ το ξέρεις καλά εσύ αυτό."Naida έγραψε: 29 Δεκ 2019, 23:46Μπαίνω στο viber αλλά δεν μπαίνω να το διαβάσω. Το διάβασα απο την οθόνηCustom_F έγραψε: 29 Δεκ 2019, 23:40Naida έγραψε: 29 Δεκ 2019, 23:32
Εκτός το ότι ήταν ψιλολιώμα όλοι αλλά εντάξει γέλασα πολύ, πήρα ταξί να γυρίσω πιασωκώλικη η ταρίφα αλλά εντάξει γλίτωσα το κρύο και ήταν ωραίος ο ταρίφας με ωραία μουσική και μου έστειλε μνμ ο σχωρεμένος αλλά τον έγραψα κανονικά δε μπήκα καν να διαβάσω το μνμ, ήταν τέλεια με το τζάκι, η φωτίτσα το τσικ τσικ. Χαλάρωση.
Όταν το διαβάσεις, πες τι έλεγε!![]()
Επειδή ανέβασα το τζάκι με τη φωτίτσα. Έλεγα να του πω "μη φοβάσαι εσένα δεν σε καίω" αλλά άστο γιατί θα απαντήσει και μετά θα απαντήσω κτλ κτλ
Θα έλεγα εγώ. Μουαχαχαχα
Κάποια στιγμή θα βαρεθεί.
Ωραίο κι αυτό.Custom_F έγραψε: 29 Δεκ 2019, 23:49"...κ το ξέρεις καλά εσύ αυτό."Naida έγραψε: 29 Δεκ 2019, 23:46Μπαίνω στο viber αλλά δεν μπαίνω να το διαβάσω. Το διάβασα απο την οθόνη
Θα έλεγα εγώ. Μουαχαχαχα
Κάποια στιγμή θα βαρεθεί.
Ε ναι άμα δεν δίνω συνέχεια κι εγώ,θα βαρεθεί. Που θέλω να απαντήσω, δηλαδή με τρώει η γλώσσα μου να πω αλλά όχι, θα έχω αυτοκυριαρχία.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...