θέλουν να βάζουν την ιδέα για μια δουλειά
άλλοι να κουράζονται για να την υλοποιήσουν
και αυτοί να εισπράττουν.
Δεν μπορούν να διαβάσουν το ταμπελάκι οι τσιγγάνοι και οι λαθρομετανάστες.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Ιουν 2018, 21:02 Όταν αποσυρθώ σε παραθαλάσσιο υποστατικό στο νομό κορινθίας θέλω κι εγώ να βάλω κότες. Τα παραπανίσια αυγά θα τα αφήνω σε καλάθι στο δρόμο με ταμπελάκι πάρτε όσα θέλετε και αφήστε ότι θέλετε
Δεν με απασχολεί, το κάνω για καρμικούς λόγους, όχι για εξασφάλιση των προς το ζήν.Μηχανικός έγραψε: 08 Ιουν 2018, 21:05Δεν μπορούν να διαβάσουν το ταμπελάκι οι τσιγγάνοι και οι λαθρομετανάστες.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Ιουν 2018, 21:02 Όταν αποσυρθώ σε παραθαλάσσιο υποστατικό στο νομό κορινθίας θέλω κι εγώ να βάλω κότες. Τα παραπανίσια αυγά θα τα αφήνω σε καλάθι στο δρόμο με ταμπελάκι πάρτε όσα θέλετε και αφήστε ότι θέλετε
Esperos έγραψε: 08 Ιουν 2018, 17:01
Ποια ανάγκη σε ωθει να ειρωνεύεσαι υπογραφές άλλων εδώ στο φόρουμ;

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Ιουν 2018, 21:02 Όταν αποσυρθώ σε παραθαλάσσιο υποστατικό στο νομό κορινθίας θέλω κι εγώ να βάλω κότες. Τα παραπανίσια αυγά θα τα αφήνω σε καλάθι στο δρόμο με ταμπελάκι πάρτε όσα θέλετε και αφήστε ότι θέλετε
Εσύ γιατί γελάς; Τη μια υπηρεσία που περιγράφει σίγουρα θα την χρειαστώ στο μέλλον.