άϊντε μωρή βελουχιώτενα που δε στο λέμε κιόλα.Cavaliere έγραψε: 28 Δεκ 2019, 15:29Όλοι με παραδέχονται, αλλά δεν θέλουν να το πουν. Καλή πρωτοχρονιά και υγεία.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Δεκ 2019, 14:58Πολύ πολύ δυνατός. Σε παραδέχομαι. Καλές γιορτές προσωπικά και αγάπη πολλή.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βαπτίστε πχορουμίτες!
Re: Βαπτίστε πχορουμίτες!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Εγώ παραδέχομαι και ότι είσαι λεφτάς και βγάζεις γούστα ανά πάσα στιγμή. Μη με βάζεις μαζί με τους άλλους. Ευχαριστώ για τις ευχές, καλό προϋπολογισμό για την οικογένεια.Cavaliere έγραψε: 28 Δεκ 2019, 15:29Όλοι με παραδέχονται, αλλά δεν θέλουν να το πουν. Καλή πρωτοχρονιά και υγεία.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Δεκ 2019, 14:58Πολύ πολύ δυνατός. Σε παραδέχομαι. Καλές γιορτές προσωπικά και αγάπη πολλή.
![]()
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
我写的希腊文要明白Στύγιος έγραψε: 28 Δεκ 2019, 15:29relativer777 έγραψε: 28 Δεκ 2019, 15:27Κούλαρε είναι η Γυναίκα φίλου μου.Στύγιος έγραψε: 28 Δεκ 2019, 15:18
Εφηβικός έρωταςκαι τα κοριτσάκια στο σχολείο τη ζήλευαν και δε μας μιλούσαν
![]()
Του Michael Cretu που έφτιαξε το συγκρότημα
Enigma. Από την Νυρεμβέργη και μένει Παρίσι με την Σέντρα και τα παιδιά τους.
DAFUQ;;;![]()
![]()
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
- Γενιά της Αμαρτίας
sys3x έγραψε: 28 Δεκ 2019, 15:28Έλα, εδώ σε χω, γενιά του house.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Δεκ 2019, 14:58
Πολύ πολύ δυνατός. Σε παραδέχομαι. Καλές γιορτές προσωπικά και αγάπη πολλή.
Κανάς άλλος. Βασικά... καμιά άλλη;
Δε σε πιάνω μαν μου, της σειράς;
Ό,τι είπαμε νερό και αλάτι.
Με επισκέφθηκαν 3 πνεύματα τα Χριστούγεννα, το πρώτο, ο Ζάχος της παλιάς, αστικής Αθήνας, με τις δεξιώσεις, τα καμπαρέ... Το δεύτερο, ένας ρακομελόφρων που μου έδειξε μεζεδοπωλεία και βράδια με Μάλαμα, Πασχαλίδη, Χαρούλη. Και τέλος, ήρθε το τρίτο, το πιο τρομακτικό, που μου έδειξε τον Κώστα Μπακογιάννη πρωθυπουργό, να εύχεται χρόνια πολλά με τα σαγόνια γεμάτα σκόνη από τους κουραμπιέδες της Ντόρας.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Δεκ 2019, 15:33Εγώ παραδέχομαι και ότι είσαι λεφτάς και βγάζεις γούστα ανά πάσα στιγμή. Μη με βάζεις μαζί με τους άλλους. Ευχαριστώ για τις ευχές, καλό προϋπολογισμό για την οικογένεια.
Ordem e Progresso.
Έχει πολλές ερμηνείες, η αρχική μου έμπνευση προέρχεται από αντιστροφή στην μεταφορά από ελ σε αρχαία αγγλικά με διαφορετικούς χαραχτήρες της ονομασίας γνωστής μπάντας των 80ς σε συνδυασμό με υπονοούμενα τριχασμένης προσωπικότητας χαοτικής περσόνας του πχώρουμ + ότι δεν βγαίνεις και πολύ έξω τελευταία (άρα κάθεσαι σπίτι) +Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Δεκ 2019, 15:36sys3x έγραψε: 28 Δεκ 2019, 15:28Έλα, εδώ σε χω, γενιά του house.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Δεκ 2019, 14:58
Πολύ πολύ δυνατός. Σε παραδέχομαι. Καλές γιορτές προσωπικά και αγάπη πολλή.
Κανάς άλλος. Βασικά... καμιά άλλη;
καμμιά σχέση με την σειρά δηλαδή αλλά όποιος έχει τη μύγα... αλλά σιγά μην είσαι και ηπατολόγος.
.
.
- Γενιά της Αμαρτίας
Πως να βγω ο κύριος κατάθλιψη;sys3x έγραψε: 28 Δεκ 2019, 15:46Έχει πολλές ερμηνείες, η αρχική μου έμπνευση προέρχεται από αντιστροφή στην μεταφορά από ελ σε αρχαία αγγλικά με διαφορετικούς χαραχτήρες της ονομασίας γνωστής μπάντας των 80ς σε συνδυασμό με υπονοούμενα τριχασμένης προσωπικότητας χαοτικής περσόνας του πχώρουμ + ότι δεν βγαίνεις και πολύ έξω τελευταία (άρα κάθεσαι σπίτι) +Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Δεκ 2019, 15:36
Όταν βγαίνω κοιτάω άλλες γκόμενες και σκέφτομαι αυτήν.
Πολύ σ' ευχαριστώ.
Παρακαλώ ρε.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Δεκ 2019, 15:48Πως να βγω ο κύριος κατάθλιψη;sys3x έγραψε: 28 Δεκ 2019, 15:46Έχει πολλές ερμηνείες, η αρχική μου έμπνευση προέρχεται από αντιστροφή στην μεταφορά από ελ σε αρχαία αγγλικά με διαφορετικούς χαραχτήρες της ονομασίας γνωστής μπάντας των 80ς σε συνδυασμό με υπονοούμενα τριχασμένης προσωπικότητας χαοτικής περσόνας του πχώρουμ + ότι δεν βγαίνεις και πολύ έξω τελευταία (άρα κάθεσαι σπίτι) +Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Δεκ 2019, 15:36
Όταν βγαίνω κοιτάω άλλες γκόμενες και σκέφτομαι αυτήν.
Πολύ σ' ευχαριστώ.
Η θλίψη είναι δύναμη και η κατάθλιψη υπερδύναμη, βάστα γερά.
Σε αφιερώνω και ένα ποίμα μου:
η άγνοια δεν είναι δύναμη
είναι ένα μπούμερανγκ που στον γυρισμό του
σαρώνει τα πάντα.
.
.
- Γενιά της Αμαρτίας
Χε χε ήταν όμορφο
Απλά πηγαίνει το νευρωσικό μυαλό μου σ' αυτήν τη μία
@sys3x
Απλά πηγαίνει το νευρωσικό μυαλό μου σ' αυτήν τη μία
@sys3x
Σωστά, "Θεία_Φ"!
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Θεία, μπορείς σε παρακαλώ πολύ να βάλεις πίσω το κανονικό σου άβαταρ γιατί μπερδεύομαι;
Ευχαριστώ θείτσαμ.
.
.
Εεεεμ!!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση