Θα ερθω μια μερα στη θεσσαλονικη.bluerose έγραψε: 27 Δεκ 2019, 13:33!!!Ορέστης 35 έγραψε: 26 Δεκ 2019, 10:03 Καθε μερα τριβω τα κουζινικα με μια οδοντοβουρτσα, γι αυτο λαμπουν.
Θα έρθεις για καφέ;
Νοικοκυρη μου εσυ. Πολυ σημαντικό
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
-
Ορέστης 35
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
-
Ορέστης 35
Πολυ ωραιο μπραβο!
Ευχαριστώ παιδιά. Χρησιμοποίησα royal icing.
- Eθνικοκοινωνιστης
να πας απο του Υπερ που θελει αυτογραφο μαλλονΟρέστης 35 έγραψε: 27 Δεκ 2019, 14:45Θα ερθω μια μερα στη θεσσαλονικη.bluerose έγραψε: 27 Δεκ 2019, 13:33!!!Ορέστης 35 έγραψε: 26 Δεκ 2019, 10:03 Καθε μερα τριβω τα κουζινικα με μια οδοντοβουρτσα, γι αυτο λαμπουν.
Θα έρθεις για καφέ;
Νοικοκυρη μου εσυ. Πολυ σημαντικό
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Πάρα πολύ ωραίο πραγματι. Μπορείς να το πας άνετα και δώρο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Θελω κι εγω να φταξω κατι ωραιο αλλα να ειναι και νηστισιμο. Καποιο ειδος σοκολατενιου μελομακαρονου. Ισως μια τουρτα με ζυμη μελομακαρονου.
Θα ενιωθα πολυ θλιψη να φτιαξω ενα τετοιο αριστουργημα σαν το σπιτακι και θα επρεπε να το διαλυσω ή να μου το διαλυσουν τα πιτσιρικια για να το φαμε.
Καλυτερα να το εφτιαχνες ξυλινο να εμενε κιολας
Καλυτερα να το εφτιαχνες ξυλινο να εμενε κιολας
Αγάπης δε ουδέν μείζον ούτε ίσον εστί.
Όχι τούρτα. Τάρτα. Με βάση τριμμένα μελομακάρονα και κρέμα λεμόνι και από πάνω σκορπισμένο τριμμένο φυστίκι αιγίνης,ξύσμα λεμονιού και καστανή ζάχαρη.Ορέστης 35 έγραψε: 27 Δεκ 2019, 15:04 Θελω κι εγω να φταξω κατι ωραιο αλλα να ειναι και νηστισιμο. Καποιο ειδος σοκολατενιου μελομακαρονου. Ισως μια τουρτα με ζυμη μελομακαρονου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Κι αυτο ωραια ιδεα!Naida έγραψε: 27 Δεκ 2019, 15:11Όχι τούρτα. Τάρτα. Με βάση τριμμένα μελομακάρονα και κρέμα λεμόνι και από πάνω σκορπισμένο τριμμένο φυστίκι αιγίνης,ξύσμα λεμονιού και καστανή ζάχαρη.Ορέστης 35 έγραψε: 27 Δεκ 2019, 15:04 Θελω κι εγω να φταξω κατι ωραιο αλλα να ειναι και νηστισιμο. Καποιο ειδος σοκολατενιου μελομακαρονου. Ισως μια τουρτα με ζυμη μελομακαρονου.
Η κρέμα δε θα θέλει αβγά;Ορέστης 35 έγραψε: 27 Δεκ 2019, 15:13Κι αυτο ωραια ιδεα!Naida έγραψε: 27 Δεκ 2019, 15:11Όχι τούρτα. Τάρτα. Με βάση τριμμένα μελομακάρονα και κρέμα λεμόνι και από πάνω σκορπισμένο τριμμένο φυστίκι αιγίνης,ξύσμα λεμονιού και καστανή ζάχαρη.Ορέστης 35 έγραψε: 27 Δεκ 2019, 15:04 Θελω κι εγω να φταξω κατι ωραιο αλλα να ειναι και νηστισιμο. Καποιο ειδος σοκολατενιου μελομακαρονου. Ισως μια τουρτα με ζυμη μελομακαρονου.![]()
Γιατί νηστίσιμο; Τελείωσε η νηστεία.
Εντιτ... Το έτρωγα ευευευευυευευευευκολα!
-
Ορέστης 35
Το εχω υποσχεθει στη μπλου. Μπορει να κανω μια κρεμ ντε μαρον.Custom_F έγραψε: 27 Δεκ 2019, 15:15Η κρέμα δε θα θέλει αβγά;Ορέστης 35 έγραψε: 27 Δεκ 2019, 15:13Κι αυτο ωραια ιδεα!Naida έγραψε: 27 Δεκ 2019, 15:11
Όχι τούρτα. Τάρτα. Με βάση τριμμένα μελομακάρονα και κρέμα λεμόνι και από πάνω σκορπισμένο τριμμένο φυστίκι αιγίνης,ξύσμα λεμονιού και καστανή ζάχαρη.![]()
Υπαρχει και νηστισιμη νομιζω.Custom_F έγραψε: 27 Δεκ 2019, 15:15Η κρέμα δε θα θέλει αβγά;Ορέστης 35 έγραψε: 27 Δεκ 2019, 15:13Κι αυτο ωραια ιδεα!Naida έγραψε: 27 Δεκ 2019, 15:11
Όχι τούρτα. Τάρτα. Με βάση τριμμένα μελομακάρονα και κρέμα λεμόνι και από πάνω σκορπισμένο τριμμένο φυστίκι αιγίνης,ξύσμα λεμονιού και καστανή ζάχαρη.![]()
Εντιτ... Το έτρωγα ευευευευυευευευευκολα!
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αααααα οκ τότε.Ορέστης 35 έγραψε: 27 Δεκ 2019, 15:16Το εχω υποσχεθει στη μπλου. Μπορει να κανω μια κρεμ ντε μαρον.
Αλλά κ για την μπλου έχει τελειώσει η νηστεία...
-
Ορέστης 35
Μπορει να εχει το λογο της που το παραγγειλε νηστισιμο. Μπορει να υπαρχει ανωτερος λογος.Custom_F έγραψε: 27 Δεκ 2019, 15:18Αααααα οκ τότε.Ορέστης 35 έγραψε: 27 Δεκ 2019, 15:16Το εχω υποσχεθει στη μπλου. Μπορει να κανω μια κρεμ ντε μαρον.
Ναι βρε, απλά λέω μήπως το είχε παραγγείλει πριν τα Χριστούγεννα...Ορέστης 35 έγραψε: 27 Δεκ 2019, 15:19Μπορει να εχει το λογο της που το παραγγειλε νηστισιμο. Μπορει να υπαρχει ανωτερος λογος.Custom_F έγραψε: 27 Δεκ 2019, 15:18Αααααα οκ τότε.Ορέστης 35 έγραψε: 27 Δεκ 2019, 15:16
Το εχω υποσχεθει στη μπλου. Μπορει να κανω μια κρεμ ντε μαρον.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 523 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 0 Απαντήσεις