Άρα η Αγορά ως προσφορά και ζήτηση ρυθμίζει το ποια επαγγέλματα είναι χρήσιμα και ποια όχιαλασκα15++ έγραψε: 26 Δεκ 2019, 17:30 Παλιά τα επαγγέλματα του τσαγκάρη και της μοδίστρας(της γειτονιάς) ήταν χρήσιμα. Τώρα αγοράζεις καινούργια παπούτσια και ρούχα κάθε λίγο και λιγάκι.
Τώρα πολλά παιδιά πάνε στον παιδικό σταθμό και στην εποχή μας αυτά τα επαγγέλματα είναι χρήσιμα.
Παλιά δε δούλευε η μητέρα και τα πρόσεχε και η γιαγιά τα παιδιά
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επαγγέλματα μειωμένης κοινωνικής χρησιμότητας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Επαγγέλματα μειωμένης κοινωνικής χρησιμότητας
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
η τελευταία σου πρόταση τι σχέση έχει με αυτό που γράφω; θεωρώ εγώ μήπως αποδεκτό κάτι τέτοιο;ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Δεκ 2019, 16:28Προφανώς, είσαι τελείως εκτός αθλητικών δρώμενων. Ένα πολύ σημαντικό ποσοστό των σημερινών αθλητών, είναι φοιτητές ή πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ. Και οι περισσότεροι από τους παλιότερους ακόμη και αν δεν είχαν ακαδημαϊκή κατάρτιση (που πολλοί είχαν) συνέχιζαν ως προπονητές στον τομέα τους. Και στον συγκεκριμένο χώρο, μετράει η καθαρά πρακτική εξειδίκευση, που παράγει αποτελέσματα και όχι τα ακαδημαϊκά πτυχία. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ειδικώς στους αθλητές, η όποια χρηματική "αποζημίωση" από το κράτος, δεν ήταν ποτέ το κύριο ζητούμενο τους και πάντα ήταν ένα πολύ μικρό ποσό σε σχέση με τις αποδοχές που είχαν από τις μη κρατικές δραστηριότητες τους. Σαφώς η κρίση, ήταν ένας από τους λόγους που έπεσε μαχαίρι ΚΑΙ στις αθλητικές ιδιωτικές χορηγίες στον επαγγελματικό χώρο αλλά δεν ήταν τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο απ' ό,τι συνέβη σε όλα τα επαγγέλματα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Δεκ 2019, 15:48το ένα δεν αναιρεί το άλλοΓΑΛΗ έγραψε: 26 Δεκ 2019, 15:37
Δεν είναι ΜΙΑ στιγμή, είναι η θεσμικότητα του αντικειμένου.
Αν μη τι άλλο, η συγκεκριμένη στιγμή εκ των πραγμάτων προέκυψε μετά από χρόνια προσπάθειας σε πολλα επίπεδα και μια σαφέστατη αξιολόγηση.
Υπάρχουν άλλοι που πληρώνονται δια βίου χωρίς να έχουν καταβάλει ούτε το 1/100 της προσπάθειας των αθλητών και το κυριώτερο χωρίς αξιολογήσεις.
δεν είναι κοινωνικά χρήσιμο το μετάλλιο
δεν είναι κοινωνικά χρήσιμη η όλη προσπάθεια, είναι προσωπική του επιλογή και προσωπικό του πάθος και αγάπη
δεν βλέπω το λόγο να πρέπει να τον πληρώνει το κοινωνικό σύνολο χωρίς να προσφέρει κάτι που όντως είναι χρήσιμο
πχ πολλούς αθλητές μαχητικών αθλημάτων που διακρίνονται τους προσλαμβάνουν σε ακαδημίες αστυνομίας ή στρατού για να διδάξουν κάποια βασικά πράγματα, αυτό είναι θεμιτό
το να διορίσεις όμως κάποιον τιμής ένεκεν σε κάποια θέση τυπικά μόνο για να παίρνει έναν μισθό είναι κοινωνικά επιζήμιο
Με λίγα λόγια, μου φαίνεται κυριολεκτικά άτοπη η οποιαδήποτε κριτική προσέγγιση για τη δια βίου εξασφάλιση των καλών αθλητών, στη χώρα που θεωρείται κοινωνικά αποδεκτό να παίρνει ένας υε δεκο την ίδια ή μεγαλύτερη σύνταξη με κάποιον χειρουργό.
το αντίθετο
προσπάθησε να καταλάβεις την ουσία αυτών που γράφω
δεν απαξιώνω ούτε τη προσπάθεια ούτε τον κόπο, δεν λέω ότι είναι εύκολο
αυτό που γράφω είναι πως δεν προσφέρουν τίποτα στο κοινωνικό σύνολο, τόσο απλό
δεν θα πάθουμε απολύτως τίποτα αν δεν κερδίσουμε ως χώρα ούτε μισό μετάλλιο για 10 χρόνια
ο καβαλιέρε γράφει πως προσφέρουν εθνική περηφάνια
παπάρια
κέρδισε πριν 20 χρόνια ένας ένα μετάλλιο και κάτι χέστηκε στα γύφτικα και θα πρέπει εγώ από τους φόρους μου να τον πληρώνω μέχρι σήμερα
αν είναι πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ να δουλέψουν για να ζήσουν μετά, έχοντας κάνει όνομα στο άθλημά τους (προφανώς το κάνουν κάποιοι) όχι να πληρώνονται από τον ΕΣ τιμής ένεκεν
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Για το χρυσό μετάλλιο του μπάσκετ του 1987 ακόμα κάνουν αφιερώματα, όσοι ζήσαν εκείνη τη νύχτα ξέρουν. Σαράντα καρδιοχειρουργοί Έλληνες να σώσουν 40,000,000 ζωές, δεν θα χεστεί φοράδα, παρά μόνο των συγγενών των ασθενών και των ασθενών των ίδιων. Ο κόσμος είναι ηλίθιος, ας του παρέχουμε τους ήρωες που θέλουν. Είμαι υπέρ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Δεκ 2019, 18:50η τελευταία σου πρόταση τι σχέση έχει με αυτό που γράφω; θεωρώ εγώ μήπως αποδεκτό κάτι τέτοιο;
το αντίθετο
δεν θα πάθουμε απολύτως τίποτα αν δεν κερδίσουμε ως χώρα ούτε μισό μετάλλιο για 10 χρόνια
παπάρια
κέρδισε πριν 20 χρόνια ένας ένα μετάλλιο και κάτι χέστηκε στα γύφτικα και θα πρέπει εγώ από τους φόρους μου να τον πληρώνω μέχρι σήμερα
αν είναι πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ να δουλέψουν για να ζήσουν μετά, έχοντας κάνει όνομα στο άθλημά τους (προφανώς το κάνουν κάποιοι) όχι να πληρώνονται από τον ΕΣ τιμής ένεκεν
Ordem e Progresso.
Για το αθλητισμό δεν έχω να πω κάτι, δεν έχω ασχοληθεί, αλλά ακόμη και το γεγονός του 1987 στο μπάσκετ είχε πολλές παράπλευρες θετικές επιπτώσεις. Εκεί που δεν είχαμε καμία σχέση με το μπάσκετ, το άθλημα στην χώρα άρχισε να παίρνει τα πάνω του, να ασχολούνται πολλοί νέοι κ.ο.κ.
Οι αρχαίοι 'Ελληνες είχαν τον προσωπικό προπονητή ο οποίος καθόριζε την τροφή, την προετοιμασία, σε ένα γερμανικό ντοκιμαντέρ που έβλεπα, είχαν βρει σκελετό αθλητή, γύρω στο 1,65 και με οστό κνήμης πέντε φορές πιο χοντρό από του κανονικού ανθρώπου. Ο αθλητισμός έχει πολλές θετικές επιπτώσεις.
Για του υπόλοιπους ήρωες ας είμαστε λίγο επιφυλακτικοί. Καμιά φορά δεν γίνεται να σε ταίζουν σκουπίδια καθημερινά. Τόσο φυσικά, όσο και πνευματικά. Ο άνθρωπος δεν τα ανέχεται για πολύ καιρό.
Οι αρχαίοι 'Ελληνες είχαν τον προσωπικό προπονητή ο οποίος καθόριζε την τροφή, την προετοιμασία, σε ένα γερμανικό ντοκιμαντέρ που έβλεπα, είχαν βρει σκελετό αθλητή, γύρω στο 1,65 και με οστό κνήμης πέντε φορές πιο χοντρό από του κανονικού ανθρώπου. Ο αθλητισμός έχει πολλές θετικές επιπτώσεις.
Για του υπόλοιπους ήρωες ας είμαστε λίγο επιφυλακτικοί. Καμιά φορά δεν γίνεται να σε ταίζουν σκουπίδια καθημερινά. Τόσο φυσικά, όσο και πνευματικά. Ο άνθρωπος δεν τα ανέχεται για πολύ καιρό.
Εγώ καταλαβαίνω πολύ καλά τι λες αλλά αυτό που σου διαφεύγει είναι ότι αν κάνεις μια λεπτομερή στατιστική του αριθμού των ανθρώπων που απασχολούνται επαγγελματικά στον ΕΣ και στα σώματα ασφαλείας, θα διαπιστώσεις ότι αυτοί που κουράστηκαν περισσότερο και είχαν τους περισσότερους τραυματισμούς για την τιμή του έθνους είναι οι αθλητές.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Δεκ 2019, 18:50η τελευταία σου πρόταση τι σχέση έχει με αυτό που γράφω; θεωρώ εγώ μήπως αποδεκτό κάτι τέτοιο;ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Δεκ 2019, 16:28Προφανώς, είσαι τελείως εκτός αθλητικών δρώμενων. Ένα πολύ σημαντικό ποσοστό των σημερινών αθλητών, είναι φοιτητές ή πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ. Και οι περισσότεροι από τους παλιότερους ακόμη και αν δεν είχαν ακαδημαϊκή κατάρτιση (που πολλοί είχαν) συνέχιζαν ως προπονητές στον τομέα τους. Και στον συγκεκριμένο χώρο, μετράει η καθαρά πρακτική εξειδίκευση, που παράγει αποτελέσματα και όχι τα ακαδημαϊκά πτυχία. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ειδικώς στους αθλητές, η όποια χρηματική "αποζημίωση" από το κράτος, δεν ήταν ποτέ το κύριο ζητούμενο τους και πάντα ήταν ένα πολύ μικρό ποσό σε σχέση με τις αποδοχές που είχαν από τις μη κρατικές δραστηριότητες τους. Σαφώς η κρίση, ήταν ένας από τους λόγους που έπεσε μαχαίρι ΚΑΙ στις αθλητικές ιδιωτικές χορηγίες στον επαγγελματικό χώρο αλλά δεν ήταν τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο απ' ό,τι συνέβη σε όλα τα επαγγέλματα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Δεκ 2019, 15:48
το ένα δεν αναιρεί το άλλο
δεν είναι κοινωνικά χρήσιμο το μετάλλιο
δεν είναι κοινωνικά χρήσιμη η όλη προσπάθεια, είναι προσωπική του επιλογή και προσωπικό του πάθος και αγάπη
δεν βλέπω το λόγο να πρέπει να τον πληρώνει το κοινωνικό σύνολο χωρίς να προσφέρει κάτι που όντως είναι χρήσιμο
πχ πολλούς αθλητές μαχητικών αθλημάτων που διακρίνονται τους προσλαμβάνουν σε ακαδημίες αστυνομίας ή στρατού για να διδάξουν κάποια βασικά πράγματα, αυτό είναι θεμιτό
το να διορίσεις όμως κάποιον τιμής ένεκεν σε κάποια θέση τυπικά μόνο για να παίρνει έναν μισθό είναι κοινωνικά επιζήμιο
Με λίγα λόγια, μου φαίνεται κυριολεκτικά άτοπη η οποιαδήποτε κριτική προσέγγιση για τη δια βίου εξασφάλιση των καλών αθλητών, στη χώρα που θεωρείται κοινωνικά αποδεκτό να παίρνει ένας υε δεκο την ίδια ή μεγαλύτερη σύνταξη με κάποιον χειρουργό.
το αντίθετο
παπάρια
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Δεκ 2019, 00:44ο άνθρωπος έχει ανάγκες
έχει πέραν αυτών της άμεσης επιβίωσης
ως κοινωνικό ον έχει ανάγκες για ψυχαγωγία, κοινωνικοποίηση κτλ
στη πραγματικότητα όμως οι ανάγκες του καλύπτονται πολύ πιο εύκολα απ'όσο νομίζουμε σήμερα
νομίζεις ότι είσαι πραγματικά πιο ευτυχισμένος από έναν άνθρωπο που έζησε μερικές χιλιάδες χρόνια πριν επειδή εκπληρώνεις ανάγκες (οι οποίες δεν είναι επίπλαστες για σένα) που δεν εκπλήρωνε εκείνος;
γιατί; επειδή έχεις πολυτέλειες που δεν είχε; επειδή έχεις το σμαρτφον σου ή τη δυνατότητα να έχεις τον προσωπικό σου life coacher να σου πιπιπλίζει το μυαλό για να πλάσεις μια άλλη πραγματικότητα από αυτή που ζεις;
σημασία έχει το πώς νιώθει κάποιος και δεν δέχομαι ότι εμείς σήμερα είμαστε ευτυχισμένοι γιατί εκπληρώνουμε όλες τις ανάγκες μας, ενώ οι άνθρωποι που έζησαν πριν από εμάς ζούσαν σε μια πλάνη ή ότι δεν υπήρξε ο άνθρωπος ποτέ πραγματικά ευτυχισμένος πριν την εποχή μας
εμείς οι ίδιοι έχουμε κάνει τη ζωή μας δυσκολότερη και πιο περίπλοκη, εμείς θεωρούμε πως έχουμε περισσότερες ανάγκες από τους άμεσους προγόνους μας.
η ζωή στην ουσία της παραμένει ίδια και απλή
ο πολιτισμός που λέει ο Nero δεν αναπτύχθηκε δημιουργώντας νέες ανάγκες, αλλά στη βάση κάλυψης (και βελτίωσης) των πραγματικών
σήμερα, στην εποχή του κορεσμού και της αφθονίας, την εποχή του επιθετικού καπιταλισμού και της απόλυτης απληστίας και ασέβειας προς τη φυσική ζωή γεννιέται αυτό το φαινόμενο
.
Κάπως έτσι φτάνουμε οι τριμάλακες νά αξιολογούμε τίς κοινωνίες μέ τό ΑΕΠ....
Νά θεωρούμε πρωτόγονη κ δυστυχισμένη μιά κοινωνία επειδή δέν έχει σεσουάρ μαλλιών ή τεχνητά νύχια....
Γιατί εκεί πού περιμέναμε ο ελεύθερος χρόνος πού θά προέκυπτε από τήν Τεχνολογία
νά επενδυθεί στήν αυτοβελτίωση τήν έρευνα τήν δημιουργική απασχόληση τήν καινοτομική τή διά βίου μάθηση...
επενδύθηκε στήν Επίδειξη....καί στή Γηλεόραση.....
Δράμα.....καί Φρίκη....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Στην Ελλάδα αμφιβάλλω αν αυτός ο ελεύθερος χρόνος και το χρήμα επιστρέφουν σε αυτόν που τα παράγει ώστε να τα χρησιμοποιήσει για δημιουργικές απασχολήσεις ή και για ξεσκάσει τέλος πάντων ή να κάνει κανένα ταξίδι. Πηγαίνει στα μαλλιά και τα νύχια κλπ. διαφόρων που δεν τα παράγουν. Το είχα αντιληφθεί ήδη από όταν πάτησα το πόδι μου πίσω ξανά. Και λόγω του ότι δεν έχουμε υψηλό ΑΕΠ και αν έχουμε το πήραμε δανεικό από τις επόμενες γενιές, καταλαβαίνει κανείς την καταστροφή. Στην άλλη χώρα που ζούσα ακόμη και με την πιο ταπεινή εργασία έκανες όνειρα, είχες ελεύθερο χρόνο, τώρα δεν ξέρω τι γίνεται βέβαια, έχουν εισάγει πολύ πράμα το οποίο αμφιβάλλω αν θα κάνει κάτι δημιουργικό.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 26 Δεκ 2019, 19:16
Κάπως έτσι φτάνουμε οι τριμάλακες νά αξιολογούμε τίς κοινωνίες μέ τό ΑΕΠ....
Νά θεωρούμε πρωτόγονη κ δυστυχισμένη μιά κοινωνία επειδή δέν έχει σεσουάρ μαλλιών ή τεχνητά νύχια....
Γιατί εκεί πού περιμέναμε ο ελεύθερος χρόνος πού θά προέκυπτε από τήν Τεχνολογία
νά επενδυθεί στήν αυτοβελτίωση τήν έρευνα τήν δημιουργική απασχόληση τήν καινοτομική τή διά βίου μάθηση...
επενδύθηκε στήν Επίδειξη....καί στή Γηλεόραση.....
Δράμα.....καί Φρίκη....
.
https://www.literai.com/story/4a23359a57Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Δεκ 2019, 15:58 Αλλά σε όλα τα προτζεκσιονς αυτά θα είναι τα τελευταία που θα φύγουν
Εγώ δε μιλάω για αδικία, μιλάω με το μάτι κάποιου που ξέρει πολύ καλά πώς δουλεύουν όλα αυτά. Στ' αλήθεια, όχι projections. Ο κόσμος (κυρίως ο αμόρφωτος όπως εσύ) νομίζει ότι είναι δύσκολο να εξομοιωθεί ένας λόγιος ενώ στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο δύσκολο να εξομοιωθεί ένας υδραυλικός. Τα προβλήματα που θεωρείς δύσκολα (αυτά "που μας κάνουν ανθρώποι" σνιφ) δεν είναι αληθινά δύσκολα, απλά πετάς μια πέτρα και σκοτώνεις τρεις βλάκες που είναι ικανοί να τα κάνουν μια χαρά για πολύ λιγότερο απ' όσο στοιχίζει η αυτοματοποίησή τους.
- Dwarven Blacksmith
Mωρα και κασιδα .. ποιος σου είπε δεν πληρώνομαι ;. Θα σε πετάξω σε καμία νταπια να κάνεις παρέα με τα βατράχια.Στραβωσες γλυκιά μου ,που με σιχτηριζεις κιόλας . Ξέρεις τον λόγο γλυκιά μου πεταλουδιτσα που στράβωσες; Σουργελο είμαι ...... πόσο με πληγώνεις !Antigeist έγραψε: 25 Δεκ 2019, 22:34Και ποιος σου είπε μωρέ εσένα ότι είναι κακό να είσαι νοικοκυρά; Μιλάμε για επαγγέλματα. Η νοικοκυρά δεν είναι επάγγελμα γιατί δεν πληρώνεται. Μπαίνει το κάθε σούργελο, δεν διαβάζει τα ποστ και νομίζει ότι είμαστε κομουνιστές. Αι σιχτίρ.Kiki mat έγραψε: 25 Δεκ 2019, 21:10Συμφωνω ,εγώ έχω ακίνητα ,χωράφια και επιλέγω να μαι νοικοκυρά είναι κατακριτέο; ( Τι μου χουν σουρει..)ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 25 Δεκ 2019, 21:07 Γιατί το επάγγελμα που κάνουμε θα πρέπει να είναι κοινωνικά χρήσιμο ;
Και όχι απλά κερδοφόρο για εμάς ;
Στο φινάλε δουλεύουμε για να βγάλουμε χρήματα και όχι για να είμαστε κάπου κοινωνικά χρήσιμοι ..
Θεωρείς παράδειγμα ότι το να μελετάς 10 χρόνια είναι δυσκολότερο απ' το να αθλείσαι σε πρωταθλητικό επίπεδο 10 χρόνια; Θεωρείς ότι ο αθλητισμός δε σώζει ζωές; Η νεολαία θα περνούσε καλυτερα χωρίς αθλητισμό;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Δεκ 2019, 16:01το θεωρώ άδικοCavaliere έγραψε: 26 Δεκ 2019, 15:57 Επειδή δεν έχουμε μοναρχία να τους βαφτίζουμε ιππότες, τους δίνουμε τίτλο αξιωματικού, και μισθό αξιωματικού. Δεν έγινε και τίποτα, μικρή ζημιά. Να έφταιγε αυτό...
άλλοι άνθρωποι μελετούν μια ζωή, προσφέρουν έργο, σώζουν ζωές, διακινδυνεύουν τη ζωή τους καθημερινά και στο τέλος παίρνουν τα αρχίδια μου
αλλά ο άλλος επειδή πήρε ένα μετάλλιο θα πληρώνεται μια ζωή
και οι παπαδες. δεν προσφερουν τιποτα, και ειναι και καργα διεφθαρμενοι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Δεκ 2019, 17:55lonelyrider έγραψε: 25 Δεκ 2019, 16:04 Πράκτορες ΟΠΑΠ και γενικότερα όσοι εμπορεύονται τον τζόγο.
Πάσης φύσεως αθλητές, ποδοσφαιριστές, μπασκετμπολίστες κτλ κτλ.
Και να φανταστείτε παρακολουθώ μπάλα. Παρόλαυτα αντιλαμβάνομαι ότι οι παραπάνω 2 κατηγορίες επαγγελμάτων προσφέρουν αέρα κοπανιστό στη κοινωνία. Αφήστε που στην Ελλάδα είναι και διεφθαρμένα.![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μα σε καμία περίπτωση δεν καταδικάζω ή μειώνω τον αθλητισμόΊφιδα έγραψε: 27 Δεκ 2019, 09:52Θεωρείς παράδειγμα ότι το να μελετάς 10 χρόνια είναι δυσκολότερο απ' το να αθλείσαι σε πρωταθλητικό επίπεδο 10 χρόνια; Θεωρείς ότι ο αθλητισμός δε σώζει ζωές; Η νεολαία θα περνούσε καλυτερα χωρίς αθλητισμό;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Δεκ 2019, 16:01το θεωρώ άδικοCavaliere έγραψε: 26 Δεκ 2019, 15:57 Επειδή δεν έχουμε μοναρχία να τους βαφτίζουμε ιππότες, τους δίνουμε τίτλο αξιωματικού, και μισθό αξιωματικού. Δεν έγινε και τίποτα, μικρή ζημιά. Να έφταιγε αυτό...
άλλοι άνθρωποι μελετούν μια ζωή, προσφέρουν έργο, σώζουν ζωές, διακινδυνεύουν τη ζωή τους καθημερινά και στο τέλος παίρνουν τα αρχίδια μου
αλλά ο άλλος επειδή πήρε ένα μετάλλιο θα πληρώνεται μια ζωή
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Ασέβαστος έγραψε: 27 Δεκ 2019, 12:01και οι παπαδες. δεν προσφερουν τιποτα, και ειναι και καργα διεφθαρμενοι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Δεκ 2019, 17:55lonelyrider έγραψε: 25 Δεκ 2019, 16:04 Πράκτορες ΟΠΑΠ και γενικότερα όσοι εμπορεύονται τον τζόγο.
Πάσης φύσεως αθλητές, ποδοσφαιριστές, μπασκετμπολίστες κτλ κτλ.
Και να φανταστείτε παρακολουθώ μπάλα. Παρόλαυτα αντιλαμβάνομαι ότι οι παραπάνω 2 κατηγορίες επαγγελμάτων προσφέρουν αέρα κοπανιστό στη κοινωνία. Αφήστε που στην Ελλάδα είναι και διεφθαρμένα.![]()
το ότι η εκκλησία είναι μια διεφθαρμένη επιχείρηση δεν σημαίνει πως οι απλοί παπάδες της ενορίας δεν προσφέρουν κοινωνικό έργο
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 1061 Προβολές
-