Nandros έγραψε: 24 Δεκ 2019, 20:57
Ο συνταξιούχος πρώην ναυτικός (δεν υπάρχουν τέτοιοι μούτσοι άσχετε)
Φυσικά και υπάρχουν, είναι αυτοί που έμειναν "νέοι" και νουμπαδες για μια ολόκληρη εργασιακή ζωή. Μπορεί να πήραν γαλόνια λόγω επετηριδας ή ίσως εξαιτίας δημοσίων σχέσεων, αλλά βαθιά μέσα τους το ξέρουν ότι πάντα ήταν και θα είναι για παντα μούτσοι
πήγε εκεί και είδε με τα μάτια του.
Δεν είναι σαν εσένα το νεοκομμούνι που τα διάβασες μόνο ή στα είπαν τα άλλα κομμούνια που επίσης δεν είχαν ίδια εμπειρία.
Ξέρεις πόσες επιτόπιες μαρτυρίες και αφηγήσεις από άτομα που έχουν επισκεφτεί την ΕΣΣΔ σε ολόκληρη την πορεία της και όχι σε μεμονωμένες περιόδους όπως εσύ, έχουν καταγραφεί ; Φυσικά και δεν ξέρεις, διότι είσαι όπως πάντα αδιάβαστος.
Γνήσιες αποκαλύψεις από άτομα με κύρος που μένουν ως ιστορικά ντοκουμέντα και έχουν ιστορική αξία , διότι διατρέχουν μια ολόκληρη εποχή, σε αντίθεση με τις τάχα μαρτυρίες ενός μούτσου με περιορισμένη αντίληψη και γνώση .
Εγώ έχω πρόσβαση και έχω μελετήσει αυτά τα ντοκουμέντα, εσύ αντίθετα έχεις μια περιορισμένη οπτική που βασίζεται στην εμπειρία μερικών ημερών όταν αραξατε σε ένα ρωσικό λιμανι. Μια εμπειρία μάλιστα που έχει φιλτραριστει από το δικό σου μυαλό, που συγγνώμη που θα το γράψω αλλά το θεωρώ το λιγότερο περιορισμένης ευθυνης....
Γουστάρεις δεν γουστάρεις, όποτε σε πιάνω να ψεύδεσαι, θα σε "αποκαλύπτω".
.
Τι να αποκαλύψεις ρε φίλε; Μη φαντασιωνεσαι πράγματα και καταστασεις. Παίζεις δύο τρεις κατηγορίες πιο κατω. Δυστυχώς για σένα , υπάρχουν άτομα που το μεγαλύτερο επίτευγμα τους δεν περιορίστηκε στην αποφοιτηση από την ανώτατη σχολή μουτσων. Know your place.