Οτι τι; ολες οι ελπιδες ειναι χαμενες;the comet the course the tail έγραψε: 22 Δεκ 2019, 23:44 συμφωνώ με όσα είπε η Naida, που έχει κολλητό. κάτι θα ξέρει.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτευμένος με την κολλητή μου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Ερωτευμένος με την κολλητή μου
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Εμένα είναι κολλητός, κολλητός. Δεν είναι κολλητός και να παίζει ερωτικό από πίσω.the comet the course the tail έγραψε: 22 Δεκ 2019, 23:44 συμφωνώ με όσα είπε η Naida, που έχει κολλητό. κάτι θα ξέρει.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
LEONAS έγραψε: 22 Δεκ 2019, 23:42
Το 22 σε πείραξε εδώ έχουμε αμφιβολία αν είναι γυναίκες
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
the comet the course the tail
ποιες ελπίδες;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 22 Δεκ 2019, 23:45Οτι τι; ολες οι ελπιδες ειναι χαμενες;the comet the course the tail έγραψε: 22 Δεκ 2019, 23:44 συμφωνώ με όσα είπε η Naida, που έχει κολλητό. κάτι θα ξέρει.![]()
πάντως, κάτι μπορεί να παιχτεί, σε φάση - ας προσπαθήσει το παιδί.
αλλά μετά από 7 χρόνια; ω ρε ανωμαλία. αυτό δεν είναι έρωτας. αυτό είναι απωθημένο μεγάλο.
Εγγυημένος και εμβολιασμένος απο τον παραγωγό ?Naida έγραψε: 22 Δεκ 2019, 23:46Εμένα είναι κολλητός, κολλητός. Δεν είναι κολλητός και να παίζει ερωτικό από πίσω.the comet the course the tail έγραψε: 22 Δεκ 2019, 23:44 συμφωνώ με όσα είπε η Naida, που έχει κολλητό. κάτι θα ξέρει.![]()
-
δεν είπα ότι παίζει κάτι ερωτικό από πίσω.Naida έγραψε: 22 Δεκ 2019, 23:46Εμένα είναι κολλητός, κολλητός. Δεν είναι κολλητός και να παίζει ερωτικό από πίσω.the comet the course the tail έγραψε: 22 Δεκ 2019, 23:44 συμφωνώ με όσα είπε η Naida, που έχει κολλητό. κάτι θα ξέρει.![]()
αλλά και πάλι, πού ξέρεις ο κολλητός σου τι σκέφτεται;
- Γενιά της Αμαρτίας
Το γενικευω και μιλω για τον εαυτο μου κυριωςthe comet the course the tail έγραψε: 22 Δεκ 2019, 23:49ποιες ελπίδες;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 22 Δεκ 2019, 23:45Οτι τι; ολες οι ελπιδες ειναι χαμενες;the comet the course the tail έγραψε: 22 Δεκ 2019, 23:44 συμφωνώ με όσα είπε η Naida, που έχει κολλητό. κάτι θα ξέρει.![]()
![]()
πάντως, κάτι μπορεί να παιχτεί, σε φάση - ας προσπαθήσει το παιδί.
αλλά μετά από 7 χρόνια; ω ρε ανωμαλία. αυτό δεν είναι έρωτας. αυτό είναι απωθημένο μεγάλο.![]()
Πιστεύεις πως αν η Ναιδα ήξερε οτι ο κολλητός της την γουστάρει, θα στο έλεγε;the comet the course the tail έγραψε: 22 Δεκ 2019, 23:50δεν είπα ότι παίζει κάτι ερωτικό από πίσω.Naida έγραψε: 22 Δεκ 2019, 23:46Εμένα είναι κολλητός, κολλητός. Δεν είναι κολλητός και να παίζει ερωτικό από πίσω.the comet the course the tail έγραψε: 22 Δεκ 2019, 23:44 συμφωνώ με όσα είπε η Naida, που έχει κολλητό. κάτι θα ξέρει.![]()
![]()
αλλά και πάλι, πού ξέρεις ο κολλητός σου τι σκέφτεται;![]()
Με πιστοποιητικό.Νon4me έγραψε: 22 Δεκ 2019, 23:50Εγγυημένος και εμβολιασμένος απο τον παραγωγό ?Naida έγραψε: 22 Δεκ 2019, 23:46Εμένα είναι κολλητός, κολλητός. Δεν είναι κολλητός και να παίζει ερωτικό από πίσω.the comet the course the tail έγραψε: 22 Δεκ 2019, 23:44 συμφωνώ με όσα είπε η Naida, που έχει κολλητό. κάτι θα ξέρει.![]()
Ε πως δεν ξέρω, τόσα χρόνια φίλοι είμαστε. Έχουμε κοιμηθεί στο ίδιο κρεβάτι, έχουμε μοιραστεί το ίδιο τσιγάρο. Μόνο στρατό δεν κάναμε παρέαthe comet the course the tail έγραψε: 22 Δεκ 2019, 23:50Naida έγραψε: 22 Δεκ 2019, 23:46Εμένα είναι κολλητός, κολλητός. Δεν είναι κολλητός και να παίζει ερωτικό από πίσω.the comet the course the tail έγραψε: 22 Δεκ 2019, 23:44 συμφωνώ με όσα είπε η Naida, που έχει κολλητό. κάτι θα ξέρει.![]()
![]()
δεν είπα ότι παίζει κάτι ερωτικό από πίσω.![]()
Αν ήξερα ότι με γουστάρει, δεν θα τον έλεγα κολλητό και θα είχα κόψει τα κολλητιλίκια.Bipsco έγραψε: 22 Δεκ 2019, 23:53Πιστεύεις πως αν η Ναιδα ήξερε οτι ο κολλητός της την γουστάρει, θα στο έλεγε;the comet the course the tail έγραψε: 22 Δεκ 2019, 23:50δεν είπα ότι παίζει κάτι ερωτικό από πίσω.Naida έγραψε: 22 Δεκ 2019, 23:46 Εμένα είναι κολλητός, κολλητός. Δεν είναι κολλητός και να παίζει ερωτικό από πίσω.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Δεν έχεις σωτηρία τότε, και να θες να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο μόνο για αυτά μιλάνεΛόρδος Ταντρίδης έγραψε: 22 Δεκ 2019, 23:06Είμαι ναιAwesomatic έγραψε: 22 Δεκ 2019, 22:48 Εκτός αν είσαι ταξιτζής που για κάποιο λόγο μόνο με αυτό ασχολούνται
Κόψε το πολύ ποτό, βρες κανένα χόμπι και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Είσαι μικρός ακόμα και αυτή υπερβολικά μικρή για γάμους και ιστορίες.Για την ακρίβεια ήμουν και μάλλον θα ξαναγίνω .
Σηκώνω τα χέρια ψηλά, άλλαξε επάγγελμα
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Γενιά της Αμαρτίας
Ναιδα νομιζεις οτι δεν καβλωνει για σενα;
Αυτο δεν θα ηταν αφυσικο;
Αυτο δεν θα ηταν αφυσικο;
Naida έγραψε: 22 Δεκ 2019, 23:46Εμένα είναι κολλητός, κολλητός. Δεν είναι κολλητός και να παίζει ερωτικό από πίσω.the comet the course the tail έγραψε: 22 Δεκ 2019, 23:44 συμφωνώ με όσα είπε η Naida, που έχει κολλητό. κάτι θα ξέρει.![]()
Μήπως είναι μπουστης;
Πέσιμο ή χεσιμο; 
-
δεν πιστεύω σε τίποτα. ακόμα και να μου το έλεγε θα κράταγα μια πισινή ότι τρολλάρει. στο πχορουμ είμαστε.Bipsco έγραψε: 22 Δεκ 2019, 23:53Πιστεύεις πως αν η Ναιδα ήξερε οτι ο κολλητός της την γουστάρει, θα στο έλεγε;the comet the course the tail έγραψε: 22 Δεκ 2019, 23:50δεν είπα ότι παίζει κάτι ερωτικό από πίσω.Naida έγραψε: 22 Δεκ 2019, 23:46
Εμένα είναι κολλητός, κολλητός. Δεν είναι κολλητός και να παίζει ερωτικό από πίσω.![]()
- Dwarven Blacksmith
Τους είπες ομως να κοιμηθείτε κουταλάκι να δεις αν είναι σκληρός, ή φοβήθηκες την απάντηση;
Στο ίδιο κρεβάτι με τον κολλητό;Naida έγραψε: 22 Δεκ 2019, 23:56
Ε πως δεν ξέρω, τόσα χρόνια φίλοι είμαστε. Έχουμε κοιμηθεί στο ίδιο κρεβάτι, έχουμε μοιραστεί το ίδιο τσιγάρο. Μόνο στρατό δεν κάναμε παρέα![]()
Όχι που δεν το πιστεύω, αλλά σπάνιο μου φαίνεται χωρίς να γίνει κάτι.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ