Για τα αθλητικά είχες μπει;vantono έγραψε: 16 Δεκ 2019, 17:55
Τωρα που το λες, ειχα πετύχει καποτε στο γιουπορν ενα μαρκούτσαβλο τέτοιου τύπου (λευκός ο κύριος) που ειχε προς τα κατω κλιση, δεν ηταν και τρομερα μεγαλο σε μηκος αλλα ηταν πάνχοντρο και δύσμορφο σαν πατάτα +δυσκίνητο πετσάκι,λες και μολις ειχε αναρρώσει απο διάστρεμμα. Τοσο δύσμορφη μαλαπερδα δεν εχω ξανα δει. Χτύπα γιουπορναία αναζήτηση για british girl gym καπως ετσι, και θα στο βγάλει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
Re: Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
Yippie Kay Yay
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πάει καιρός, δεν θυμάμαι.Airman68 έγραψε: 17 Δεκ 2019, 14:03Για τα αθλητικά είχες μπει;vantono έγραψε: 16 Δεκ 2019, 17:55
Τωρα που το λες, ειχα πετύχει καποτε στο γιουπορν ενα μαρκούτσαβλο τέτοιου τύπου (λευκός ο κύριος) που ειχε προς τα κατω κλιση, δεν ηταν και τρομερα μεγαλο σε μηκος αλλα ηταν πάνχοντρο και δύσμορφο σαν πατάτα +δυσκίνητο πετσάκι,λες και μολις ειχε αναρρώσει απο διάστρεμμα. Τοσο δύσμορφη μαλαπερδα δεν εχω ξανα δει. Χτύπα γιουπορναία αναζήτηση για british girl gym καπως ετσι, και θα στο βγάλει.
vantono έγραψε: 17 Δεκ 2019, 14:05Πάει καιρός, δεν θυμάμαι.Airman68 έγραψε: 17 Δεκ 2019, 14:03Για τα αθλητικά είχες μπει;vantono έγραψε: 16 Δεκ 2019, 17:55
Τωρα που το λες, ειχα πετύχει καποτε στο γιουπορν ενα μαρκούτσαβλο τέτοιου τύπου (λευκός ο κύριος) που ειχε προς τα κατω κλιση, δεν ηταν και τρομερα μεγαλο σε μηκος αλλα ηταν πάνχοντρο και δύσμορφο σαν πατάτα +δυσκίνητο πετσάκι,λες και μολις ειχε αναρρώσει απο διάστρεμμα. Τοσο δύσμορφη μαλαπερδα δεν εχω ξανα δει. Χτύπα γιουπορναία αναζήτηση για british girl gym καπως ετσι, και θα στο βγάλει.Μαλλον για να ψάξω ασκήσεις με αλτήρες είχα μπει, ασχολιομουν φουλ γυμναστηριάκα τότε.
![]()

Yippie Kay Yay
-
Georg Von Balkanen
Sys3x στο μικρόφωνο και Μπίστης στα κιμπόρντ σιγοντάρει διακριτικά στο χτεσινό νήμα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Οθωμανέλλην έγραψε: 21 Δεκ 2019, 09:33 Sys3x στο μικρόφωνο και Μπίστης στα κιμπόρντ σιγοντάρει διακριτικά στο χτεσινό νήμα.
Μην είσαι ζηλιάρης ρε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
νανδρος

-
Ορέστης 35
Τι ειναι καλυτερο, γυμναστηριο ή καλυμβητηριο;vantono έγραψε: 17 Δεκ 2019, 14:05Πάει καιρός, δεν θυμάμαι.Airman68 έγραψε: 17 Δεκ 2019, 14:03Για τα αθλητικά είχες μπει;vantono έγραψε: 16 Δεκ 2019, 17:55
Τωρα που το λες, ειχα πετύχει καποτε στο γιουπορν ενα μαρκούτσαβλο τέτοιου τύπου (λευκός ο κύριος) που ειχε προς τα κατω κλιση, δεν ηταν και τρομερα μεγαλο σε μηκος αλλα ηταν πάνχοντρο και δύσμορφο σαν πατάτα +δυσκίνητο πετσάκι,λες και μολις ειχε αναρρώσει απο διάστρεμμα. Τοσο δύσμορφη μαλαπερδα δεν εχω ξανα δει. Χτύπα γιουπορναία αναζήτηση για british girl gym καπως ετσι, και θα στο βγάλει.Μαλλον για να ψάξω ασκήσεις με αλτήρες είχα μπει, ασχολιομουν φουλ γυμναστηριάκα τότε.
![]()
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Με την τσόντα φτιάχνεις απίστευτα γερούς πήχεις,πάντως. Αρκεί να τον παίζεις εναλλάξ, και να μην ξεχνιέσαι.
-
the comet the course the tail
bluerose πριν

bluerose μετά

bluerose μετά

Spoiler
- hellegennes
Το πέτυχα πριν λίγο καιρό. Πολύ θλιβερό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
θλιβερό αλλά είναι κάτι που συμβαίνει
-
Ορέστης 35
Που ειναι η μπλου;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-