Α εδω το εβαλα;Custom_F έγραψε: 19 Δεκ 2019, 07:33Αυτό τι σχέση έχει με το νήμα;Ορέστης 35 έγραψε: 19 Δεκ 2019, 07:31 Γιατροι εναντιον δικηγορων
https://mobile.twitter.com/ABC/status/1 ... Fisteve%2F
Τι έχω χάσει;..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι έφαγα έξω, το νήμα του μπεκιάρη.
-
Ορέστης 35
Re: Τι έφαγα έξω, το νήμα του μπεκιάρη.
Έτσι ακριβώς. Είναι μεγαλο θέμα να υπάρχει ευχάριστο κλίμα,βγαίνει και στον πελάτη και είναι συν για την επιχείρηση. Εμένα ας πούμε με κέρδισε σαν πελάτη. Θα ξαναπάω αν και δεν είναι στα οικονομικά μου.the comet the course the tail έγραψε: 19 Δεκ 2019, 06:46η καλή διάθεση ενός υπάλληλου, καμιά φορά αντικατοπτρίζει και τις καλές συνθήκες εργασίες, καλούς εργοδότες κλπ.Naida έγραψε: 19 Δεκ 2019, 06:36Από δω ως εκεί. Τι από που κι ως που κάνουν χιούμορ; Άνθρωποι είναι, την δουλειά τους κάνουν και την κάνουν ευχάριστα.
οι σερβιτόροι άνθρωποι είναι και γι' αυτό ΔΕΝ είναι πάντα ευχάριστοι.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Εγω εχω μπανισει μια ωραια φαρμακοποιο με σκουλαρικι στη μυτη.Naida έγραψε: 19 Δεκ 2019, 08:27Έτσι ακριβώς. Είναι μεγαλο θέμα να υπάρχει ευχάριστο κλίμα,βγαίνει και στον πελάτη και είναι συν για την επιχείρηση. Εμένα ας πούμε με κέρδισε σαν πελάτη. Θα ξαναπάω αν και δεν είναι στα οικονομικά μου.the comet the course the tail έγραψε: 19 Δεκ 2019, 06:46η καλή διάθεση ενός υπάλληλου, καμιά φορά αντικατοπτρίζει και τις καλές συνθήκες εργασίες, καλούς εργοδότες κλπ.Naida έγραψε: 19 Δεκ 2019, 06:36
Από δω ως εκεί. Τι από που κι ως που κάνουν χιούμορ; Άνθρωποι είναι, την δουλειά τους κάνουν και την κάνουν ευχάριστα.
Μπάνισε φουρνάρισσα να είναι συχνότερη η σχέσηΟρέστης 35 έγραψε: Εγω εχω μπανισει μια ωραια φαρμακοποιο με σκουλαρικι στη μυτη.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Ορέστης 35
Ναι ρε γαμωτο, τι να αγοραζω;Μπίστης έγραψε: 19 Δεκ 2019, 08:56Μπάνισε φουρνάρισσα να είναι συχνότερη η σχέσηΟρέστης 35 έγραψε: Εγω εχω μπανισει μια ωραια φαρμακοποιο με σκουλαρικι στη μυτη.
Ξεκινά τα παυσίποναΟρέστης 35 έγραψε: 19 Δεκ 2019, 08:53Εγω εχω μπανισει μια ωραια φαρμακοποιο με σκουλαρικι στη μυτη.Naida έγραψε: 19 Δεκ 2019, 08:27Έτσι ακριβώς. Είναι μεγαλο θέμα να υπάρχει ευχάριστο κλίμα,βγαίνει και στον πελάτη και είναι συν για την επιχείρηση. Εμένα ας πούμε με κέρδισε σαν πελάτη. Θα ξαναπάω αν και δεν είναι στα οικονομικά μου.the comet the course the tail έγραψε: 19 Δεκ 2019, 06:46
η καλή διάθεση ενός υπάλληλου, καμιά φορά αντικατοπτρίζει και τις καλές συνθήκες εργασίες, καλούς εργοδότες κλπ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Και τι θα σκεφτει αν αγοραζω συνεχεια παυσιπονα;Naida έγραψε: 19 Δεκ 2019, 09:09Ξεκινά τα παυσίποναΟρέστης 35 έγραψε: 19 Δεκ 2019, 08:53Εγω εχω μπανισει μια ωραια φαρμακοποιο με σκουλαρικι στη μυτη.Naida έγραψε: 19 Δεκ 2019, 08:27
Έτσι ακριβώς. Είναι μεγαλο θέμα να υπάρχει ευχάριστο κλίμα,βγαίνει και στον πελάτη και είναι συν για την επιχείρηση. Εμένα ας πούμε με κέρδισε σαν πελάτη. Θα ξαναπάω αν και δεν είναι στα οικονομικά μου.εγώ δεν μπανισα τον σερβιτόρο για να ξαναπάω , το μαγαζί σαν περιβάλλον μου άρεσε.
Άλλο η καλή διάθεση και άλλο να νομίζουν οτι είμαστε τίποτα κολλητάρια και να πιάνουν και στασίδι στο τραπέζι μου.the comet the course the tail έγραψε: 19 Δεκ 2019, 06:46η καλή διάθεση ενός υπάλληλου, καμιά φορά αντικατοπτρίζει και τις καλές συνθήκες εργασίες, καλούς εργοδότες κλπ.Naida έγραψε: 19 Δεκ 2019, 06:36Από δω ως εκεί. Τι από που κι ως που κάνουν χιούμορ; Άνθρωποι είναι, την δουλειά τους κάνουν και την κάνουν ευχάριστα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
έχει δίκηο ο ΜπίστηςΟρέστης 35 έγραψε: 19 Δεκ 2019, 08:58Ναι ρε γαμωτο, τι να αγοραζω;Μπίστης έγραψε: 19 Δεκ 2019, 08:56Μπάνισε φουρνάρισσα να είναι συχνότερη η σχέσηΟρέστης 35 έγραψε: Εγω εχω μπανισει μια ωραια φαρμακοποιο με σκουλαρικι στη μυτη.![]()
οι φαρμακοποιές δε γουστάρουν τους πελάτες τους, σου λέει αρρωστιάρηδες
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
αν επιμένεις, βιάγκρα είναι μια καλή ιδέαΟρέστης 35 έγραψε: 19 Δεκ 2019, 09:13Και τι θα σκεφτει αν αγοραζω συνεχεια παυσιπονα;Naida έγραψε: 19 Δεκ 2019, 09:09Ξεκινά τα παυσίποναΟρέστης 35 έγραψε: 19 Δεκ 2019, 08:53 Εγω εχω μπανισει μια ωραια φαρμακοποιο με σκουλαρικι στη μυτη.εγώ δεν μπανισα τον σερβιτόρο για να ξαναπάω , το μαγαζί σαν περιβάλλον μου άρεσε.
και ακόμα καλύτερα μια βιάγκρα μια παυσίπονο, θα ενδιαφερθεί για την περίπτωση σου
οπως το ανεκδοτο πηγαινε το:
γρηγορα, γρηγορα τι εχετε να μου δώσετε για τον πριαπισμο;
και να σου απαντησει δυο διαμερισματα και μισο φαρμακειο
γρηγορα, γρηγορα τι εχετε να μου δώσετε για τον πριαπισμο;
και να σου απαντησει δυο διαμερισματα και μισο φαρμακειο
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Έφαγα πραγματικά έξω σήμερα. Πολύ έξω. Πολωνία. Μας έκαναν το τραπέζι ορθόδοξοι Πολωνοί.
Ξεκίνησε με μια φανταστική σούπα με καρότο, πατάτα και φασόλια. Ακολούθησαν τα καλύτερα πιροσκι που έχω φάει. Τα μισά με γέμιση πράσο και λάχανο. Τα άλλα μισά με τυρί.
Ξεκίνησε με μια φανταστική σούπα με καρότο, πατάτα και φασόλια. Ακολούθησαν τα καλύτερα πιροσκι που έχω φάει. Τα μισά με γέμιση πράσο και λάχανο. Τα άλλα μισά με τυρί.
Πολωνία να δοκιμάσεις τυριά και αλλαντικά.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση