ρε τι τραβάνε οι έρμες οι γυναίκες. φτάσαμε στο 2020 και ακόμα γεννάνε σαν τα ζώα. και έχουν και το βάρος, της μεγάλης απόφασης, και τον χρόνο να τις πιέζει για το αν θα κάνουν παιδί ή όχι. τραγικά πράγματα, ειδικά αν δεν βοηθάνε και οι συνθήκες: υγεία, ψυχική υγεία, συναισθηματική ασφάλεια, οικονομικά κλπ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γεωργιανή πέταξε το νεογέννητο της σε κάδο σκουπιδιών.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
the comet the course the tail
Re: Γεωργιανή πέταξε το νεογέννητο της σε κάδο σκουπιδιών.
στα παλιά χρόνια οι γυναίκες απέβαλαν χτυπώντας την κοιλιά τους, πηδώντας από ψηλά κλπ. μου είχε πει διάφορες ιστορίες η γιαγιά μου.
ρε τι τραβάνε οι έρμες οι γυναίκες. φτάσαμε στο 2020 και ακόμα γεννάνε σαν τα ζώα. και έχουν και το βάρος, της μεγάλης απόφασης, και τον χρόνο να τις πιέζει για το αν θα κάνουν παιδί ή όχι. τραγικά πράγματα, ειδικά αν δεν βοηθάνε και οι συνθήκες: υγεία, ψυχική υγεία, συναισθηματική ασφάλεια, οικονομικά κλπ.
ΑΣ ΤΟΝ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ναουμμthe comet the course the tail έγραψε: 18 Δεκ 2019, 22:50 στα παλιά χρόνια οι γυναίκες απέβαλαν χτυπώντας την κοιλιά τους, πηδώντας από ψηλά κλπ. μου είχε πει διάφορες ιστορίες η γιαγιά μου.
ρε τι τραβάνε οι έρμες οι γυναίκες. φτάσαμε στο 2020 και ακόμα γεννάνε σαν τα ζώα. και έχουν και το βάρος, της μεγάλης απόφασης, και τον χρόνο να τις πιέζει για το αν θα κάνουν παιδί ή όχι. τραγικά πράγματα, ειδικά αν δεν βοηθάνε και οι συνθήκες: υγεία, ψυχική υγεία, συναισθηματική ασφάλεια, οικονομικά κλπ.![]()
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μάγκες όσοι δεν μπορείτε να καταλάβετε πως η επιλόχειος κατάθλιψη είναι λαχείο που κάθε νέα μαμά παρακαλάει να μην της τύχει και κάθε παιδίατρος που σέβεται τον όρκο του τσεκάρει να δει αν επηρεάζει την συμπεριφορά της (με τσέκαραν 3 φορές, 3 διαφορετικοί btw) τότε είστε βαθιά νυχτωμένοι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Gherschaagk έγραψε: 18 Δεκ 2019, 22:59 Μάγκες όσοι δεν μπορείτε να καταλάβετε πως η επιλόχειος κατάθλιψη είναι λαχείο που κάθε νέα μαμά παρακαλάει να μην της τύχει και κάθε παιδίατρος που σέβεται τον όρκο του τσεκάρει να δει αν επηρεάζει την συμπεριφορά της (με τσέκαραν 3 φορές, 3 διαφορετικοί btw) τότε είστε βαθιά νυχτωμένοι.
Υγ ΠΕς ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙς ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΜΠΑΖΟΥΚΑς
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Μια χαρά τα λέω και τίποτα δε μπλέκω.taliban έγραψε: 18 Δεκ 2019, 22:233 διαφορετικά πράγματα τα έμπλεξες.lonelyrider έγραψε: 18 Δεκ 2019, 14:56 Βλέπω εδώ στην επαρχία πολλές φορές χέρι χέρι 13χρονα ζευγαράκια και σε συνδυασμό με αυτά τα αισχρά που βλέπουν στο διαδίκτυο σκέφτομαι ότι οι εκτρώσεις θα φτάσουν κάνα εκατομμύριο από 250.000 που υπολογίζονται ετησίως. 13 χρονών και κάνουν σχέση ρε μλκς μου..
Όσο για τη γεωργιανή άλλη μια φόνισσα σαν κι αυτές τις χιλιάδες που τα σκοτώνουν τα βρέφη τους αγέννητα ακόμη.
Κατα διαόλου πάμε. Στη κυριολεξία.
13χρονα σε σχέση
Αισχρά στο διαδίκτυο
Εκτρώσεις.
Το δικό σου μυαλό παει κατά διαόλου.
Απλά σε τσούζει ο σταυρός στο άβατάρ μου.
Περαστικά.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
γΙΑ πΟΙΟ λΟγΟ; ΕγΩ δΕν ΕΙχΑ ΕπΙλΟχΕΙΟ. μΙΑ χΑρΑ τΟ φρΟντΙσΑ κΑΙ τΟ φρΟντΙζΩ. πΑρΟλΑ ΑΥτΑ, Αν κΑνΩ νΥφΗ κΑΙ τΗν πΑθΕΙ δΕν θΑ τΗς λΕΩ μΑλΑκΙΕς.
Την περάσαμε με τη γυναίκα μου..Gherschaagk έγραψε: 18 Δεκ 2019, 22:59 Μάγκες όσοι δεν μπορείτε να καταλάβετε πως η επιλόχειος κατάθλιψη είναι λαχείο που κάθε νέα μαμά παρακαλάει να μην της τύχει και κάθε παιδίατρος που σέβεται τον όρκο του τσεκάρει να δει αν επηρεάζει την συμπεριφορά της (με τσέκαραν 3 φορές, 3 διαφορετικοί btw) τότε είστε βαθιά νυχτωμένοι.
Gherschaagk έγραψε: 18 Δεκ 2019, 23:17γΙΑ πΟΙΟ λΟγΟ; ΕγΩ δΕν ΕΙχΑ ΕπΙλΟχΕΙΟ. μΙΑ χΑρΑ τΟ φρΟντΙσΑ κΑΙ τΟ φρΟντΙζΩ. πΑρΟλΑ ΑΥτΑ, Αν κΑνΩ νΥφΗ κΑΙ τΗν πΑθΕΙ δΕν θΑ τΗς λΕΩ μΑλΑκΙΕς.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Λυπάμαι πραγματικά. Σε ποια εγκυμοσύνη αν επιτρέπεται;Στύγιος έγραψε: 18 Δεκ 2019, 23:19Την περάσαμε με τη γυναίκα μου..Gherschaagk έγραψε: 18 Δεκ 2019, 22:59 Μάγκες όσοι δεν μπορείτε να καταλάβετε πως η επιλόχειος κατάθλιψη είναι λαχείο που κάθε νέα μαμά παρακαλάει να μην της τύχει και κάθε παιδίατρος που σέβεται τον όρκο του τσεκάρει να δει αν επηρεάζει την συμπεριφορά της (με τσέκαραν 3 φορές, 3 διαφορετικοί btw) τότε είστε βαθιά νυχτωμένοι.
-
Ορέστης 35
Εχουν δικιο γιατι η φυση ελευθερωσε τον ανδρα απο την αναπαραγωγη και σκλαβωσε τη γυναικα. Γι αυτο αλλωστε διαπιστωνουμε οτι οι αντρες κανουν σε πολλαπλασιο ποσοστο ριψοκινδυνες για τη ζωη τους ενεργειες. Η ιδια η φυση διαφυλαττει τη γυναικα ως αναπαραγωγικη μηχανη. Η υστατη επανασταση εναντια στα δεσμα της φυσης ειναι η αυτοκτονια. Γυναικες αυτοκτονηστε! Παρτε τον ελεγχο της υπαρξης στα χερια σας.
Στη 2η, εντάξει δε θέλω να τα θυμάμαι, 2 χρόνια πέρασαν δραματικά.Gherschaagk έγραψε: 18 Δεκ 2019, 23:20Λυπάμαι πραγματικά. Σε ποια εγκυμοσύνη αν επιτρέπεται;Στύγιος έγραψε: 18 Δεκ 2019, 23:19Την περάσαμε με τη γυναίκα μου..Gherschaagk έγραψε: 18 Δεκ 2019, 22:59 Μάγκες όσοι δεν μπορείτε να καταλάβετε πως η επιλόχειος κατάθλιψη είναι λαχείο που κάθε νέα μαμά παρακαλάει να μην της τύχει και κάθε παιδίατρος που σέβεται τον όρκο του τσεκάρει να δει αν επηρεάζει την συμπεριφορά της (με τσέκαραν 3 φορές, 3 διαφορετικοί btw) τότε είστε βαθιά νυχτωμένοι.
- EKPLIKTIKOS
Δεχομαι καποια ελαφρυντικά λογω κατάθλιψης, βέβαια παραμένει ανθρωποκτονία, σίγουρα όμως προσωπικά θα αναγνώριζα ελαφρυντικά, και είμαι σίγουρος πως και το δικαστήριο θα κάνει το ίδιο. Εσυ θα αναγνώριζες το ελαφρυντικό της κατάθλιψης και της σεξουαλικής κακοποίησης σε παιδική ηλικία σε εναν βιαστή, παιδεραστη, και γιατι όχι, σε εναν serial killer;Gherschaagk έγραψε: 18 Δεκ 2019, 22:59 Μάγκες όσοι δεν μπορείτε να καταλάβετε πως η επιλόχειος κατάθλιψη είναι λαχείο που κάθε νέα μαμά παρακαλάει να μην της τύχει και κάθε παιδίατρος που σέβεται τον όρκο του τσεκάρει να δει αν επηρεάζει την συμπεριφορά της (με τσέκαραν 3 φορές, 3 διαφορετικοί btw) τότε είστε βαθιά νυχτωμένοι.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
2 χρόνια;;;Στύγιος έγραψε: 18 Δεκ 2019, 23:26Στη 2η, εντάξει δε θέλω να τα θυμάμαι, 2 χρόνια πέρασαν δραματικά.
Και επηρεάστηκε η σχέση και με το πρώτο παιδί;;
Έχω ξάδερφο που έπαθε η μαμά του επιλόχειο. Χώρισε με τον άντρα της, πήρε το πρώτο παιδί κι έφυγε κι έμεινε ο πατέρας με το μωρό. Μιλάμε για τραγικές καταστάσεις.
Δεν μπορώ να σου απαντήσω. Στην ουσία είμαι της πεποίθησης πως κάθε μαμά πρέπει να τσεκάρεται εξονυχιστικά πριν πάρει το μωρό στο σπίτι μαζί της.EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Δεκ 2019, 23:26Δεχομαι καποια ελαφρυντικά λογω κατάθλιψης, βέβαια παραμένει ανθρωποκτονία, σίγουρα όμως προσωπικά θα αναγνώριζα ελαφρυντικά, και είμαι σίγουρος πως και το δικαστήριο θα κάνει το ίδιο. Εσυ θα αναγνώριζες το ελαφρυντικό της κατάθλιψης και της σεξουαλικής κακοποίησης σε παιδική ηλικία σε εναν βιαστή, παιδεραστη, και γιατι όχι, σε εναν serial killer;Gherschaagk έγραψε: 18 Δεκ 2019, 22:59 Μάγκες όσοι δεν μπορείτε να καταλάβετε πως η επιλόχειος κατάθλιψη είναι λαχείο που κάθε νέα μαμά παρακαλάει να μην της τύχει και κάθε παιδίατρος που σέβεται τον όρκο του τσεκάρει να δει αν επηρεάζει την συμπεριφορά της (με τσέκαραν 3 φορές, 3 διαφορετικοί btw) τότε είστε βαθιά νυχτωμένοι.![]()
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Έχεις δίκιο.Gherschaagk έγραψε: 18 Δεκ 2019, 22:59 Μάγκες όσοι δεν μπορείτε να καταλάβετε πως η επιλόχειος κατάθλιψη είναι λαχείο που κάθε νέα μαμά παρακαλάει να μην της τύχει και κάθε παιδίατρος που σέβεται τον όρκο του τσεκάρει να δει αν επηρεάζει την συμπεριφορά της (με τσέκαραν 3 φορές, 3 διαφορετικοί btw) τότε είστε βαθιά νυχτωμένοι.
Περάσαμε επιλόχειο,σε ελαφριά κατάσταση όμως.Βέβαια μας είπαν ψυχολόγοι,ότι μπορει να την βαρέσει ξαφνικά σε κάποιο άκυρο σημειο της ζωής και να φταίει η επιλόχειος.
Θέλει μεγάλη προσοχή και βοήθεια η μαμά κυρίως μετ την γέννα.Και ηθική και ψυχολογική βοήθεια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 554 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-
- 19 Απαντήσεις