!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Βαριέμαι να φτιάξω τα μελομακάρονα
Έχω κάνει το σιροπι από το μεσημέρι,έκανα τώρα και τη ζύμη και τώρα βαριέμαι να τα πλάσω και να τα περιμένω. Θέλω να ξαπλώσω 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Αἰακίδης Αἰχμητὴς
- Phorum.gr user: Aspetos
- Επικοινωνία:
Naida έγραψε: 15 Δεκ 2019, 23:09 Βαριέμαι να φτιάξω τα μελομακάροναΈχω κάνει το σιροπι από το μεσημέρι,έκανα τώρα και τη ζύμη και τώρα βαριέμαι να τα πλάσω και να τα περιμένω. Θέλω να ξαπλώσω
![]()
Στὴ λάντζα ἐσὺ εἶσαι;
Σ' όλα τα πόσταΑἰακίδης Αἰχμητὴς έγραψε: 15 Δεκ 2019, 23:12Naida έγραψε: 15 Δεκ 2019, 23:09 Βαριέμαι να φτιάξω τα μελομακάροναΈχω κάνει το σιροπι από το μεσημέρι,έκανα τώρα και τη ζύμη και τώρα βαριέμαι να τα πλάσω και να τα περιμένω. Θέλω να ξαπλώσω
![]()
![]()
Στὴ λάντζα ἐσὺ εἶσαι;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Αἰακίδης Αἰχμητὴς
- Phorum.gr user: Aspetos
- Επικοινωνία:
Ἐννοούσα τὴ λάντζα τοῦ avatar.Naida έγραψε: 15 Δεκ 2019, 23:19Σ' όλα τα πόσταΑἰακίδης Αἰχμητὴς έγραψε: 15 Δεκ 2019, 23:12Naida έγραψε: 15 Δεκ 2019, 23:09 Βαριέμαι να φτιάξω τα μελομακάροναΈχω κάνει το σιροπι από το μεσημέρι,έκανα τώρα και τη ζύμη και τώρα βαριέμαι να τα πλάσω και να τα περιμένω. Θέλω να ξαπλώσω
![]()
![]()
Στὴ λάντζα ἐσὺ εἶσαι;![]()
αλλά η λάντζα αύριο.
Δεν το κατάλαβα, όχι δεν είναι εγώ.Αἰακίδης Αἰχμητὴς έγραψε: 15 Δεκ 2019, 23:24Ἐννοούσα τὴ λάντζα τοῦ avatar.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Νιώθω μια νύστα,μια εξάντληση 
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν έχει, τα φάγανε όλα. Και τις καραμέλες και τα σοκολατάκια. Όλα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Βρε συ! Δεν έχεις ταπερακι στην τσάντα;
Όλα εγώ πχια!..
σωστα, κι αν δε δουλεψει αυτο, φαε αλλο ενα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Έχω άλλα στην τσάντα αν βάλω και τάπερ θα ψάχνομαι 50 ώρες να βρω αυτό που θέλω θα βλέπω το τάπερ, θα το ανοίγω θα παίρνω ένα μελομακάρονο ,θα μελωνουν τα χέρια μου θα πρέπει να βρω τα υγρά μαντηλάκια και θα μου πέσει η τσάντα και θα πεταχτεί έξω το άρωμα και θα σπάσει και θα κάτσω καταχαμα και θα κλαίω και θα τρώω τα υπόλοιπα μελομακάρονα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 17 Δεκ 2019, 12:47Έχω άλλα στην τσάντα αν βάλω και τάπερ θα ψάχνομαι 50 ώρες να βρω αυτό που θέλω θα βλέπω το τάπερ, θα το ανοίγω θα παίρνω ένα μελομακάρονο ,θα μελωνουν τα χέρια μου θα πρέπει να βρω τα υγρά μαντηλάκια και θα μου πέσει η τσάντα και θα πεταχτεί έξω το άρωμα και θα σπάσει και θα κάτσω καταχαμα και θα κλαίω και θα τρώω τα υπόλοιπα μελομακάρονα.
Θέμου... Δώσε μου δύναμη...
δεν βλεπω κατι κακο σε αυτη την ιστορια, εφοσον το ταπερακι ειναι μαγικο και δεν τελειωνουν ποτε τα μελομακαρονα, ολα καλα.Naida έγραψε: 17 Δεκ 2019, 12:47Έχω άλλα στην τσάντα αν βάλω και τάπερ θα ψάχνομαι 50 ώρες να βρω αυτό που θέλω θα βλέπω το τάπερ, θα το ανοίγω θα παίρνω ένα μελομακάρονο ,θα μελωνουν τα χέρια μου θα πρέπει να βρω τα υγρά μαντηλάκια και θα μου πέσει η τσάντα και θα πεταχτεί έξω το άρωμα και θα σπάσει και θα κάτσω καταχαμα και θα κλαίω και θα τρώω τα υπόλοιπα μελομακάρονα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Να σπάσει το άρωμα που περίμενα τόσο πολύ να το πάρω;Ασέβαστος έγραψε: 17 Δεκ 2019, 13:41δεν βλεπω κατι κακο σε αυτη την ιστορια, εφοσον το ταπερακι ειναι μαγικο και δεν τελειωνουν ποτε τα μελομακαρονα, ολα καλα.Naida έγραψε: 17 Δεκ 2019, 12:47Έχω άλλα στην τσάντα αν βάλω και τάπερ θα ψάχνομαι 50 ώρες να βρω αυτό που θέλω θα βλέπω το τάπερ, θα το ανοίγω θα παίρνω ένα μελομακάρονο ,θα μελωνουν τα χέρια μου θα πρέπει να βρω τα υγρά μαντηλάκια και θα μου πέσει η τσάντα και θα πεταχτεί έξω το άρωμα και θα σπάσει και θα κάτσω καταχαμα και θα κλαίω και θα τρώω τα υπόλοιπα μελομακάρονα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700